Πανόραμα Φυλής

Πανόραμα Φυλής
Πανόραμα Φυλής e-mail : sillogos.panoramatos@gmail.com

Διαχειριστές του site.

Διαχειριστές του site έχουν οριστεί από το Δ.Σ. ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου.
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ-ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ " ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ " Διεύθυνση: Πλατεία Άνοιξης Πανόραμα Δήμου Φυλής Αττικης. Τα γραφεία του Συλλόγου θα είναι ανοιχτά : Κάθε Πέπτη από 19:00 έως 21:00 και Κυριακή 11:00 εώς 13:00.

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΦΥΛΗΣ 24/6/2011 ΣΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ

Αγαπητοί φίλοι,

"""   Η Επιτροπή Αγώνα Φυλής για το άμεσο και οριστικό κλείσιμο της χωματερής Φυλής καλεί σε Ανοιχτή Συνέλευση τους κατοίκους του Πανοράματος την Παρασκευή 24/6 για την συγκρότηση τοπικής επιτροπής αγώνα. Για την πραγματοποίηση της συνέλευσης υπάρχει ανάγκη παροχής ρεύματος. Ενημερώστε μας για την δυνατότητα να πάρουμε ρεύμα από το σύλλογό σας. Επίσης ζητάμε την συμβολή σας στην επιτυχία της συνέλευσης.

Επιτροπή Αγώνα Φυλής"""

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΜΑΣ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΣΧΕΙ ΟΤΙ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ  ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.

Ο  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ  ΑΝΟΙΚΤΟΣ   ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ  ΘΑ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ.

ΒΕΒΑΙΑ  , Η   ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  ΠΟΥ ΜΑΣ  ΕΓΙΝΕ  ΕΙΝΑΙ   ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ - ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ  ΑΓΩΝΑ ΦΥΛΗΣ ΜΕ ΤΟ  Δ.Σ. ΤΟΥ  ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ .  ΚΑΙ    ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΜΕ  ΑΠΟ ΕΝΑ  ΑΠΛΟ  Ε- MAIL  ΣΤΟ   ΟΠΟΙΟ  ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ   ΚΑΝ   Η ΩΡΑ  ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ  ΟΠΩΣ  ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΣΑΜΕ  ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

ΒΕΒΑΙΩΣ  ΣΕ ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΜΑΤΕΡΗ  ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ  ΘΑ ΗΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ   ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΣΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ   ΟΣΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ .

         για το  Δ.Σ του
ΣΥΛΛΟΓΟΥ  ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ
             ο πρόεδρος
ΔΑΔΑΝΗΣ  ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ