Πανόραμα Φυλής

Πανόραμα Φυλής
Πανόραμα Φυλής e-mail : sillogos.panoramatos@gmail.com

Διαχειριστές του site.

Διαχειριστές του site έχουν οριστεί από το Δ.Σ. ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου.
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ-ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ " ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ " Διεύθυνση: Πλατεία Άνοιξης Πανόραμα Δήμου Φυλής Αττικης. Τα γραφεία του Συλλόγου θα είναι ανοιχτά : Κάθε Πέπτη από 19:00 έως 21:00 και Κυριακή 11:00 εώς 13:00.

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Η ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ( ΦΩΤΟ)

Την  πρώτη  του χοροεσπερίδα  πραγματοποίησε ο Πολιτιστικός & Εξωραϊστικός  Σύλλογος Πανοράματος το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011 στο κοσμικό κέντρο «Έλατο» στην Χασιά.
          Η εκδήλωση χαρακτηρίστηκε από τους παρευρισκόμενους  απολύτως επιτυχής , αφού την  τίμησαν με την παρουσίας τους πολλοί κάτοικοι του Πανοράματος, φίλοι και επίσημοι, οι οποίοι γλέντησαν μέχρι αργά το  βράδυ 
Ο  πρόεδρος του συλλόγου αφού  ευχαρίστησε τους καλεσμένους που ανταποκρίθηκαν τόσο αυθόρμητα και ζεστά στην πρόσκληση του συλλόγου  τόνισε πως  ιδιαίτερη σημασία έχει η στήριξη των κατοίκων  στον νεοσύστατο σύλλογο  να συνεχίσει το έργο του με νέες δραστηριότητες και πρωτοβουλίες.
 θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους εκλεκτούς καλεσμένους μας που μας τίμησαν με την παρουσία τους :
  • την Αντιπεριφεριάρχη Δυτ. Αττικής κ. Δήμου
  • την  Αντιδήμαρχο Ανω Λιοσίων κ. Κατσανού
  • τον Δημοτικό σύμβουλο  κ.  Σάββα
  • τον Δημοτικό σύμβουλο κ. Βάβουλα
  • την  Δημοτική σύμβουλο και πρώην δήμαρχο  Ζεφυρίου κ. Γιαννοπούλου
  • τον Πρόεδρο του πολιτιστικού συλλόγου Αγίου Δημητρίου κ.Ζαρογιαννόπουλο
  • την Πρόεδρο του πολιτιστικού συλλόγου Ζωφριάς  κ.Κωββαίου
  • τον Πρόεδρο του πολιτιστικού συλλόγου Γεννηματά  2 κ. Νείλο  Βαρλοκώστα
  • την Πρόεδρο του πολιτιστικού συλλόγου Δύναμη Ελπίδας κ. Κουράση
Για την αποφυγή οποιονδήποτε παρερμηνειών θα πρέπει να αναφέρουμε ότι ο σύλλογος μας  ενημέρωσε για την εκδήλωση , στην αίθουσα Μελίνας Μερκούρης , όλες τις παρατάξεις του  Δημοτικού Συμβουλίου χωρίς καμμία εξαίρεση .
Για την επιτυχημένη αυτήν εκδήλωση  οφείλω να  ευχαριστήσω θερμά τον  Αντιπρόεδρο Λουκά Κουκουρίκο , τον Γραμματέα Βιολάκη Νικόλαο,τον Ταμία  Τσάμη Δημήτρη , τον Μπαλαμώτη Αποστόλη , την Αμπατζή Νίκη, την Έλενα Μακράκη, και την Πέππα Ναυσικά που συνέβαλαν ο καθένας με τον τρόπο του  στην πραγματοποίηση αυτής της πραγματικά όμορφης αποκριάτικης εκδήλωσης.
Είναι αλήθεια ότι η δημιουργία του συλλόγου μας αποτελεί  ένα σημαντικό γεγονός για την συνοικία του Πανοράματος  και βασίζεται στην συλλογική και μεθοδευμένη προσπάθεια  που καταβάλουν όλα τα μέλη του συλλόγου με συντονισμό , με προτάσεις και ιδέες  που σταδιακά υλοποιούνται  παρά την σκληρή καθημερινότητα που βιώνουμε όλοι μας.

 Την προσπάθεια αυτην θα την προστατέψουμε και θα την ενισχύσουμε  με κάθε τρόπο έτσι ώστε  ο σύλλογος μας να λειτουργεί  και να υπερασπίζεται  τα αιτήματα της γειτονιάς μας  που δεν είναι και λίγα.

Είναι αλήθεια -η μόνη αλήθεια-  πως  μόνη δύναμη του συλλόγου μας  είναι η δύναμη των  κατοίκων του και καμμία άλλη.!