Πανόραμα Φυλής

Πανόραμα Φυλής
Πανόραμα Φυλής e-mail : sillogos.panoramatos@gmail.com

Διαχειριστές του site.

Διαχειριστές του site έχουν οριστεί από το Δ.Σ. ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου.
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ-ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ " ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ " Διεύθυνση: Πλατεία Άνοιξης Πανόραμα Δήμου Φυλής Αττικης. Τα γραφεία του Συλλόγου θα είναι ανοιχτά : Κάθε Πέπτη από 19:00 έως 21:00 και Κυριακή 11:00 εώς 13:00.

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 17:00 H ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ & Η ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2011

Προσκαλούμε με χαρά όλους τους κατοίκους του Πανοράματος σε συνάντηση και κοπή της πίτας του συλλόγου μας για το 2011, που θα πραγματοποιηθεί σε αίθουσα που μας παραχωρείται ευγενικά από το προολυμπιακό πάρκο Πάρνηθας  (βασομηχανική).

Στην εκδήλωση αυτή θα έχουμε την ευκαιρία να αναφερθούμε όλοι στα τρέχοντα θέματα που αφορούν την περιοχή μας και τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν. Για να διευκολυνθεί η συμμετοχή όλων -είναι απαραίτητη- για να ακουστούν όλες οι απόψεις και να συμφωνηθεί η κοινή δράση μας, θα διατίθεται παιδότοπος δωρεάν για τα παιδιά μικρής ηλικίας και με ελάχιστη επιβάρυνση για τα μεγαλύτερα.

 Aξίζει να σημειωθεί ότι η πίτα είναι μία προσφορά προς τον Σύλλογο και τους κατοίκους του Πανοράματος από το ζαχαροπλαστείο -Φούρνο της γειτονιάς μας " ΤΟ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ" .


http://www.kipos-deco.gr/
o στολισμός και η διακόσμηση της εκδήλωσης μας ειναι μια ευγενική προσφορά του καταστήματος "ΚΗΠΟΣ"         Πηνειού 52 13341         ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ          Τηλ.210 2471780




Η παρουσία όλων μας θα αποτελέσει την αρχή για μια δημιουργική χρονιά, για την οποία το Δ.Σ. του συλλόγου, σας εύχεται ολόψυχα χρόνια πολλά με υγεία και ευτυχία.

http://www.parnitha.gr/