Πανόραμα Φυλής

Πανόραμα Φυλής
Πανόραμα Φυλής e-mail : sillogos.panoramatos@gmail.com

Διαχειριστές του site.

Διαχειριστές του site έχουν οριστεί από το Δ.Σ. ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου.
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ-ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ " ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ " Διεύθυνση: Πλατεία Άνοιξης Πανόραμα Δήμου Φυλής Αττικης. Τα γραφεία του Συλλόγου θα είναι ανοιχτά : Κάθε Πέπτη από 19:00 έως 21:00 και Κυριακή 11:00 εώς 13:00.

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

ΕΛΕΥΣΙΝΑ: «Διανομή προϊόντων Ελληνικής γης χωρίς μεσάζοντες»


Ο Δήμος Ελευσίνας για δεύτερη συνεχή χρονιά αγκαλιάζει έμπρακτα το θεσμό της διανομής αγροτικών προϊόντων Ελληνικής γης «Χωρίς Μεσάζοντες», θέλοντας να σταθεί αλληλέγγυος απέναντι σε όλους τους συμπολίτες μας, οι οποίοι πλήττονται από τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες. Έτσι μετά την ολοκλήρωση των παραγγελιών, σας ενημερώνουμε ότι η διανομή  θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27η Οκτωβρίου 2012 στο πάρκινκ απέναντι από το κτήριο της Περιφέρειας (πρώην Νομαρχία Δυτικής Αττικής) επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου.
Η διανομή θα διαρκέσει από τις 8:00 π.μ. έως τις 12 το μεσημέρι.
Εκτός από αλεύρι κίτρινο, παραδοσιακά ζυμαρικά, και όσπρια θα διατεθούν και κρεμμύδια ξερά από τις Πλαταιές Βοιωτίας 1.5€ τα 5 κιλά, σκόρδα από τον Συνεταιρισμό Έβρου 2,5€ τα 10 σκόρδα, και μανιτάρια πλευρώτους από την Κύμη Ευβοίας 4.5€ το κιλό.
Τέλος σας ενημερώνουμε, ότι από  Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2012 θα ξεκινήσει στο Δήμο νέα συλλογή αιτήσεων για: εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, μέλι (θυμαρίσιο, πεύκου & πορτοκαλιού), ρύζι, φασόλια και κρασί.


www.otanews.gr