Πανόραμα Φυλής

Πανόραμα Φυλής
Πανόραμα Φυλής e-mail : sillogos.panoramatos@gmail.com

Διαχειριστές του site.

Διαχειριστές του site έχουν οριστεί από το Δ.Σ. ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου.
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ-ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ " ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ " Διεύθυνση: Πλατεία Άνοιξης Πανόραμα Δήμου Φυλής Αττικης. Τα γραφεία του Συλλόγου θα είναι ανοιχτά : Κάθε Πέπτη από 19:00 έως 21:00 και Κυριακή 11:00 εώς 13:00.

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΣΤΑΘΕΡΑ: Μεταστέγαση του Τοπικού Υποκαταστήματος ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Ανω Λιοσίων-Καματερού

ΙΚΑ-ΕΤΑΜ
Διοίκηση Έργων Εκσυγχρονισμού.
Ομάδα Ηλεκτρονικής Εξυπηρέτησης και Τηλεπικοινωνιακών Υπηρεσιών
Η Διοίκηση του Ιδρύματος ενημερώνει το κοινό ότι το Τοπικό Υποκατάστημα ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Ανω Λιοσίων-Καματερού από την Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011 θα λειτουργεί στο ιδιόκτητο κτίριο στη νέα διεύθυνση, Μιχ. Βόδα & Δημ. Υψηλάντη 12, 133 41 Ανω Λιόσια.
Προκειμένου να ολοκληρωθούν οι εργασίες μεταστέγασης, το Υποκατάστημα θα παραμείνει κλειστό για το κοινό τη Δευτέρα 21 & Τρίτη 22 Μαρτίου 2011.



ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ  ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΣΤΕΛΕΧΩΘΕΙ  ΜΕ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ  ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ  ΤΟΥ.

ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ  ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΕΖΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΤΟΥ ΙΚΑ ΜΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ    ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΤΙΡΙΟ ΚΟΣΜΗΜΑ ΠΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕ  ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΛΛΑ  ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ  ΕΥΡΩ.