Πανόραμα Φυλής

Πανόραμα Φυλής
Πανόραμα Φυλής e-mail : sillogos.panoramatos@gmail.com

Διαχειριστές του site.

Διαχειριστές του site έχουν οριστεί από το Δ.Σ. ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου.
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ-ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ " ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ " Διεύθυνση: Πλατεία Άνοιξης Πανόραμα Δήμου Φυλής Αττικης. Τα γραφεία του Συλλόγου θα είναι ανοιχτά : Κάθε Πέπτη από 19:00 έως 21:00 και Κυριακή 11:00 εώς 13:00.

Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

Ένα μεγάλο ευχαριστώ


 Το  Δ.Σ. του Συλλόγου Πανοράματος ευχαριστεί τα μέλη και τους φίλους που στήριξαν με την συμμετοχή τους την Καλοκαιρινή Βραδιά 2015 και ευχαριστεί για την κατανόησή τους για όποιες καθυστερήσεις παρουσιάστηκαν .
  Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε :
 Στα παιδιά των DANCER KINGS που τρέλαναν το κοινό με τις χορευτικές τους ικανότητες.
Στο Σύλλογο Κρητών Φυλής «Η ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΣ» με τη ζωντανή  λύρα και λαούτο αλλά και το χορευτικό του συλλόγου τους  που όλους μας ταξίδεψαν  νοερά  στο μαγευτικό νησί της Κρήτης.
Το Βαγγέλη Γεωργίου , Νίκο Τζαγκαράκη και  Δημήτρη Πνευματικό  που με τα έντεχνα τραγούδια τους μας ταξίδεψαν σε άλλες εποχές.
Τον Ντορή Σούτα , Άγγελο Σούτα , Πλαβούκο Βασίλη και Σοφία Γκαραβέλα   που με τα τραγούδια τους ανέβασαν   τον κόσμο στην πίστα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Την Λίτσα Ζάγκα που διασκέδασε και έβαψε τα μουτράκια των μικρών μας φίλων.
 Η εκδήλωση αυτή στηρίχτηκε από τους χορηγούς και τους δωροθέτες που θα τους δείτε ΕΔΩ.
 Η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου συνέβαλε στο σχεδιασμό των φθινοπωρινών εκδηλώσεων 2015,  που έρχονται ,   πριν από την Καλοκαιρινή Βραδιά 2016.
Ας μην ξεχνάμε πως « Η ψυχή του συλλόγου είμαστε όλοι εμείς και δύναμη του η συμμετοχή μας.»