Πανόραμα Φυλής

Πανόραμα Φυλής
Πανόραμα Φυλής e-mail : sillogos.panoramatos@gmail.com

Διαχειριστές του site.

Διαχειριστές του site έχουν οριστεί από το Δ.Σ. ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου.
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ-ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ " ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ " Διεύθυνση: Πλατεία Άνοιξης Πανόραμα Δήμου Φυλής Αττικης. Τα γραφεία του Συλλόγου θα είναι ανοιχτά : Κάθε Πέπτη από 19:00 έως 21:00 και Κυριακή 11:00 εώς 13:00.

Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Διπλή η Πρωτοχρονιάτικη πίτα στο Πανόραμα.




   Έχει γίνει πλέον παράδοση αφού για τρίτη χρονιά ο Εξωραϊστικός-Πολιτιστικός Σύλλογος Πανοράματος μαζί με  τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων 5ου Δημοτικού Άνω Λιοσίων έκοψαν τις Πρωτοχρονιάτικες πίτες στο χώρο του σχολείου.
   Οι πρόεδροι των συλλόγων αφιέρωσαν τα κομμάτια τους,  στους κατοίκους του Πανοράματος ο Δημήτρης Κοψαχείλης ενώ στους μαθητές του 5ου Δημοτικού και του 5ου Νηπιαγωγείου η Αντωνία Μπλέτσα.  
  Στη συνέχεια  ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Νίκος Χατζητρακόσιας, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αργύρης Αργυρόπουλος, ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γιάννης Κρεμμύδας, η Αναπληρώτρια Δήμαρχος Τζένη Μπάρα  οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Θεοδόσης Δρόλιας και Γιώργος Αβράμης, η Περιφερειακή Σύμβουλος Αριστέα Βάβουλα, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Άνω Λιοσίων Χρήστος Καματερός και τα μέλη και Βαγγέλης Μοσχόπουλος και Λία Καψή,  η Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΗΦ Κατερίνα Ματρακούκα, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος της ΚΕΔΗΦ για το πρόγραμμα Βοήθεια στο σπίτι Χρήστος Καρνάτσος,  ο Πρόεδρος του Συλλόγου Λίμνης Μιχάλης Μιχαηλίδης και η Αντιπρόεδρος Κική Πάλλη, ο Πρόεδρος των Αρκάδων Θοδωρής Νικολάου, η Γραμματέας του Συλλόγου Θεσσαλών
Λίτσα Ζάγκα, η Γραμματέας του συλλόγου Τριτέκνων Φυλής Κατερίνα Μπλούχαρη, η δεύτερη επιλαχούσα Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Καράλη, ο πρώην Αντιδήμαρχος Άνω Λιοσίων Βαγγέλης Σαμόλης,  η Μίνα Μανώλη από την Ριζοσπαστική Κίνηση Φυλής και  η Κατερίνα Ταραξοπούλου από την Κίνηση Αλληλεγγύης πολιτών Φυλής μαζί με τις ευχές τους έκοψαν και πρόσφεραν τα κομμάτια τους.
Ειδικά ο Νίκος Χατζητρακόσιας μετέφερε και τις ευχές του Δημάρχου Χρήστου Παππού και του Αντιδημάρχου Μιχάλη Οικονομάκη οι οποίοι δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν αφού λίγες ώρες νωρίτερα βρίσκονταν στην Άρτα για να πουν το στερνό αντίο στον εκλιπόντα δημοτικό σύμβουλο Ευριπίδη Παππά .  
 Οι δύο σύλλογοι ευχαρίστησαν τους χορηγούς της εκδήλωσης
  Το ζαχαροπλαστείο Ηπειρώτικο για την προσφορά των βασιλόπιτων.
   Τον κύριο Μαυροειδή Γιώργο (Πρόεδρο του ΝΠΔΔ "Πάρνηθα")  για την προσφορά των αναψυκτικών.
  Το κατάστημα του Τομαρά Παναγιώτα  για τα είδη  σερβιρίσματος του μπουφέ.
     Την κάβα Ζάχαρη για την προσφορά των νερών.
    Τους γονείς του 5ου Δημοτικού και τους κατοίκους του Πανοράματος για την δημιουργία των εδεσμάτων του μπουφέ.
     Το σύλλογο Αρκάδων για την συμμετοχή του με το χορευτικό του στην εκδήλωση αλλά και για την προσφορά του για τα δωρεάν μαθήματα χορού που προσφέρει στα μέλη των δύο συλλόγων.
     Τον κύριο Κοψαχείλη Δημήτρη τοπικό σύμβουλο για την  ηχητική κάλυψη της εκδήλωσης. 
      Την κυρία Μπλέτσα Αντωνία για τα δώρα που δώθηκαν στα φλουριά των βασιλόπιτων.
     Η εκδήλωση συνεχίστηκε με την παρουσίαση του χορευτικού από τον Σύλλογο Αρκάδων , τραγούδια καραόκε και χορό  από  μικρούς και μεγάλους  με την πολύτιμη συμβολή του καταπληκτικού D.j.
 Ακολουθούν ΟΛΕΣ οι φωτογραφίες από την εκδήλωση και όχι συγκεκριμένων και κατευθυνόμενων επιλογών  που παρατηρήσαμε  .