Πανόραμα Φυλής

Πανόραμα Φυλής
Πανόραμα Φυλής e-mail : sillogos.panoramatos@gmail.com

Διαχειριστές του site.

Διαχειριστές του site έχουν οριστεί από το Δ.Σ. ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου.
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ-ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ " ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ " Διεύθυνση: Πλατεία Άνοιξης Πανόραμα Δήμου Φυλής Αττικης. Τα γραφεία του Συλλόγου θα είναι ανοιχτά : Κάθε Πέπτη από 19:00 έως 21:00 και Κυριακή 11:00 εώς 13:00.

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Η παραβατικότητα στο επίκεντρο σύσκεψης με τον γ.γ.Δημόσιας Τάξης

Σύσκεψη στα γραφεία της αντιπεριφέρειας στην Ελευσίνα πραγματοποίησε η αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Σταυρούλα Δήμου με τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Δημοσίας Τάξεως Αθανάσιο Ανδρεουλάκο. Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι Δήμαρχοι Φυλής Δημήτρης Μπουραΐμης, Ασπροπύργου Νίκος Μελετίου, Ελευσίνας Γιώργος Τσουκαλάς και Μεγάρων Γιάννης Μαρινάκης. Επί τάπητος τέθηκαν θέματα που αφορούν στην παραβατικότητα και την εγκληματικότητα καθώς και προβλήματα που δημιουργούνται από ειδικές ομάδες
πληθυσμού, αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες αυτές.
Η αντιπεριφερειάρχης και οι δήμαρχοι ενημέρωσαν το γενικό γραμματέα για την κατάσταση που επικρατεί σε συγκεκριμένους οικισμούς της Δυτικής Αττικής καθώς και για τα προβλήματα που υπάρχουν ενώ ζήτησαν η παρουσία της ελληνικής αστυνομίας να είναι εντονότερη καθώς και να στελεχωθούν τα αστυνομικά τμήματα με το απαιτούμενο προσωπικό.
Ο γενικός γραμματέας χαρακτήρισε τη Δυτική Αττική ως μια από τις δυσκολότερες περιοχές και τόνισε πως είναι η πρώτη περιοχή που επισκέπτεται, μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, κατόπιν της πρόσκλησης της κας Δήμου. Δεσμεύτηκε να εξετάσει άμεσα τα αιτήματα που τέθηκαν σε σύσκεψη με τον υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη. Τόνισε επίσης πως θα επισκεφθεί ο ίδιος ξεχωριστά όλες τις περιοχές όπου εντοπίζονται τα προβλήματα.
Η αντιπεριφερειάρχης επεσήμανε πως η περιοχή δεν μπορεί να περιμένει άλλο και ζήτησε να δοθεί μεγάλη σημασία στα θέματα παραβατικότητας, διότι η κατάσταση έχει ξεπεράσει τα όρια της ανθρώπινης ανοχής και κάλεσε το Υπουργείο να λάβει άμεσα δράση.