Πανόραμα Φυλής

Πανόραμα Φυλής
Πανόραμα Φυλής e-mail : sillogos.panoramatos@gmail.com

Διαχειριστές του site.

Διαχειριστές του site έχουν οριστεί από το Δ.Σ. ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου.
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ-ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ " ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ " Διεύθυνση: Πλατεία Άνοιξης Πανόραμα Δήμου Φυλής Αττικης. Τα γραφεία του Συλλόγου θα είναι ανοιχτά : Κάθε Πέπτη από 19:00 έως 21:00 και Κυριακή 11:00 εώς 13:00.

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ & ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ " ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ"

    Ένα   24ωρο έχει  απομείνει  ακόμα  έτσι  ώστε να  ολοκληρωθούν  οι πρώτες Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές  με βάσει  τον νέο καλλικρατικό  σχεδιασμό.

    Αύριο  το  βράδυ  θα  γνωρίζουμε όλοι  πλέον  το αποτέλεσμα  αλλά και την βούληση του  νέου ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ .
   Ελπίζουμε  στο  καλύτερο δυνατόν  αποτέλεσμα   που  θα δώσει πραγματική  ώθηση  στον Δήμο μας  τόσο  στην αντιμετώπιση των σοβαρών  προβλημάτων που  βιώνουμε   όσο και στις  νέες προκλήσεις  που θα  κληθούμε  να αντιμετωπίσουμε   άμεσα.

    Εμείς   ως   Σύλλογος  ύστερα  από την  ομόφωνη  απόφαση  που  πήραμε  και  ορθά  πιστεύω , να παραμείνει   το  γραφείο   κλειστό  καθ' όλην  την διάρκεια της προεκλογικής  περιόδου , με την  αυριανή  και τελική  ψηφοφορία και ανάδειξη της νέας Δημοτικής  Αρχής  , ξεκινάμε  έναν  νέο κύκλο  συναντήσεων , συζητήσεων και  επαφών   με όλους τους  δημότες και κατοίκους του ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ   έτσι  ώστε  να εκτιμήσουμε την κατάσταση  και να  συνεχίσουμε  την δράση μας.

    Έτσι  λοιπόν  από  την  ερχόμενη  ΤΕΤΑΡΤΗ  17-11-2010 , και από τις  18:00 έως 20:00 και κάθε Τετάρτη  το γραφείο του Συλλόγου  θα  ανοίξει και  πάλι   για  όλους τους  φίλους  και Δημότες μας.   

  Επίσης  μέσα  στην εβδομάδα   και σε  μέρα  που θα  οριστεί  κατόπιν  συννενοήσεων  με τα υπόλοιπα  μέλη του Δ.Σ   θα πραγματοποιηθεί  η  μηνιαία  συνέλευση  του Προεδρείου του Συλλόγου με θέματα ημερήσιας  διάταξης.

    Ωφείλω   να  ευχαριστήσω   εκ μέρους όλου του Δ.Σ ,όλους  τους  φίλους  του Συλλόγου  που  καθ' όλην την διάρκεια  του μήνα που πέρασε  ήρθε  σε  επικοινωνία  μαζί μας και  αποδείξαμε  και στην πράξη  πως  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  σημαίνει ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ.
   Ωφείλω   όμως  να ευχαριστήσω  δημόσια  και  όλα  τα  μέλη  του  Προεδρείου  για την άψογη   συνεργασία  που είχαμε   για όσα θέματα προέκυψαν.

  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  τελικά  είμαστε  ΟΛΟΙ  εμείς  που αγκαλιάζουμε και στηρίζουμε κάθε προσπάθεια για το καλό  και το συμφέρον του  τόπου που ζούμε , εργαζόμαστε και  μεγαλώνουμε τα παιδιά μας .
   Η  συνεργασία αυτή αποδείχτηκε  ωφέλιμη και επικοδομητική με  ορατά  αποτελέσματα  προς ώφελος  της  περιοχής μας .
  Τελικά  στις  εκλογές  αυτές  πετύχαμε  αυτό  που δεν  είχαμε αρκετά  χρόνια πριν. Πλέον  μας υπολογίζουν  και ρωτούν  την  θέση μας  για τα τεκταινόμενα στην περιοχή μας. Είναι  ένα  σημαντικό βήμα που το κατακτήσαμε όλοι  μαζί.

    Τονίζουμε σε όλους πως  ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΟΝ , ΕΧΟΥΜΕ ΦΩΝΗ, ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΨΗ για όσα συμβαίνουν για  μας  αλλά  με  ΕΜΑΣ.

   εκ μέρους του
          Δ.Σ
    ο  πρόεδρος
Δαδάνης  Νικηφόρος