Πανόραμα Φυλής

Πανόραμα Φυλής
Πανόραμα Φυλής e-mail : sillogos.panoramatos@gmail.com

Διαχειριστές του site.

Διαχειριστές του site έχουν οριστεί από το Δ.Σ. ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου.
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ-ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ " ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ " Διεύθυνση: Πλατεία Άνοιξης Πανόραμα Δήμου Φυλής Αττικης. Τα γραφεία του Συλλόγου θα είναι ανοιχτά : Κάθε Πέπτη από 19:00 έως 21:00 και Κυριακή 11:00 εώς 13:00.

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Θα ενισχυθεί με προσωπικό το ΙΚΑ στη δημοτική κοινότητα Άνω Λιοσίων Φυλής????

Εν αναμονή της ενίσχυσής του με ιατρικό και υγειονομικό προσωπικό βρίσκεται το ΙΚΑ Άνω Λιοσίων, όπως τουλάχιστον ανέφερε στην απάντησή του προς τον βουλευτή Περιφέρειας Αττικής Θανάση Μπούρα, ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων Γιώργος Κουτρουμάνης.
Ο κ. Κουτρουμάνης επεσήμανε ότι το τοπικό Ιατρείο ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Άνω Λιοσίων υπάγεται στη Τ.Μ.Υ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Αγίων Αναργύρων και η στελέχωσή του με γιατρούς ειδικοτήτων γίνεται με απόφαση του Δ/ντη της Μονάδας, σύμφωνα με τις ανάγκες, τα αιτήματα των ασφαλισμένων και την ιδιαιτερότητα της κάθε περιοχής σε συνάρτηση με τους δικαιούχους περίθαλψης. Επίσης, οι ασφαλισμένοι της περιοχής Άνω Λιοσίων έχουν τη δυνατότητα να εξυπηρετούνται (με το σύστημα 184) από γιατρούς και άλλων ειδικοτήτων που υπηρετούν στη Τ.Μ.Υ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Αγίων Αναργύρων.
Ειδικότερα, η Τ.Μ.Υ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Αγίων Αναργύρων, όπως ανέφερε, σύντομα θα προβεί σε συνάψεις συμβάσεων μίσθωσης έργου 12 μηνών, με 1 Γυναικολόγο, 1 Ενδοκρινολόγο, 1 Καρδιολόγο, 1 Νευρολόγο, 1 Ψυχίατρο, 1 Ρευματολόγο, 1 Οδοντίατρο, 1 Ορθοπεδικό, 1 Ουρολόγο, 1 Οφθαλμίατρο, 3 Παθολόγους, 2 Παιδιάτρους, 1 Πνευμονολόγο, 1 Χειρούργο και 1 ΩΡΛ. «Ως εκ τούτου, μετά την ανάληψη υπηρεσίας των ανωτέρω γιατρών θα υπάρχει δυνατότητα να στελεχωθεί και το Τοπικό Ιατρείο ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Άνω Λιοσίων, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων» υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.
Όσον αφορά στο Υγειονομικό Προσωπικό, ο κ. Κουτρουμάνης επεσήμανε ότι ο Υγειονομικός σταθμός Άνω Λιοσίων επανδρώνεται με προσωπικό από τους Αγίους Αναργύρους, όπου σύμφωνα με τον Οργανισμό του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, προβλέπονται συνολικά τριάντα (30) νοσηλευτές και υπηρετούν, αυτή τη στιγμή, δεκατέσσερις(14). Συγκεκριμένα, στην κατηγορία ΤΕ Νοσηλευτικής-Μαιευτικής προβλέπονται 18 και υπηρετούν 9 και στην κατηγορία ΔΕ Βοηθών-Νοσοκόμων προβλέπονται 12 και υπηρετούν 5. «Με σχετικό έγγραφό μας έχει ζητηθεί η έγκριση για πρόσληψη υγειονομικού προσωπικού με σχέση εργασίας ορισμένου χρόνου (292 άτομα) για το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ και συγκεκριμένα για τη Νομαρχία Δυτικής Αττικής έχουν ζητηθεί πέντε (5) υγειονομικοί υπάλληλοι κλάδου ΤΕ Νοσηλευτικής-Μαιευτικής (ελλείψει αυτών ΔΕ Βοηθών Νοσοκόμων)» τονίζεται χαρακτηριστικά.

http://www.doxthi.gr/