Πανόραμα Φυλής

Πανόραμα Φυλής
Πανόραμα Φυλής e-mail : sillogos.panoramatos@gmail.com

Διαχειριστές του site.

Διαχειριστές του site έχουν οριστεί από το Δ.Σ. ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου.
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ-ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ " ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ " Διεύθυνση: Πλατεία Άνοιξης Πανόραμα Δήμου Φυλής Αττικης. Τα γραφεία του Συλλόγου θα είναι ανοιχτά : Κάθε Πέπτη από 19:00 έως 21:00 και Κυριακή 11:00 εώς 13:00.

Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

ΠΕΡΙ " ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΑΣ " ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ

AΞΙΟΤΙΜΕ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΔΗΜΑΡΧΕ
ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΠΡΟΕΔΡΕ
ΝΠΔΔ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΖΕΦΥΡΙΟΥ
κ.ΧΑΤΖΗΛΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΟ



Αναπληρωτής Δήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών
Σας ευχαριστούμε ιδιαίτερα ,που τιμήσατε με την παρουσία σας την εκδήλωση της κοπής της πίτας του Πολιτιστικού και Εξωραιστικού Συλλόγου Πανοράματος  & του  Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων  του 5ου Δημοτικού Σχολείου .

Σας  ευχαριστούμε  ιδιαιτέρως  για τις εγκάρδιες και ειλικρινείς ευχές σας για το νέο  έτος.

Ωστόσο ο τρόπος με τον οποίο υπεκφύγατε να απαντήσετε  στα  προβλήματα που σας τέθηκαν απ την πλευρά  του Συλλόγου μας  και τα  οποία ταλαιπωρούν και δυσχεραίνουν  την  ζωή  των συμπολιτών μας  στο  Πανόραμα  , και  η  έκφρασή  σας  " ότι δεν είναι ώρα  για  Πολιτικολογίες" , μόνο προβληματισμό και δυσαρέσκεια στους κατοίκους της περιοχής μας έχει προκαλέσει.

Αναλογιστείτε  τον  βαρύ  τίτλο  που φέρετε  " ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΠΔΔ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΖΕΦΥΡΙΟΥ " μια  θέση  ευθύνης που σας  ανέθεσαν  οι  Πολίτες  του Δήμου Φυλής  με την  ψήφο τους στις προηγούμενες εκλογές  , που  πιθανόν  να διεκδικήσετε  και πάλι στις επερχόμενες εκλογές. Αν  μη  τι  άλλο  σεβαστείτε  τους.

Μια ετυμηγορία που προήλθε  από το σύνολο του Δήμου Φυλής , και σας πρόκρινε σ αυτήν  την θέση για να τον  διοικήσετε  χρηστά , να απαλύνετε τα προβληματά του , και να αγωνιστήτε για το έννομο συμφέρον του κάθε Δημότη αδιακρίτως.

Σεβόμενοι όλοι εμείς την κρίση του Δημάρχου και την επιλογή του να σας ορίσει ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ , έχετε  υποχρέωση και καθήκον , σε οποιανδήποτε εκδήλωση παρευρεθείτε με αυτήν την ιδιότητα ,όποια  θέματα και προβλήματα σας απευθυνθούν , έστω τοπικού ενδιαφέροντος , όπως αυτά που αφορούν το Πανόραμα ,ωφείλετε εκ της θέσεως σας , να δώσετε κάποιες απαντήσεις αντί  της  Απαξιωτικής Υπεκφυγής , πως δεν είναι ώρα για πολιτικολογίες.

Αναγκαζόμαστε  λοιπόν κ. Αναπληρωτή Δήμαρχε να σας ξαναθέσουμε  τουλάχιστον 2 από τα θέματα που δεν  έχουμε πάρει ακόμα καμμία  απάντηση και μάλιστα το πρώτο εξ αυτών αν και δεν είναι υπαιτιότητα της δική σας διοίκησης , η διοίκηση του Δήμου το γνωρίζει από προφορικές μας αναφορές  τόσο στον προκάτοχο σας , όσο και στο ίδιο τον Δήμαρχο.

  • Πότε θα ξεκινήσει και πάλι η ανάπλαση του Πανοράματος , έργο που ξεκίνησε προεκλογικά η διοίκηση του κ. Παππού και ποτέ δεν ολοκληρώθηκε γεμίζοντας τρύπες και λακκούβες όλο το Πανόραμα ;
  • Δεύτερον , πότε θα αναλάβουν δράση οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου και η νομική υπηρεσία για να κατεδαφιστεί το αυθαίρετο στην οδό Μενεξέδων που έχει καταπατηθεί από Ρομά ,ενώ το συγκεκριμμένο οικόπεδο ανήκει στον πρώην Δήμο Ανω Λιοσίων και νύν Δήμο Φυλής  από το 2001 με τίμημα  σε δραχμές  19.850.700 .
θεωρούμε  πως κανείς δεν είναι υπεράνω  του Νόμου , και ο νόμος θα πρέπει  να εφαρμοστεί προς πάσα κατεύθυνση.
 Εξάλλου θυμηθείτε το προεκλογικό σλόγκαν "ΠΌΛΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ , ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ , ΝΟΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ."
Δείτε  επίσης τις ενέργειες του όμορου Δήμου Αχαρνών , που εφαρμόζει τον νόμο προς πάσα κατεύθυνση.
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα ξεκινήσετε  τις απαιτούμενες ενέργειες έτσι ώστε να παραδωθεί η περιουσία του Δήμου στους Δημότες , και να εφαρμοστεί ο νόμος,  διότι δεν  θέλουμε να πιστέψουμε ότι  κάποιοι  τυγχάνουν ιδιαίτερης προστασίας  και μεταχείρισης.

Παρακάτω παραθέτουμε το συμβόλαιο που αναφέρει το ιδιοκτησιακό καθεστώς , το χαρτί του υποθηκοφυλακείου Αχαρνών  και αναμένουμε περαιτέρω ενέργειες σας.


Με τιμή
Δαδάνης Νικηφόρος
Πρόεδρος Συλλόγου Πανοράματος