Πανόραμα Φυλής

Πανόραμα Φυλής
Πανόραμα Φυλής e-mail : sillogos.panoramatos@gmail.com

Διαχειριστές του site.

Διαχειριστές του site έχουν οριστεί από το Δ.Σ. ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου.
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ-ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ " ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ " Διεύθυνση: Πλατεία Άνοιξης Πανόραμα Δήμου Φυλής Αττικης. Τα γραφεία του Συλλόγου θα είναι ανοιχτά : Κάθε Πέπτη από 19:00 έως 21:00 και Κυριακή 11:00 εώς 13:00.

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Η ΑΡΧΗ ΕΓΙΝΕ....

http://www.smartkitchen.gr/
Το  πρώτο  πλαίσιο ανακοινώσεων   του συλλόγου  μας  είναι ήδη  γεγονός.

Στην  είσοδο του  ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ   λίγα μόλις  μέτρα από την  είσοδο της  Παναγίας Κανάλας εγκαταστήσαμε  το  πρώτο   πλαίσιο  ανακοινώσεων από  όπου θα μπορούν όλοι οι φίλοι  του  Πανοράματος  αλλά και οι   επισκέπτες να ενημερώνονται για τις δραστηριότητες του συλλόγου μας.


Σε  λίγες  μέρες  θα  ακολουθήσει  και  η εγκατάσταση  του  δεύτερου  πλαισίου ανακοινώσεων  στην  δεύτερη  είσοδο του Πανοράματος  στην συμβολή   του  Μόρνου και Ρόδων.


Σκοπός μας  είναι  η  καλύτερη ενημέρωση  των  μελών και φίλων του συλλόγου μας  για όσα μας αφορούν . Προσπαθούμε  με  απλές   κινήσεις   , που  δεν θα προσβάλλουν την αισθητική  κανενός  και δεν θα υποβαθμίζουν το περιβάλλον  να  ενημερώνουμε και να δώσουμε  μια νότα  ανανέωσης  και δημιουργίας  στην περιοχή που ζούμε.

info@smartkitchen.gr    
Είναι  γνωστό  σε  όλα  τα  μέλη  και  φίλους του συλλόγου μας  ότι   ο σύλλογος   μας  λειτουργεί και  δραστηριοποιείται  στην  δύσκολη οικονομική  κατάσταση που  ζούμε  χωρίς  καμμία  συνδρομή  .Ετσι  λοιπόν  για να μπορέσουμε να κινηθούμε  και να  παρουσιάσουμε   μια  ικανοποιητική δραστηριότητα  έχουμε αποφασίσει σαν Δ.Σ να  στηριχθούμε  στις  δυνάμεις  των  μελών και φίλων του συλλόγου  και στην προσφορά  των κατοίκων του Πανοράματος.
Έτσι λοιπόν  βασιζόμαστε  στις  χορηγίες και στις προσφορές  των φίλων και μελών του Συλλόγου μας για να λειτουργήσουμε.
Γιατί τι  νόημα θα  έχει να υπάρχει  ένας σύλλογος που μονίμως  θα  συζητάει  χωρίς να μπορεί να κάνει έστω και το ελάχιστο για τα μέλη του και τους φίλους
του . Βασιζόμαστε  λοιπόν  σε  όλους  εσάς  και στην δυνατότητα που έχετε να προσφέρεται μέσα από  τον  Σύλλογο μας  σε  όλο το κοινωνικό σύνολο της γειτονιάς μας

Στο  σημείο  αυτό  θα  ήθελα  να κάνω ιδιαίτερη αναφορά  σε όσους  βοήθησαν  να πραγματοποιηθούν και να στηθούν   αυτά τα δύο πλαίσια ανακοινώσεων.

Πρόκειται  για την  επιχείρηση "  SMART  KITCHEN  " του  κ. Δάλλη  Δημήτρη  γείτονα μας στο Πανόραμα και μέλος του συλλόγου μας  που αφιέρωσε χρόνο αλλά και  τα μέσα που απαιτούνται για να φτιαχτούν αυτά  τα  πλαίσια  και τον  ευχαριστούμε  ιδιαίτερα.

Επίσης  , να ευχαριστήσουμε  την επιχείρηση  "  ΧΡΩΜΟΔΟΜΗ  "  και  ιδιαίτερα τον Αποστόλη Μπαλαμώτη  γιατί βρίσκεται  πάντα  κοντά μας  σε  ότι  χρειαστεί ο  σύλλογος  μας.

Στο πλαίσιο αυτό των προσφορών-χορηγιών θα συνεχίσουμε  να κινούμαστε  και στο επόμενο διάστημα.

 Γι αυτό και καλούμε  όσους  έχουν την δυνατότητα να προσφέρουν  έστω και το ελάχιστο μέσα από τον σύλλογο μας  ,στο κοινωνικό σύνολο  ας  επικοινωνήσουν μαζί μας.  Και μεις με την σειρά μας θα   φροντίσουμε για την  προβολή της προσφοράς τους  ως  ελάχιστο δείγμα  ανταπόδωσης.


           ΓΙΑ ΤΟ
              Δ.Σ
     Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΔΑΔΑΝΗΣ  ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ