Πανόραμα Φυλής

Πανόραμα Φυλής
Πανόραμα Φυλής e-mail : sillogos.panoramatos@gmail.com

Διαχειριστές του site.

Διαχειριστές του site έχουν οριστεί από το Δ.Σ. ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου.
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ-ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ " ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ " Διεύθυνση: Πλατεία Άνοιξης Πανόραμα Δήμου Φυλής Αττικης. Τα γραφεία του Συλλόγου θα είναι ανοιχτά : Κάθε Πέπτη από 19:00 έως 21:00 και Κυριακή 11:00 εώς 13:00.

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

ΟΥΔΕΝ ΝΕΩΤΕΡΟ!

 Έχουν  περάσει  10 μέρες από τις εκλογές   και το θέμα με το  οικόπεδο κάτω από τον Μόρνο  ακόμα δεν έχει  διευκρινιστεί το, τί, ακριβώς έχει συμβεί και με ποιό ιδιοκτησιακό  καθεστώς και με ποιές διαδικασίες κατόρθωσε να  βάλει  υδρόμετρο ο επίδοξος ιδιοκτήτης.
    Είναι  γεγονός πως με την αλλαγή  της διοίκησης στον νέο Καλλικρατικό Δήμο  βρισκόμαστε σε μια περίεργη φάση  , σε  ένα κενό εξουσίας , θα έλεγα εγώ.Και αυτό συμβαίνει  γιατί η απερχόμενη διοίκηση , είναι απερχόμενη και δεν αναλαμβάνει καμμιά σχεδόν πρωτοβουλία ,ενώ  η  νέα  διοίκηση  απλά δεν  έχει αναλάβει και τυπικά  για να ασχοληθεί με τα τρέχοντα ζητήματα.
    Έτσι  στο  ιδιότυπο αυτό κενό  υπάρχουν και οι επιτήδιοι  οι  οποίοι  δεν χάνουν ευκαιρία να εκμεταλλευθούν το όποιο  κενό.Έιναι αυτό που λέει ο λαός μας " ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρετε".

  Ετσι λοιπόν  ουδέν νεώτερο έχουμε και αναμένουμε ενέργειες για το τί μέλει γενέσθαι.

Ίδωμεν λοιπόν.