Πανόραμα Φυλής

Πανόραμα Φυλής
Πανόραμα Φυλής e-mail : sillogos.panoramatos@gmail.com

Διαχειριστές του site.

Διαχειριστές του site έχουν οριστεί από το Δ.Σ. ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου.
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ-ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ " ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ " Διεύθυνση: Πλατεία Άνοιξης Πανόραμα Δήμου Φυλής Αττικης. Τα γραφεία του Συλλόγου θα είναι ανοιχτά : Κάθε Πέπτη από 19:00 έως 21:00 και Κυριακή 11:00 εώς 13:00.

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Aϊκίντο και χορός, όλα τα "δένει" ο αθλητισμός! - "Πανδαισία" από τη Φερενίκη

Εντυπωσίασαν οι αθλητές και οι αθλήτριες της «Φερενίκης» στην ετήσια γιορτή γυμναστικής που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16 Ιουνίου στο Κλειστό Γυμναστήριο της Δροσούπολης στα Άνω Λιόσια. Η εκδήλωση άφησε ικανοποιημένο το κοινό που βρέθηκε στο κλειστό, αφού το «μενού» τα είχε όλα: Από «extreme» κινήσεις πολεμικών τεχνών από έμπειρους αθλητές, μέχρι και… τσαχπίνικους χορούς από τα αξιολάτρευτα πιτσιρίκια που έδωσαν τη δική τους νότα στο ζεστό κυριακάτικο απόγευμα.


Το παρών στην εκδήλωση έδωσε ο επικεφαλής της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ» Σάββας Σάββας, ο οποίος βράβευσε νεαρές αθλήτριες, ενώ απόλαυσε κάθε στιγμή δίπλα στα παιδάκια που αποτελούν δίχως αμφιβολία το μέλλον αυτού του τόπου. Σε ότι αφορά την εκδήλωση τόσο η Μαρία Πλαβούκου, όσο και η Μαρία Παπαδήμα κατάφεραν σε μεγάλο βαθμό να φέρουν εις πέρας την «αποστολή» τους, διοργανώνοντας μια εξαιρετική γιορτή…








πηγη: http://www.savvassavvas.blogspot.gr