Πανόραμα Φυλής

Πανόραμα Φυλής
Πανόραμα Φυλής e-mail : sillogos.panoramatos@gmail.com

Διαχειριστές του site.

Διαχειριστές του site έχουν οριστεί από το Δ.Σ. ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου.
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ-ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ " ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ " Διεύθυνση: Πλατεία Άνοιξης Πανόραμα Δήμου Φυλής Αττικης. Τα γραφεία του Συλλόγου θα είναι ανοιχτά : Κάθε Πέπτη από 19:00 έως 21:00 και Κυριακή 11:00 εώς 13:00.

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Απέστειλαν "ξεχασμένους" λογαριασμούς νερού σε κατοίκους στο δήμο Φυλής. ΕΔΕ διέταξε ο Νίκος Λιόσης

Ένορκη διοικητική εξέταση για την αποστολή φουσκωμένων λογαριασμών νερού σε καταναλωτές του δήμου Φυλής, για τους οποίους δεν είχαν εξακριβώσει ακόμα οι αρμόδιες υπηρεσίες αν υπήρχαν ή όχι λάθη στις μετρήσεις τους, διέταξε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Νίκος Λιόσης. Παράλληλα, αυτεπάγγελτη μήνυση ασκήθηκε κατά πολίτη, ο οποίος προκάλεσε φθορές στο τμήμα εσόδων όταν πήγε να διαμαρτυρηθεί έντονα για φουσκωμένο λογαριασμό νερού.
Η εντολή του κ. Λιόση ήταν σαφής: κανείς λογαριασμός δεν θα δοθεί στους δικαιούχους, πριν μετρήσουν οι υδρομετρητές και διαπιστωθεί αν υπήρξαν λάθη ή όχι στις μετρήσεις. Παρόλα αυτά, υπάλληλοι του τμήματος βρήκαν «ξεχασμένο» ένα κουτί με λογαριασμούς νερού του περασμένου εξαμήνου, τους οποίους απέστειλαν στους δικαιούχους!
Το γεγονός επιβεβαίωσε ο αντιδήμαρχος Νίκος Λιόσης, στο οποίο άλλωστε απευθύνθηκαν αρκετοί από τους κατοίκους. «Ήρθαν οι άνθρωποι να διαμαρτυρηθούν, τους εξηγήσαμε τι είχε συμβεί και κατάλαβαν. Δεν έπρεπε να αποσταλούν αυτοί οι λογαριασμοί πριν γίνει ο απαραίτητος έλεγχος. Τους λόγους για τους οποίους έγινε, θα τους καταδείξει η ένορκη διοικητική εξέταση» τονίζει ο κ. Λιόσης.
Να σημειωθεί, ότι υπάλληλοι του τμήματος εσόδων του δήμου «λαχτάρησαν» χθες, όταν εκνευρισμένος πολίτης, στον οποίο απεστάλη ένας από τους λογαριασμούς, μετέβη στην υπηρεσία και δημιούργησε, υπό άγνωστες συνθήκες, ένταση και φθορές. Οι υπάλληλοι ειδοποίησαν την αστυνομία και στον πολίτη ασκήθηκε αυτεπάγγελτη μήνυση.