Πανόραμα Φυλής

Πανόραμα Φυλής
Πανόραμα Φυλής e-mail : sillogos.panoramatos@gmail.com

Διαχειριστές του site.

Διαχειριστές του site έχουν οριστεί από το Δ.Σ. ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου.
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ-ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ " ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ " Διεύθυνση: Πλατεία Άνοιξης Πανόραμα Δήμου Φυλής Αττικης. Τα γραφεία του Συλλόγου θα είναι ανοιχτά : Κάθε Πέπτη από 19:00 έως 21:00 και Κυριακή 11:00 εώς 13:00.

Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ – Όχι άλλες υποσχέσεις!



Δυστυχώς και πάλι τα λεγόμενα του Δημάρχου στο δημοτικό συμβούλιο δεν μας εξέπληξαν. Και λέμε δυστυχώς, γιατί πλέον έχει γίνει αντιληπτό σε όλους τους δημότες, πως η νυν διοίκηση έχει διαχωρίσει τα λόγια από τις πράξεις και τελικά το… βρώμικο έργο που «παίζεται» στη Χωματερή δεν αλλάζει ούτε στιγμή: Το επίπεδο ζωής μας υποβαθμίζεται συνεχώς, νέοι όγκοι σκουπιδιών καταφθάνουν στο ΧΥΤΑ Φυλής και η διοίκηση μένει απλά παρατηρητής, παρά τις συνεχείς επισημάνσεις μας.
Το «είμαστε αντίθετοι» δεν μας καλύπτει. Δεν καλύπτει τον κόσμο, δεν καλύπτει την υγεία των παιδιών μας. Ο κόσμος δεν θέλει λόγια, ειδικά τώρα που τα καθημερινά προβλήματα είναι πιο πολλά από ποτέ. Βλέπουμε πως -παρά τις δεσμεύσεις του παρελθόντος- τα πράγματα πάνε προς το χειρότερο και η αδυναμία της διοίκησης να κάνει πράξεις τις προεκλογικές της υποσχέσεις, φέρνει τον πολύπαθο τόπο μας ένα βήμα πιο κοντά στον «γκρεμό». Ο λαός θέλει ΕΡΓΑ και όχι λόγια. Θέλει άμεσες ενέργειες και δεν ενδιαφέρεται για οποιαδήποτε σύσταση «επιτροπών», στις οποίες δεν είμαστε αντίθετοι, αρκεί να υπάρχει ΟΥΣΙΑ. Θέλουμε δράσεις, όχι λόγια, γιατί μόνο τέτοια ακούμε εδώ και 2,5 χρόνια.

Και φυσικά, δεν είναι μόνο το θέμα της χωματερής που «ξεγυμνώνει» τη διοίκηση του Δήμου Φυλής και υπογραμμίζει τους λανθασμένους χειρισμούς της. Οι εργαζόμενοι του «Ξένιου» βρίσκονται σε απόγνωση και κάποιοι… σφυρίζουν αδιάφορα. Και για τους καλόπιστους που θα σπεύσουν να κάνουν λόγο για ψηφοθηρικές τακτικές, θυμίζουμε πως η «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» είχε μέσω του επικεφαλής Σάββα Ι. Σάββα προσπαθήσει στο πρώτο δημοτικό συμβούλιο για το 2013 να υπενθυμίσει στον Δήμαρχο τον κίνδυνο να χαθεί η συχνότητα, για να εισπράξει πλήρη αδιαφορία.
Για κλείσιμο, αφήσαμε μια δήλωση όλο νόημα από τον Δήμαρχο, η οποία ακούστηκε στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το θέμα του «Ξένιου» και… λέει πολλά.
«Δεν θέλω να ασχοληθώ με το παρελθόν, διότι δεν θέλω να μας καθορίζει το παρελθόν…»
Τα συμπεράσματα… δικά σας.