Πανόραμα Φυλής

Πανόραμα Φυλής
Πανόραμα Φυλής e-mail : sillogos.panoramatos@gmail.com

Διαχειριστές του site.

Διαχειριστές του site έχουν οριστεί από το Δ.Σ. ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου.
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ-ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ " ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ " Διεύθυνση: Πλατεία Άνοιξης Πανόραμα Δήμου Φυλής Αττικης. Τα γραφεία του Συλλόγου θα είναι ανοιχτά : Κάθε Πέπτη από 19:00 έως 21:00 και Κυριακή 11:00 εώς 13:00.

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Επεισόδια στην Κερατέα! Κάτοικοι έχουν αποκλείσει τον χώρο που προορίζεται για ΧΥΤΑ - Συνεχείς συγκρούσεις με τα ΜΑΤ .......Εκεί αντιδρούν Εμείς;;;;;

Αποφασισμένοι για όλα δηλώνουν οι κάτοικοι
- Αποκλεισμένη η κεντρική είσοδος της Κερατέας από την Λ. Λαυρίου
- Οι κάτοικοι έχουν καταλάβει από τα ξημερώματα τον χώρο που γίνονται εργασίες για τον ΧΥΤΑ
ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ



Χρήση χημικών έγινε πάλι πριν από λίγο στην Κερατέα όταν κάτοικοι της περιοχής συγκρούστηκαν με τα ΜΑΤ. Οι κάτοικοι δεν επιθυμούν την δημιουργία ΧΥΤΑ στην περιοχή τους


Ένταση επικράτησε και τα ξημερώματα όταν μπουλντόζες με τη συνοδεία αστυνομικών δυνάμεων επιχείρησαν σε μπουν στον υπό διαμόρφωση ΧΥΤΑ, στο Οβριόκαστρο.

  Οι κάτοικοι, με επικεφαλής τη δημοτική αρχή, είχαν κλείσει όλους τους δρόμους που οδηγούσαν στο ΧΥΤΑ με υδροφόρες και αυτοκίνητα, προκειμένου να εμποδίσουν μηχανήματα της εταιρίας που ήθελαν να φθάσουν στο χώρο της χωματερής για την πραγματοποίηση των εργασιών.

    Οι δυνάμεις των ΜΑΤ επιχειρησαν να απομακρύνουν τους κατοίκους, οι οποίοι σύμφωνα με την αστυνομία έβαλαν φωτιές στις καλαμιές στην άκρη του δρόμου.

    Στον τόπο των επεισοδίων βρίσκεται εισαγγελέας και γίνονται διαπραγματεύσεις με τους κατοίκους