Πανόραμα Φυλής

Πανόραμα Φυλής
Πανόραμα Φυλής e-mail : sillogos.panoramatos@gmail.com

Διαχειριστές του site.

Διαχειριστές του site έχουν οριστεί από το Δ.Σ. ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου.
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ-ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ " ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ " Διεύθυνση: Πλατεία Άνοιξης Πανόραμα Δήμου Φυλής Αττικης. Τα γραφεία του Συλλόγου θα είναι ανοιχτά : Κάθε Πέπτη από 19:00 έως 21:00 και Κυριακή 11:00 εώς 13:00.

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

Ολοκληρώθηκε η κατεδάφηση και ο καθαρισμός στο "σπίτι της καλόγριας"



 Νοέμβριος 2014 το νεοσύστατο Δ.Σ. του συλλόγου Πανοράματος ενημερώνεται για τη μικρή χωματερή που υπάρχει στην περιοχή.  Από την εποχή που απεβίωσε η ιδιοκτήτρια του σπιτιού ο χώρος μετατράπηκε σε  κέντρο παραβατικότητας και μόλυνσης.
   Το Δ.Σ. του συλλόγου κινήθηκε μεθοδικά και προς όλες τις κατευθύνσεις για την επίλυση του προβλήματος .  Πέρασαν σχεδόν  δυο χρόνια για να μπορέσουν να ξεπεραστούν τα διάφορα προβλήματα. Όλο αυτό το διάστημα ο σύλλογος ενημερωνόταν για τις ενέργειες που έπραττει η δημοτική αρχή ώστε να πάψει να υφίσταται αυτή η τραγική κατάσταση.
  Έτσι λοιπόν έφτασε και η μέρα που ο χώρος καθαρίστηκε και έπαψε πλέον να υφίσταται το
πρόβλημα.
  Το Δ.Σ του συλλόγου πάντα κοντά στα προβλήματα των κατοίκων που πέφτουν στην αντίληψή του ενημερώνει τους αρμόδιους ώστε να μπορέσουν να λυθούν.
 Ελπίζουμε να δώσουν την ίδια αυταπάρνηση οι αρμόδιοι και για τα άλλα δύο μεγάλα προβλήματα που τους έχουν αναφερθεί και με τον ίδιο ζήλο να  τα επιλύσουν.


Πως αντικρύσαμε το χώρο τότε...........



<iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/U13kEo0yADk" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Την ώρα της κατεδάφησης :



Την ώρα του καθαρισμού:




Πως είναι ο χώρος σήμερα:






Γιατί όταν και άμα θέλουν τα πάντα μπορούν να γίνουν.