Πανόραμα Φυλής

Πανόραμα Φυλής
Πανόραμα Φυλής e-mail : sillogos.panoramatos@gmail.com

Διαχειριστές του site.

Διαχειριστές του site έχουν οριστεί από το Δ.Σ. ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου.
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ-ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ " ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ " Διεύθυνση: Πλατεία Άνοιξης Πανόραμα Δήμου Φυλής Αττικης. Τα γραφεία του Συλλόγου θα είναι ανοιχτά : Κάθε Πέπτη από 19:00 έως 21:00 και Κυριακή 11:00 εώς 13:00.

Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Στην προεδρία του ΣΥΝ.ΠΑ ο Βασίλης Λαζάρου .....

Νέος πρόεδρος του ΣΥΝ.ΠΑ αναδείχθηκε, μετά από μια σύντομη εκλογική διαδικασία, ο μέχρι τώρα αντιπρόεδρος του Συνδέσμου και αντιδήμαρχος Καθημερινότητας Δήμου Αχαρνών Βασίλης Λαζάρου. Ο κ. Λαζάρου εξελέγη στη θέση του προέδρου με μεγάλη πλειοψηφία και με την ψήφο των 14 από τους 17 εκλέκτορες έναντι του υποψηφίου του Δήμου Φυλής, Νίκου Λιόση.


Προβληματισμό, πάντως, για το παρασκήνιο που προηγήθηκε, προκαλεί το γεγονός ότι, πέρα από τον κ. Λαζάρου, ο οποίος επρόκειτο για ένα ενεργό μέλος του ΣΥΝ. ΠΑ καθώς ασκούσε στην πραγματικότητα καθήκοντα προέδρου τα προηγούμενα χρόνια, τις ίδιες ψήφους (με εξαίρεση από ένα λευκό) συγκέντρωσε και ο υποψήφιος για την αντιπροεδρία Δημήτρης Καμπόλης (μέχρι τώρα πρόεδρος του ΣΥΝ. ΠΑ). Συγκεκριμένα, με 13 ψήφους έναντι 3 και 1 λευκό, ο κ. Καμπόλης υπερίσχυσε της έτερης υποψήφιας Μαρίας Λυμπέρη, δημοτικής συμβούλου Μεταμόρφωσης και εξελέγη αντιπρόεδρος.

Μετά την εκλογή του, ο Βασίλης Λαζάρου ευχαρίστησε τους εκλέκτορες, τονίζοντας πως θα κάνει ότι μπορεί για το καλό της Πάρνηθας. Να υπενθυμίσουμε, ότι στον ΣΥΝ.ΠΑ μετέχουν οι Δήμοι Αχαρνών, Φυλής, Κηφισιάς, Μεταμόρφωσης, Διονύσου και Ωρωπού.