Πανόραμα Φυλής

Πανόραμα Φυλής
Πανόραμα Φυλής e-mail : sillogos.panoramatos@gmail.com

Διαχειριστές του site.

Διαχειριστές του site έχουν οριστεί από το Δ.Σ. ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου.
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ-ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ " ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ " Διεύθυνση: Πλατεία Άνοιξης Πανόραμα Δήμου Φυλής Αττικης. Τα γραφεία του Συλλόγου θα είναι ανοιχτά : Κάθε Πέπτη από 19:00 έως 21:00 και Κυριακή 11:00 εώς 13:00.

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΣ ΦΕΡΕΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ

''Ο φετινός εορτασμός του Πάσχα, βρίσκει τη χώρα, τον Δήμο μας  και τους πολίτες  αυτού του τόπου σε  μια ιδιαίτερα  κρίσιμη και  δύσκολη   περιόδο.


Υπάρχουν προβλήματα πολλά, αλλά πάντοτε θα υπάρχουν και λύσεις και τρόποι να τα καταφέρουμε...όταν είμαστε ενωμένοι  με διάθεση να προσφέρουμε από όποια  θέση κι αν βρίσκεται ο καθένας μας.


Οι δημότες  μας  χρειάζονται  πλέον  μια  άλλη  δυναμική για να προσεγγίσουμε  αρχές και αξίες  ,μια δυναμική που θα βασίζεται στην ΑΛΗΘΕΙΑ  στην ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ,στην ΠΡΟΣΦΟΡΑ ,στην  ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και τον  ΣΕΒΑΣΜΟ  του συνομιλητή μας, του συνδημότη μας, του γείτονα μας.

Η χρονιά που διανύουμε, εκτός από δύσκολη χρονιά για τον τόπο μας, ας ελπίσουμε ότι θα είναι και χρονιά μεγάλων αλλαγών  τόσο σε πνευματικό  όσο και σε ατομικό και κοινωνικό επίπεδο.

 Κυρίως όμως  η Ανάσταση του θεανθρώπου ας ΑΝΑΣΤΗΣΕΙ και τις δικές μας ελπίδες για  αγάπη , ελπίδα  και  ευημερία.



               Χρόνια πολλά  σε όλους με υγεία και ελπίδα.!!!
                                    εκ μέρους του Δ.Σ
                                       Ο  πρόεδρος
                               ΔΑΔΑΝΗΣ  ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ