Πανόραμα Φυλής

Πανόραμα Φυλής
Πανόραμα Φυλής e-mail : sillogos.panoramatos@gmail.com

Διαχειριστές του site.

Διαχειριστές του site έχουν οριστεί από το Δ.Σ. ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου.
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ-ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ " ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ " Διεύθυνση: Πλατεία Άνοιξης Πανόραμα Δήμου Φυλής Αττικης. Τα γραφεία του Συλλόγου θα είναι ανοιχτά : Κάθε Πέπτη από 19:00 έως 21:00 και Κυριακή 11:00 εώς 13:00.

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

127 θέσεις εργασίας στο δήμο Φυλής


dimarxeio-fylisΕκατόν είκοσι επτά άτομα πρόκειται να προσλάβει ο δήμος Φυλής στα πλαίσια του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας στους δήμους, όπου θα απασχοληθούν άνεργοι με πεντάμηνες συμβάσεις και πλήρη μισθό. Μεταξύ αυτών, υπάλληλοι πληροφορικής, διοικητικοί, λογιστές, ψυχολόγοι, κοινωνιολόγοι, φυσικοθεραπευτές αλλά και υπάλληλοι γενικών καθηκόντων.
Το πρόγραμμα Κοινωφελούς εργασίας χρηματοδοτείται από επιχειρησιακά προγράμματα του ΕΣΠΑ και έχει ως τελικούς δικαιούχους το σύνολο των δήμων και των νομικών τους προσώπων.
Η διάρκειά του είναι πεντάμηνη και επιμέρους στόχοι του είναι η βελτίωση των παρεχόμενων κοινωνικών υπηρεσιών προς τους πολίτες με την ενίσχυση των κοινωνικών δομών σε ανθρώπινο δυναμικό και η αναβάθμιση των διοικητικών και οικονομικών υπηρεσιών των ΟΤΑ, καθώς και των υπηρεσιών πληροφοριακών συστημάτων και προγραμματισμού.
Ο δήμος Φυλής προχώρησε στο αίτημα για πρόσληψη 127 ατόμων ήδη από τις 29 Ιουλίου και αναμένεται το πράσινο φως για να προχωρήσουν οι διαδικασίες και να γίνει η προκήρυξη των θέσεων.
Οι 127 θέσεις είναι:
ΠΕ Πληροφορικής 5
ΤΕ Πληροφορικής 3
ΔΕ Πληροφορικής 3
ΙΕΚ Πληροφορικής 3
ΠΕ Διοικητικών 6
ΤΕ Διοικητικών 5
ΔΕ Διοικητικών 10
ΤΕ Διοικητικού-Λογιστικού 2
ΠΕ Οικονομολόγων 2
ΠΕ Λογιστών 2
ΤΕ Λογιστών 2
ΠΕ Διοίκησης επιχειρήσεων 1
ΤΕ Διοίκησης επιχειρήσεων 1
ΥΕ Γενικών καθηκόντων 58
ΤΕ Κοινωνικών λειτουργών 2
ΠΕ Κοινωνιολόγων 3
ΠΕ Ψυχολόγων 3
ΤΕ Φυσικοθεραπευτών 4
ΔΕ Βοηθών βρεφοκόμων 8
ΤΕ Νοσηλευτών 4