Πανόραμα Φυλής

Πανόραμα Φυλής
Πανόραμα Φυλής e-mail : sillogos.panoramatos@gmail.com

Διαχειριστές του site.

Διαχειριστές του site έχουν οριστεί από το Δ.Σ. ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου.
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ-ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ " ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ " Διεύθυνση: Πλατεία Άνοιξης Πανόραμα Δήμου Φυλής Αττικης. Τα γραφεία του Συλλόγου θα είναι ανοιχτά : Κάθε Πέπτη από 19:00 έως 21:00 και Κυριακή 11:00 εώς 13:00.

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Οι νέοι Αντιδήμαρχοι στο Δήμο Φυλής



ΑΠΟΦΑΣΗ 1η - 2013


Άνω Λιόσια 2 Ιανουαρίου 2013


Αριθ.Πρωτ.: 1
ΑΠΟΦΑΣΗ 1η
Ο Δήμαρχος Φυλής

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ
A. Ορίζει τους παρακάτω Δημοτικούς Συμβούλους που ανήκουν στην πλειοψηφία και έδωσαν τον κατά νόμο όρκο, ως αντιδημάρχους του δήμου Φυλής από την υπογραφή της παρούσας, και τους μεταβιβάζει αρμοδιότητες ως εξής:

1. Στο Δημοτικό Σύμβουλο Αβράμη Σταμάτη τα καθήκοντα του Τοπικού Αντιδημάρχου Δ.Ε. Φυλής με αρμοδιότητα, όλες τις τοπικές υποθέσεις, σε ότι αφορά τις αποκεντρωμένες υπηρεσίες που λειτουργούν στη Δ.Ε. Φυλής: Την καθαριότητα και ανακύκλωση, το περιβάλλον και το πράσινο, τη συντήρηση οδοποιίας και υποδομών, το Κοιμητήριο Φυλής, τα διοικητικά θέματα, τα θέματα κοινωνικής πολιτικής παιδείας και αθλητισμού, τα οικονομικά θέματα, για τα έσοδα και έξοδα της ΔΕ Φυλής και τα θέματα ΚΕΠ.
2. Στο Δημοτικό Σύμβουλο Γεωργιάδη Βασίλειο τα καθήκοντα του Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας και Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Φυλής με αρμοδιότητα: Το τμήμα περιβάλλοντος και πολιτικής προστασίας. Το αποχετευτικό και το δίκτυο όμβριων υδάτων ως προς τα θέματα της πολιτικής προστασίας του Δήμου Φυλής. Την επισκευή, αποκατάσταση και συντήρηση του παραθεριστικού κέντρου Μυρσίνης. Τον καθαρισμό των ρεμάτων και του περιαστικού πρασίνου και των δασών, τη συλλογή της βιομάζας. Την εποπτεία της λειτουργίας του ΧΥΤΑ και των εγκαταστάσεων του, αναλαμβάνοντας την αρμοδιότητα της φροντίδας και μεταφροντίδας του και την αποκατάσταση του Ζωτικού του Χώρου. Την αποκατάσταση των λατομείων και του Ζωτικού Χώρου των ενταγμένων στην ανακύκλωση του Δήμου μας.
3. Στο Δημοτικό Σύμβουλο Λιόση Νικόλαο τα καθήκοντα του Αντιδημάρχου Διοικητικών Υπηρεσιών και εσόδων του Δήμου Φυλής με αρμοδιότητα :Τη διεύθυνση των διοικητικών Υπηρεσιών .Τη διεύθυνση οικονομικών υπηρεσιών ως προς τα έσοδα. Τη διεύθυνση περιουσίας και προμηθειών και τη διεύθυνση ΚΕΠ του Δήμου Φυλής. Του συντονιστή και υπεύθυνου ως προς την υλοποίηση των εσόδων σε όλες τις αρμόδιες για τα έσοδα υπηρεσίες του Δήμου.
4. Στο Δημοτικό Σύμβουλο Μπρέμπο Αριστείδη τα καθήκοντα του Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής Δήμου Φυλής με αρμοδιότητα: Τη διεύθυνση καθαριότητας και ανακύκλωσης του Δήμου Φυλής εκτός των αποκεντρωμένων τμημάτων. Τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Πρασίνου εκτός του τμήματος περιβάλλοντος και πολιτικής προστασίας και των αποκεντρωμένων τμημάτων.
5. Στο Δημοτικό Σύμβουλο Ραφτέλη Γεώργιο τα καθήκοντα του Τοπικού Αντιδημάρχου Δ.Ε. Ζεφυρίου με αρμοδιότητα. όλες τις τοπικές υποθέσεις, σε ότι αφορά τις αποκεντρωμένες υπηρεσίες που λειτουργούν στη Δ.Ε. Ζεφυρίου: Την καθαριότητα και ανακύκλωση, το περιβάλλον και το πράσινο, τη συντήρηση οδοποιίας και υποδομών, τα διοικητικά θέματα, τα θέματα κοινωνικής πολιτικής παιδείας και αθλητισμού, τα οικονομικά θέματα, για τα έσοδα και έξοδα της ΔΕ Ζεφυρίου και τα θέματα ΚΕΠ. Αρμόδιος Αντιδήμαρχος για τα ΚΑΠΗ του Δήμου Φυλής.
Β. Η παρούσα να δημοσιευτεί μία φορά σε μία ημερήσια εφημερίδα του νομού ή σε μία εβδομαδιαία της πρωτεύουσας του Νομού και να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου.
-Ο-
Δήμαρχος Φυλής
Δημήτριος Σ. Μπουραΐμης
πηγή:http://fyli.gr/Ο-Δήμος/Δήμαρχος/Αποφάσεις-Δημάρχου/675-ΑΠΟΦΑΣΗ-1η-2013