Πανόραμα Φυλής

Πανόραμα Φυλής
Πανόραμα Φυλής e-mail : sillogos.panoramatos@gmail.com

Διαχειριστές του site.

Διαχειριστές του site έχουν οριστεί από το Δ.Σ. ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου.
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ-ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ " ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ " Διεύθυνση: Πλατεία Άνοιξης Πανόραμα Δήμου Φυλής Αττικης. Τα γραφεία του Συλλόγου θα είναι ανοιχτά : Κάθε Πέπτη από 19:00 έως 21:00 και Κυριακή 11:00 εώς 13:00.

Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

To είπε και το έκανε ο αναπληρωτής Δήμαρχος πολεοδομίας Νίκος Χατζητρακόσιας



   Το ''σπίτι της καλόγριας '' όπως το αποκαλούσαν οι κάτοικοι της συνοικίας του Πανοράματος, αποτελούσε επί σειρά ετών εστία μόλυνσης και παραβατικότητας. Ο Σύλλογος Πανοράματος μετά και από καταγγελίες κατοίκων για έντονη δυσοσμία και εμφάνιση τρωκτικών, προέβη σε κινήσεις και γνωστοποίησε το πρόβλημα στους αρμόδιους του δήμου ήδη από το Νοέμβριο του 2014.
   Πολλοί σήκωσαν τα χέρια ψηλά δηλώνοντας αδυναμία καθαρισμού του χώρου, αφενός λόγω του τεράστιου όγκου των απορριμμάτων και αφετέρου λόγω μη προσβασιμότητας των κατάλληλων


μηχανημάτων.
   Οι δηλώσεις αυτές δεν πτόησαν τα μέλη του Συλλόγου Πανοράματος τα οποία απευθύνθηκαν και στην Πολεοδομία του Δήμου Φυλής λόγω της επικινδυνότητας του εν λόγω οικοδομήματος.Ο αναπληρωτής δήμαρχος Νίκος Χατζητρακόσιας μετέβη με τους αρμόδιους υπαλλήλους για επιθεώρηση του χώρου το Δεκέμβριο του 2014.
   Σχεδόν δύο χρόνια χρειάστηκαν για να ξεπεραστούν όλοι οι σκόπελοι που παρουσιάστηκαν και να φτάσουμε Ιούλιο του 2016. Η συστηματική δουλειά των υπηρεσιών του αναπληρωτή δημάρχου Νίκου Χατζητρακόσια απέδειξαν ότι με καλή θέληση και προσπάθεια όλα γίνονται.Ανάλογα αιτήματα θα πρέπει να τυγχάνουν της ίδιας αντιμετώπισης και να επιλύονται και όχι να μπλέκουν περισσότερο στα γρανάζια της γραφειοκρατίας. Και ο νοών νοείτω.
   Ακολουθούν φωτογραφίες από το σημείο της κατεδάφισης και τον καθαρισμό του χώρου.
ΠΗΓ'Η:http://paraponofylis.blogspot.gr/2016/07/to.html