Πανόραμα Φυλής

Πανόραμα Φυλής
Πανόραμα Φυλής e-mail : sillogos.panoramatos@gmail.com

Διαχειριστές του site.

Διαχειριστές του site έχουν οριστεί από το Δ.Σ. ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου.
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ-ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ " ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ " Διεύθυνση: Πλατεία Άνοιξης Πανόραμα Δήμου Φυλής Αττικης. Τα γραφεία του Συλλόγου θα είναι ανοιχτά : Κάθε Πέπτη από 19:00 έως 21:00 και Κυριακή 11:00 εώς 13:00.

Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ .

www.fylarhos.gr
πηγη: www.fylarhos.gr
Oι εορταστικές εκδηλώσεις άρχισαν στην Πλατεία Ηρώων με την επιμνημόσυνη δέηση, συνεχίστηκαν με τον πανηγυρικό της ημέρας από το Δήμαρχο Φυλής και τις καταθέσεις στεφάνων από τους φορείς της πόλης και ολοκληρώθηκαν με την μαθητική παρέλαση

Βροντερό «παρών» έδωσαν τα νιάτα του Δήμου Φυλής, στον εορτασμό της επετείου της 25ης Μαρτίου.
 
 
 
 
www.fylarhos.gr
Οι εορταστικές εκδηλώσεις ξεκίνησαν με την καθιερωμένη επίσημη δοξολογία, που πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Άνω Λιοσίων, όπου παρευρέθηκαν οι πολιτικές και στρατιωτικές αρχές της πόλης. Ακολούθησε η επιμνημόσυνη δέηση και η κατάθεση στεφάνων στο μνημείο των πεσόντων, στην Πλατεία Ηρώων.
 
 
 
 
 
 
www.fylarhos.gr
Τον πανηγυρικό της ημέρας, εκφώνησε o Δ. Μπουραΐμης.
 
 
 
www.fylarhos.gr
 Οι εορταστικές εκδηλώσεις κορυφώθηκαν με την παρέλαση, στην οποία έλαβαν μέρος τα σχολεία και οι αθλητικοί και πολιτιστικοί φορείς της πόλης. Αντίστοιχες εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν και στις Δημοτικές Κοινότητες Ζεφυρίου και Φυλής.