Πανόραμα Φυλής

Πανόραμα Φυλής
Πανόραμα Φυλής e-mail : sillogos.panoramatos@gmail.com

Διαχειριστές του site.

Διαχειριστές του site έχουν οριστεί από το Δ.Σ. ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου.
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ-ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ " ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ " Διεύθυνση: Πλατεία Άνοιξης Πανόραμα Δήμου Φυλής Αττικης. Τα γραφεία του Συλλόγου θα είναι ανοιχτά : Κάθε Πέπτη από 19:00 έως 21:00 και Κυριακή 11:00 εώς 13:00.

Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

Κατεδαφίστηκε το ακατοίκητο «σπίτι της καλόγριας» στο Πανόραμα



ΕΠΑΝΩ η προγενέστερη κατάσταση κατά τη διάρκεια αυτοψίας των Αντιδημάρχων Μιχάλη Οικονομάκη και Νίκου Χατζητρακόσια και
ΚΑΤΩ ο Νίκος Χατζητρακόσιας συντονίζει την υπηρεσία του στην κατεδάφιση
Κατεδαφίστηκε τη Δευτέρα και την Τρίτη 25 και 26 Ιουλίου 2016 το γνωστό σαν ¨σπίτι της καλόγριας"ακατοίκητο κτίσμα που, για πολλά χρόνια αποτελούσε εστία μόλυνσης και επικινδυνότητας στη συνοικία Πανόραμα. 
Είχαν προηγηθεί ιδιαίτερα έντονες διαμαρτυρίες  των κατοίκων και του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Πανοράματος για την επίλυση του προβλήματος.
Η Διεύθυνση Πολεοδομίας του Δήμου Φυλής, υπό  την επίβλεψη του Αναπληρωτή Δημάρχου Νικόλαου Χατζητρακόσια προέβη, το προηγούμενο χρονικό  διάστημα, σε όλες τις αναγκαίες, νόμιμες ενέργειες και μετά από την τελεσίδικη  απόφαση της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής, στην οποία συμμετείχε μηχανικός του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΤΕΕ), ενήργησε άμεσα και συντονισμένα  για την άρση της επικινδυνότητας, ανακουφίζοντας τους κατοίκους της περιοχής.
ΠΗΓ'Η:http://fylarhos.blogspot.gr/2016/07/blog-post_30.html