Πανόραμα Φυλής

Πανόραμα Φυλής
Πανόραμα Φυλής e-mail : sillogos.panoramatos@gmail.com

Διαχειριστές του site.

Διαχειριστές του site έχουν οριστεί από το Δ.Σ. ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου.
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ-ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ " ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ " Διεύθυνση: Πλατεία Άνοιξης Πανόραμα Δήμου Φυλής Αττικης. Τα γραφεία του Συλλόγου θα είναι ανοιχτά : Κάθε Πέπτη από 19:00 έως 21:00 και Κυριακή 11:00 εώς 13:00.

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Αναπληρωτές Δημάρχου και Αντιδημάρχων Δήμου Φυλής.



ΑΠΟΦΑΣΗ 2η - 2013


Άνω Λιόσια 2 Ιανουαρίου 2013
Αριθ.Πρωτ.: 2
ΑΠΟΦΑΣΗ 2η
Ο Δήμαρχος Φυλής
ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ
A. Ορίζει τους παρακάτω Δημοτικούς Συμβούλους που ανήκουν στην πλειοψηφία και έδωσαν τον κατά νόμο όρκο, ως αναπληρωτές – εκπρόσωπους Δημάρχου, ως αναπληρωτές αντιδημάρχους και εντεταλμένους συμβούλους του δήμου Φυλής από την υπογραφή της παρούσας, και τους μεταβιβάζει αρμοδιότητες ως εξής:

1. Το Δημοτικό Σύμβουλο Μηλιώνη Σωτήριο ως Αναπληρωτή Δήμαρχο - Εκπρόσωπο, αναπληρωτή Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος και ποιότητας Ζωής και εντεταλμένο για θέματα Πολεοδομίας (Δόμησης) και αρμόδιο για την ανάπλαση του Πάρκου Πόλης.
2. Το Δημοτικό σύμβουλο Χατζηλέρη Κυριάκο ως αναπληρωτή Δήμαρχο – Εκπρόσωπο, αναπληρωτή αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας και Τεχνικών Υπηρεσιών και εντεταλμένο για θέματα Τεχνικών Υπηρεσιών, για θέματα ενεργειακής εξοικονόμησης και αυτονομίας, τη μεταφορά, εγκατάσταση και οργάνωση του εργοταξίου του Δήμου Φυλής.
3. Το Δημοτικό Σύμβουλο Μανωλά Γεώργιο ως αναπληρωτή αντιδήμαρχο Διοικητικών Υπηρεσιών και εσόδων και εντεταλμένο για θέματα Δημοτικής Αστυνομίας, Φυλάκων και Φύλαξης του Δήμου Φυλής.
4. Το Δημοτικό Σύμβουλο Κατσίλα Κωνσταντίνο αναπληρωτή Τοπικό Αντιδήμαρχο Δημοτικής Ενότητας Φυλής και εντεταλμένο για την εκτέλεση του Τεχνικού Προγράμματος και του προϋπολογισμού, καθώς και την οργάνωση και λειτουργία του εργοταξίου στη Δ.Ε. Φυλής.
5. Το Δημοτικό Σύμβουλο Δρόλια Θεοδόση αναπληρωτή τοπικό Αντιδήμαρχο Δημοτικής Ενότητας Ζεφυρίου και εντεταλμένο για την εκτέλεση του τεχνικού προγράμματος, του προϋπολογισμου, και την οργάνωση και λειτουργία του εργοταξίου στη Δ.Ε. Ζεφυρίου. Και την επισκευή αποκατάσταση και συντήρηση του Δημοτικού Σταδίου ΔΕ Ζεφυρίου.
6. Το Δημοτικό Σύμβουλο Δρόλια Παναγιώτη ως εντεταλμένο για θέματα κοινωνικής προστασίας, παιδείας και πολιτισμού.
Β. Η παρούσα να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου.
Ο Δήμαρχος
Μπουραΐμης Δημήτριος

πηγή:www.fyli.gr/Ο-Δήμος/Δήμαρχος/Αποφάσεις-Δημάρχου/676-ΑΠΟΦΑΣΗ-2η-2013