Πανόραμα Φυλής

Πανόραμα Φυλής
Πανόραμα Φυλής e-mail : sillogos.panoramatos@gmail.com

Διαχειριστές του site.

Διαχειριστές του site έχουν οριστεί από το Δ.Σ. ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου.
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ-ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ " ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ " Διεύθυνση: Πλατεία Άνοιξης Πανόραμα Δήμου Φυλής Αττικης. Τα γραφεία του Συλλόγου θα είναι ανοιχτά : Κάθε Πέπτη από 19:00 έως 21:00 και Κυριακή 11:00 εώς 13:00.

Τρίτη 3 Απριλίου 2012

O ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΑΛΑΒΟΣ ΤΙΜΗΣΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΜΕ ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΑ 85 ΚΙΛΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΚΩΣΤΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ

ΠΗΓΗ: www.fylarhos.gr
Μια από τα ίδια και φέτος για την ομάδα πάλης του ΔΑΣ, που όπως και πέρσι, κατέκτησε το πανελλήνιο πρωτάθλημα στους παμπαίδες, αποδεικνύοντας ότι η δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής έχει διάρκεια και συνέχεια. Στους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο, 31 Μαρτίου, στη Σπάρτη, ο ΔΑΣ κατέκτησε ένα χρυσό και δύο χάλκινα μετάλια. Ειδικότερα τα αποτελέσματα των αθλητών του ήταν τα παρακάτω:



Χειλετζάρης Χρήστος Χρυσό μετάλλιο στα 59 κιλά
Καφετζής Ευάγγελος Χάλκινο μετάλλιο στα 53 κιλά
 Παλαβός Κων/νος Χάλκινο μετάλλιο στα 85 κιλά.
Ζάβαλης Αντρέας 4η θέση στα 47 κιλά


Πεχλεβανίδης Κων/νος 5η θέση στα 59 κιλά

Καραγιαννίδης Χρηστος 8η θέση στα 66 κιλά

Σιδηρόπουλος Θεόδωρος 4η θέση στα 73 κιλά

Πλέον το ενδιαφέρον του προπονητή Αποστόλου Νίκου και των αθλητών της ομάδας στρέφεται στις Σέρρες, όπου το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα πραγματοποιηθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων Νεανίδων. Εκεί ο μεγάλος στόχος του ΔΑΣ θα είναι η κατάκτηση του Πρωταθλήματος αυτού, μετά από ένα διάλειμμα 4 ετών, που ακολούθησε τις δέκα συνεχόμενες κατακτήσεις του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων από την ομάδα.