Πανόραμα Φυλής

Πανόραμα Φυλής
Πανόραμα Φυλής e-mail : sillogos.panoramatos@gmail.com

Διαχειριστές του site.

Διαχειριστές του site έχουν οριστεί από το Δ.Σ. ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου.
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ-ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ " ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ " Διεύθυνση: Πλατεία Άνοιξης Πανόραμα Δήμου Φυλής Αττικης. Τα γραφεία του Συλλόγου θα είναι ανοιχτά : Κάθε Πέπτη από 19:00 έως 21:00 και Κυριακή 11:00 εώς 13:00.

Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

ΛΗΣΤΕΥΑΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ "ΔΟΛΩΜΑ" ΧΡΥΣΕΣ ΛΙΡΕΣ!

Με «δόλωμα» ότι πουλούσαν χρυσές λίρες, τρία άτομα από το Ζεφύρι προσέγγιζαν... ανυποψίαστους πολίτες που έδειχναν ενδιαφέρον και στη συνέχεια τους λήστευαν. Από την αστυνομία συνελήφθη ο ένας από τους ληστές, ηλικίας 29 ετών, ενώ οι συνεργοί του αναζητούνται.
Τα μέλη της σπείρας, όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, την τελευταία εβδομάδα λήστεψαν δύο
άτομα, από τα οποία άρπαξαν 206.000 ευρώ.
Ο εντοπισμός των ληστών έγινε όταν τηλεφώνησαν και έπεισαν ένα από τα θύματά τους ότι είχαν να του πουλήσουν χρυσές λίρες, ζητώντας ως αντίτιμο 96.000 ευρώ.
Συναντήθηκαν με τον ενδιαφερόμενο χθες, στο πάρκινγκ σούπερ μάρκετ στο Ζεφύρι, αλλά εκεί, με την απειλή βίας, του άρπαξαν τα χρήματα και τράπηκαν σε φυγή.
Από την προανάκριση, προέκυψε ότι οι τρεις κατηγορούμενοι είναι οι δράστες παρόμοιας ληστείας που διαπράχθηκε την 28η Μαρτίου στην ίδια περιοχή, σε βάρος άλλου πολίτη, από τον οποίο, με απειλή πιστολιού, άρπαξαν 110.000 ευρώ.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.