Πανόραμα Φυλής

Πανόραμα Φυλής
Πανόραμα Φυλής e-mail : sillogos.panoramatos@gmail.com

Διαχειριστές του site.

Διαχειριστές του site έχουν οριστεί από το Δ.Σ. ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου.
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ-ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ " ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ " Διεύθυνση: Πλατεία Άνοιξης Πανόραμα Δήμου Φυλής Αττικης. Τα γραφεία του Συλλόγου θα είναι ανοιχτά : Κάθε Πέπτη από 19:00 έως 21:00 και Κυριακή 11:00 εώς 13:00.

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Στο Δ.Σ Φυλής το θέμα της διαχείρισης απορριμμάτων .

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων θα συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο Φυλής, μετά από πρωτοβουλία της Δημοτικής Παράταξης «Ενότητα Πολιτών» και του επικεφαλή της, Σάββα Σάββα, ο οποίος συγκέντρωσε τις απαραίτητες από το νόμο υπογραφές.
Έτσι η διοίκηση του Δήμου Φυλής είναι υποχρεωμένη να φέρει το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο τις αμέσως επόμενες ημέρες. Ήδη υπάρχει η ανάλογη αίτηση με αριθμό πρωτοκόλλου.
Αξίζει να τονίσουμε ότι το πολύ σημαντικό θέμα για την περιοχή θα συζητηθεί σε μια εποχή που υπάρχουν πολύ σημαντικές εξελίξεις. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε την επιστολή του δημάρχου Φυλής κ. Μπουραΐμη στον πρωθυπουργό και σε Υπουργούς της κυβέρνησης και τη συνέντευξη τύπου που έδωσε ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Ανακύκλωσης και Ενεργειακής Αξιοποίησης (ΣΕΒΙΑΝ) στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης με θέμα την εφαρμογή ολοκληρωμένης και αποτελεσματικής λύσης για τη διαχείριση των αστικών απορριμμάτων.
Για το συγκεκριμένο θέμα ο επικεφαλής της ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ Σάββας Σάββας δήλωσε:
«Δεν μπορούμε άλλο να μένουμε απαθείς  και να βλέπουμε να αποφασίζουν για εμάς, χωρίς εμάς. Έχουν ληφθεί αποφάσεις, οι οποίες εγκυμονούν κινδύνους για την περιοχή μας.
Οφείλουμε να προστατεύσουμε το μέλλον των παιδιών μας.
Εμμένουμε στην σταθερή και αταλάντευτη θέση μας ότι η ανάπτυξη της περιοχής και οι πληρωμές των εργαζομένων θα πρέπει να αποσυνδεθούν από τη διαχείριση των απορριμμάτων.
Δεν είμαστε πολίτες δεύτερης κατηγορίας και δεν πρόκειται να δεχτούμε  να γίνουμε για ακόμα μια φορά η «πίσω αυλή» της Αττικής. Το δημοτικό συμβούλιο θα είναι ιδιαιτέρως αποκαλυπτικό…».