Πανόραμα Φυλής

Πανόραμα Φυλής
Πανόραμα Φυλής e-mail : sillogos.panoramatos@gmail.com

Διαχειριστές του site.

Διαχειριστές του site έχουν οριστεί από το Δ.Σ. ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου.
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ-ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ " ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ " Διεύθυνση: Πλατεία Άνοιξης Πανόραμα Δήμου Φυλής Αττικης. Τα γραφεία του Συλλόγου θα είναι ανοιχτά : Κάθε Πέπτη από 19:00 έως 21:00 και Κυριακή 11:00 εώς 13:00.

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

"Ντου" των τσιγγάνων στο Αστυνομικό Τμήμα Ζεφυρίου για να απελευθερώσουν ομόφυλό τους

Έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Ζεφυρίου, συγκεντρώθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις

Επί τόπου έφτασε αμέσως και ο Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Αττικής Ταξίαρχος Χρήστος Γούλας (αριστερά), με άλλους αξιωματικούς, μεταξύ των οποίων και ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Άνω Λιοσίων (στο κέντρο με τα πολιτικά)


Επεισόδια προκάλεσαν, το μεσημέρι της Πέμπτης, 22 Σεπτεμβρίου, έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Ζεφυρίου, τουλάχιστον εκατό τσιγγάνοι, ζητώντας την απελευθέρωση ομοφύλου τους, που είχε συλληφθεί, νωρίτερα, για ληστεία, στα Άνω Λιόσια. Αξίζει να αναφερθεί ότι, κατά την καταδίωξη του ληστή, στις τσιγγανοκρατούμενες συνοικίες του Ζεφυρίου, τραυματίστηκε ένας αστυνομικός της Ομάδας ΔΙΑΣ και ένας του Αστυνομικού Τμήματος Αχαρνών. Για την ενίσχυση του Αστυνομικού Τμήματος Ζεφυρίου έσπευσε ισχυρή αστυνομική δύναμη, με τρεις διμοιρίες των ΜΑΤ και μεγάλο αριθμό μοτοσικλετιστών της Ομάδας ΔΙΑΣ. Επί τόπου έσπευσε αμέσως και ο Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Αττικής Χρήστος Γούλας. Γύρω στις 4 το απόγευμα, οι τσιγγάνοι αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν, ενώ η αστυνομική δύναμη θα παρέμενε στο Αστυνομικό Τμήμα μέχρι την ολοκλήρωση της προανάκρισης. Το περιστατικό έρχεται, μόλις, μια ημέρα μετά τη συγκέντρωση των μαζικών φορέων και των κατοίκων του Ζεφυρίου, με θέμα την καταπολέμηση της παραβατικότητας, που προέρχεται από την πλευρά των τσιγγάνικης καταγωγής κατοίκων του Ζεφυρίου και έχει οδηγήσει σε απόγνωση τον υπόλοιπο πληθυσμό της πόλης
 
πηγή:  fylarhos.blogspot.com