Πανόραμα Φυλής

Πανόραμα Φυλής
Πανόραμα Φυλής e-mail : sillogos.panoramatos@gmail.com

Διαχειριστές του site.

Διαχειριστές του site έχουν οριστεί από το Δ.Σ. ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου.
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ-ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ " ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ " Διεύθυνση: Πλατεία Άνοιξης Πανόραμα Δήμου Φυλής Αττικης. Τα γραφεία του Συλλόγου θα είναι ανοιχτά : Κάθε Πέπτη από 19:00 έως 21:00 και Κυριακή 11:00 εώς 13:00.

Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Συνάντηση του συλλόγου με τον αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος Δήμου Φυλής σχετικά με τις πυρκαγιές.



Μετά τις πρόσφατες πυρκαγιές σε Πανόραμα και Χασιά ο πρόεδρος Καψαχείλης Δημήτρης και ο αντιπρόεδρος  Δάλλης Δημήτριος ήρθαν σε επαφή με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος Οικονομάκη Μιχάλη
 Στην συνάντηση που είχαν συζητήθηκε η έξαρση των πυρκαγιών που υπάρχει το τελευταίο διάστημα. Του επεσήμαναν τους κινδύνους που έχει η συνοικία του Πανοράματος  που συνορεύει με τα αστικά δάση της Πάρνηθας. 
  Όπως μας είπε τότε , έχουν γίνει ενέργειες για την προστασία του ορεινού όγκου της Πάρνηθας με περιπολίες, ανοικτή επικοινωνία με την πυροσβεστική κτλ ενώ έχουν δρομολογηθεί οι ενέργειες για την τοποθέτηση και επισκευή δεξαμενών νερού.
 Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε και τις προηγούμενες μέρες τοποθετήθηκαν τρεις νέες δεξαμενές αποθήκευσης και τροφοδοσίας νερού για οχήματα και ελικόπτερα . Μετά την ολοκλήρωση της τοποθέτησης τους η συνολική αποθήκευση νερού ξεπερνάει τους 200 τόνους. Δύο από αυτές τοποθετήθηκαν πάνω από το Πανόραμα. Η πρώτη πάνω από το χοιροστάσιο, η δεύτερη κοντά στην Μονή  της Ντάρτιζας , βελτιώνοντας ταυτόχρονα με μηχανήματα και το δρόμο προς το αθλητικό κέντρο "ΠΑΡΝΗΘΑ" .
 Εμείς εφιστούμε την προσοχή όλων για ότι παράξενο πέσει στην αντίληψή  τους να έρθουν σε επαφή με το σύλλογο. Σε περίπτωση που εντοπίσουν  καπνό ή εστία φωτιάς να επικοινωνήσουν αμέσως με την  πυροσβεστική 199 και το πενταψήφιο του δήμου Φυλής 15691.