Πανόραμα Φυλής

Πανόραμα Φυλής
Πανόραμα Φυλής e-mail : sillogos.panoramatos@gmail.com

Διαχειριστές του site.

Διαχειριστές του site έχουν οριστεί από το Δ.Σ. ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου.
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ-ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ " ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ " Διεύθυνση: Πλατεία Άνοιξης Πανόραμα Δήμου Φυλής Αττικης. Τα γραφεία του Συλλόγου θα είναι ανοιχτά : Κάθε Πέπτη από 19:00 έως 21:00 και Κυριακή 11:00 εώς 13:00.

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Ανακαινισμένος και... έτοιμος για δράση ο Ακράτητος


Σε αγιασμό για τη νέα αγωνιστική χρονιά κα, παράλληλα, στα εγκαίνια του ανακαινισμένου αγωνιστικού χώρου του δημοτικού σταδίου "Ακράτητος" προχώρησε ο Δήμος Φυλής και ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός "Πάρνηθα". Δημοτική αρχή, διοίκηση, προπονητές, μικροί, μεγάλοι και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές καθώς και αρκετοί φίλοι της ομάδας έδωσαν το παρών στην λιτή εκδήλωση, ενθαρρύνοντας με την παρουσία τους την ιστορική ομάδα των Άνω Λιοσίων.
Μεγάλος πρωταγωνιστής της ημέρας ήταν ο εφοπλιστής Θανάσης Μαρτίνος, πατέρας της βουλευτή ΝΔ Περιφέρειας Αττικής Γεωργίας Μαρτίνου, με έξοδα του οποίου μπήκε νέος χλοοτάπητας στο γήπεδο και έτσι μπορούν οι ποδοσφαιριστές να προπονούνται χωρίς προβλήματα.
Στις σύντομες ομιλίες τους ο δήμαρχος Φυλής Δημήτρης Μπουραίμης, ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Κώστας Σκαμαντζούρας, ο δημοτικός σύμβουλος, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και εκ των ανθρώπων που ασχολούνται με την ομάδα Δημήτρης Καμπόλης και ο πρόεδρος της ΕΠΣΔΑ Μιχάλης Τζανόπουλος ευχαρίστησαν τον κ. Μαρτίνο για την προσφορά του, τόνισαν ότι θα βρίσκονται δίπλα στον Ακράτητο και ευχήθηκαν κάθε επιτυχία για τη νέα αγωνιστική σεζόν.
Από την πλευρά του ο κ. Μαρτίνος ευχαρίστησε ιδιαίτερα για την τιμή που του έγινε, υποσχέθηκε ότι θα βρίσκεται κοντά στην ομάδα και ευχήθηκε, με την σειρά του, μια καλή αγωνιστική περίοδο.