Πανόραμα Φυλής

Πανόραμα Φυλής
Πανόραμα Φυλής e-mail : sillogos.panoramatos@gmail.com

Διαχειριστές του site.

Διαχειριστές του site έχουν οριστεί από το Δ.Σ. ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου.
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ-ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ " ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ " Διεύθυνση: Πλατεία Άνοιξης Πανόραμα Δήμου Φυλής Αττικης. Τα γραφεία του Συλλόγου θα είναι ανοιχτά : Κάθε Πέπτη από 19:00 έως 21:00 και Κυριακή 11:00 εώς 13:00.

Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Παράπονα συνδημότη σχετικά με την μετακίνηση στάσης του Β12


   
Προς μεγάλη μας έκπληξη πριν δύο εβδομάδες περίπου είδαμε πως μας άλλαξαν την στάση των λεωφορείων στο αμαξοστάσιο Άνω Λιοσίων με κατεύθυνση προς Αθήνα.Ενώ εδώ και πόσα χρόνια περιμένουμε το Β12 έξω από το αμαξοστάσιο μετακίνησαν την στάση πιο κάτω εκθέτοντας μας σε κίνδυνο από τον αέρα, την βροχή, το σκοτάδι,την λάσπη, τα αυτοκίνητα  και τέλος στους αθίγγανους που τρέχουν και σπινιάρουν με φόβο να γίνει ατύχημα.
Όταν παραπονεθήκαμε στις 5.30 το πρωί στους κύριους εκεί,μας σήκωσαν τους ώμους 
αδιάφορα λέγοντάς μας ότι ο ΟΑΣΑ το αποφάσισε γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος από τα λεωφορεία που μπαινοβγαίνουν και η συμπεριφορά τους ήταν απαράδεκτη.
Μετακίνησαν μόνο την ταμπέλα χωρίς καν να έχουν φτιάξει ένα στοιχειώδες τσιμέντο να πατάμε ούτε επίσης μετακίνησαν το κουβούκλιο να προστατευτούμε από τον αέρα και την βροχή καθώς επίσης δεν υπάρχει ούτε κολόνα της ΔΕΗ στο σημείο να φωτίζει.
Τώρα ο κίνδυνος είναι πολύ μεγαλύτερος.
Σας παρακαλώ ενδιαφερθείτε για το γεγονός γιατί τα πρωινά περιμένουν στην στάση αυτή συνήθως γυναίκες και καταλαβαίνετε τον κίνδυνο.
Με εκτίμηση  ΑΘΑΝΑΣΙΑ.