Πανόραμα Φυλής

Πανόραμα Φυλής
Πανόραμα Φυλής e-mail : sillogos.panoramatos@gmail.com

Διαχειριστές του site.

Διαχειριστές του site έχουν οριστεί από το Δ.Σ. ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου.
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ-ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ " ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ " Διεύθυνση: Πλατεία Άνοιξης Πανόραμα Δήμου Φυλής Αττικης. Τα γραφεία του Συλλόγου θα είναι ανοιχτά : Κάθε Πέπτη από 19:00 έως 21:00 και Κυριακή 11:00 εώς 13:00.

Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Tρίπολη: Ξεκίνησε η αποκομιδή των απορριμμάτων


Η αποκομιδή των απορριμμάτων από τους δρόμους της Τρίπολης ξεκίνησε την Παρασκευή, έπειτα από δύο περίπου μήνες.

  Υπενθυμίζεται ότι η συλλογή των σκουπιδιών είχε διακοπεί, διότι ο δήμος δεν έχει χώρο απόθεσης των σκουπιδιών.

  Συνεργεία του δήμου με απορριμματοφόρα, αλλά και φορτηγά, εκσκαφικά, ανυψωτικά μηχανήματα, κ.α., απομακρύνουν τα σκουπίδια από τους δρόμους και στη συνέχεια ειδικό μηχανοκίνητο όχημα απολυμαίνει τους κάδους και τον περιβάλλοντα χώρο που είχε καλυφθεί με σκουπίδια.


  Τα σκουπίδια μεταφέρονται στην περιοχή της Αγίας Τριάδας που λειτουργεί ως προσωρινός σταθμός μεταφόρτωσης, για να συνεχιστεί συστηματικά και ομαλά η αποκομιδή των απορριμμάτων από την πόλη. Από εκεί, την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει η μεταφορά 65 τόνων την ημέρα στον ΧΥΤΑ Δυτικής Αττικής, αμέσως μετά την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης με την διοίκηση του ΧΥΤΑ Φυλής.

  Η δημοτική αρχή εκτιμά ότι θα χρειαστούν δέκα ημέρες, προκειμένου να απομακρυνθούν τα σκουπίδια από την Τρίπολη και να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς η διαδικασία της αποκομιδής των απορριμμάτων στην πόλη.