Πανόραμα Φυλής

Πανόραμα Φυλής
Πανόραμα Φυλής e-mail : sillogos.panoramatos@gmail.com

Διαχειριστές του site.

Διαχειριστές του site έχουν οριστεί από το Δ.Σ. ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου.
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ-ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ " ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ " Διεύθυνση: Πλατεία Άνοιξης Πανόραμα Δήμου Φυλής Αττικης. Τα γραφεία του Συλλόγου θα είναι ανοιχτά : Κάθε Πέπτη από 19:00 έως 21:00 και Κυριακή 11:00 εώς 13:00.

Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Λαχειοφόρος αγορά για την ενίσχυση του 5ου Νηπιαγωγείου.

   

  Το νηπιαγωγείο όπως και το δημοτικό σχολείο ανήκουν στην πρωτοβάθμια δωρεάν παιδεία.  Στο δημοτικό όπου τα βασικά εργαλεία  είναι τα βιβλία η κεντρική διοίκηση τα παραχωρεί δωρεάν  στους μαθητές . Σε αντίθεση, στο νηπιαγωγείο,  τα βασικά εργαλεία είναι υποχρεωμένοι να τα αγοράζουν οι γονείς επειδή τα τελευταία χρόνια η επιχορήγηση τους έχει μειωθεί δραματικά.
   Για τον παραπάνω λόγους  ο Σύλλογος Πανοράματος προχωρά σε λαχειοφόρο , με σκοπό όλα τα έσοδα να διατεθούν  για την αγορά υλικών που έχει ανάγκη το 5ο νηπιαγωγείο που βρίσκεται στην περιοχή μας .
    Η τιμή του κάθε λαχνού ανέρχεται στην τιμή του 1€ και θα διατίθενται από τα μέλη του Δ.Σ. καθώς και την ημέρα της κλήρωσης στα γραφεία του συλλόγου για όποιον ενδιαφέρεται να συνεισφέρει σε αυτή την προσπάθεια.

  Η κλήρωση της λαχειοφόρου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19/11/14 και ώρα 8.00 μ.μ.  στα γραφεία του συλλόγου στην πλατεία  Άνοιξης.