Πανόραμα Φυλής

Πανόραμα Φυλής
Πανόραμα Φυλής e-mail : sillogos.panoramatos@gmail.com

Διαχειριστές του site.

Διαχειριστές του site έχουν οριστεί από το Δ.Σ. ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου.
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ-ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ " ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ " Διεύθυνση: Πλατεία Άνοιξης Πανόραμα Δήμου Φυλής Αττικης. Τα γραφεία του Συλλόγου θα είναι ανοιχτά : Κάθε Πέπτη από 19:00 έως 21:00 και Κυριακή 11:00 εώς 13:00.

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Όχι στα δημοτικά τέλη για ανύπαρκτες παροχές

Καταγγελίες από τις επιχειρήσεις του Βιομηχανικού Πάρκου Σχιστού

Σε όλες τις νόμιμες ενέργειες προκειμένου να απαλλαγούν όλες οι επιχειρήσεις του Βιομηχανικού Πάρκου Σχιστού από το δυσβάσταχτο κόστος των δημοτικών τελών που πληρώνουν μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ για ανύπαρκτες παροχές από τον Δήμο Περάματος αποφάσισε να προβεί το διοικητικό συμβούλιο του Πάρκου.

Το θέμα τέθηκε από επιχειρήσεις-μέλη του ΒΙ.ΠΑ. Σχιστού κατά τη διάρκεια της πρόσφατης συνεδρίασης του Δ.Σ. του Φορέα Διαχείρισης του Βιομηχανικού Πάρκου. Συγκεκριμένα, όπως καταγγέλλει προς το Δ.Σ. της ΒΙ.ΠΑ.Σ Α.Ε. με επιστολή της εταιρεία-μέλος του Πάρκου, «από το 2005 κάθε μήνα μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ πληρώνουμε δημοτικά τέλη που ανέρχονται στο ποσό των 545,45 ευρώ με ΦΠΑ για παροχές οι οποίες είναι ανύπαρκτες. Κυριολεκτικά, οι παροχές από τον Δήμο Περάματος δεν υφίστανται», όπως πιο συγκεκριμένα αναφέρει στην επιστολή της η εταιρεία-μέλος του ΒΙΠΑ Σχιστού, καθώς την αποκομιδή των απορριμμάτων, τη δεντροφύτευση, τον φωτισμό και γενικά, τη φροντίδα του περιβάλλοντος χώρου έχει αναλάβει ο Φορέας Διαχείρισης του Πάρκου, η ΒΙ.ΠΑ.Σ Α.Ε. στην οποία καταβάλλονται κάθε μήνα κοινόχρηστα το κόστος των οποίων είναι 732,30 ευρώ με ΦΠΑ.

«Όπως λοιπόν αντιλαμβάνεστε πληρώνουμε την Τοπική Αυτοδιοίκηση και, συγκεκριμένα, τον Δήμο Περάματος χωρίς κανένα λόγο. Δυστυχώς, η δύσκολη οικονομική κατάσταση που ταλαιπωρεί τη χώρα μας αλλά και συγκεκριμένα, τον κλάδο μας δεν μας επιτρέπει τέτοιου είδους σπατάλες. Παρακαλούμε, όπως προβείτε στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να απαλλαγεί η εταιρεία μας και γενικότερα όλες οι εταιρείες του ΒΙ.ΠΑ. Σχιστού από το δυσβάσταχτο κόστος των δημοτικών τελών, που αδίκως πληρώνουμε όλα αυτά τα χρόνια, αφού ο Δήμος Περάματος εισπράττει μεν τα δημοτικά τέλη δεν παρέχει δε, τις αντίστοιχες ανταποδοτικές υπηρεσίες».

http://www.newsbeast.gr/