Πανόραμα Φυλής

Πανόραμα Φυλής
Πανόραμα Φυλής e-mail : sillogos.panoramatos@gmail.com

Διαχειριστές του site.

Διαχειριστές του site έχουν οριστεί από το Δ.Σ. ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου.
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ-ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ " ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ " Διεύθυνση: Πλατεία Άνοιξης Πανόραμα Δήμου Φυλής Αττικης. Τα γραφεία του Συλλόγου θα είναι ανοιχτά : Κάθε Πέπτη από 19:00 έως 21:00 και Κυριακή 11:00 εώς 13:00.

Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Επιστολή Συλλόγου Πανοράματος για το πρόγραμμα «Δράσεις υπέρ του παιδιού και της οικογένειας ΡΟΜΑ»

Αξιοσέβαστε Μητροπολίτη
   Καταρχήν χαιρετίζουμε την πρότυπη ενταξιακή-εκπαιδευτική πρωτοβουλία της Μητρόπολης με τίτλο «Δράσεις υπέρ του παιδιού και της οικογένειας ΡΟΜΑ». Δράσεις  που βοηθάνε την ένταξη των ΡΟΜΑ στις τοπικές κοινωνίες  πράγμα που ήδη το βλέπουμε στην περιοχή μας ειδικά στις νεότερες  ηλικίες.
  Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για κάποιες αστοχίες της ανωτέρας δράσης που έφερε προβλήματα στην τοπική κοινωνία
του Πανοράματος και ειδικότερα στο 5ο Δημοτικό Σχολείο.
 Ο κρυφός ερχομός της δράσης με τον ταυτόχρονο πολλαπλασιασμό παιδιών ΡΟΜΑ από όλο το Δήμο έφερε αναστάτωση στους κόλπους του σχολείου. Η μη επίσημη ενημέρωση των αρμοδίων είχε σαν συνέπειες τις ελλείψεις πετρελαίου , υλικών υγιεινής και καθαριότητας. Αυτά είχαν σαν αποτέλεσμα  το σχολείο να μένει χωρίς θέρμανση,  πλημμελή καθαρισμό του σχολείου ενώ τα υλικά υγιεινής να είναι είδος προς εξαφάνιση.
 Οι παραπάνω λόγοι οδήγησαν σε εντάσεις πράγμα που δεν βοηθάει τη εν λόγω δράση να επιτελέσει το έργο της. Ελπίζουμε οι παρατηρήσεις μας να βοηθήσουν ώστε να μην παρατηρηθούν την επόμενη χρονιά ανάλογα προβλήματα στο σχολείο που θα λειτουργήσει την επόμενη χρονιά .
  Για αυτούς τους λόγους δε θα παραβρεθούμε στη εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο 5ο Δημοτικό Σχολείο. Είμαστε στη διάθεσή σας για όποια επιπλέον ενημέρωση χρειάζεστε.

Μετά τιμής 
Πολιτιστικός & Εξωραϊστικός 
Σύλλογος Πανοράματος Φυλής.