Πανόραμα Φυλής

Πανόραμα Φυλής
Πανόραμα Φυλής e-mail : sillogos.panoramatos@gmail.com

Διαχειριστές του site.

Διαχειριστές του site έχουν οριστεί από το Δ.Σ. ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου.
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ-ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ " ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ " Διεύθυνση: Πλατεία Άνοιξης Πανόραμα Δήμου Φυλής Αττικης. Τα γραφεία του Συλλόγου θα είναι ανοιχτά : Κάθε Πέπτη από 19:00 έως 21:00 και Κυριακή 11:00 εώς 13:00.

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

5ο Δημοτικό Σχολείο Πανοράματος ......Δυστυχώς συνέβει και αυτό......

  Χθες  10.11.2010    μια   δυσάρεστη   έκπληξη
επεφύλαξε η μέρα στους μαθητές του  5ου Δημοτικού Σχολείου  με σοβαρές επιπτώσεις σε μια μαθήτρια .

 'Ετσι  λοιπόν  εχτές  ένα  κομμάτι  ΣΟΒΑ αποκολλήθηκε από το ταβάνι  έν ώρα μαθήματος και  δυστυχώς τραυμάτισε  μια  μαθήτρια του σχολείου  με αποτέλεσμα  να μεταφερθεί  επειγόντως στο   ΠΑΙΔΩΝ για να τις παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες  και τελικώς να επιστρέψει  σπίτι της με  μερικά  ράμματα  στο κεφάλι της.
Ενώ οι υπόλοιποι  συμμαθητές της τρομοκρατήθηκαν  πράγμα  που  έχει  θορυβήσει  τους γονείς  και δικαιολογημένα για την   κακή ψυχολογική κατάσταση  των παιδιών.
    Τελικώς  με την έγκαιρη  επέμβαση  των γονιών και του Συλλόγου των Γονέων και Κηδεμόνων υπήρξε άμεση απόφαση  για κλείσιμο του Σχολείου έτσι ώστε να πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες ενέργειες για αποκατάσταση  των ζημιών .........
     Ευχόμαστε  περαστικά  στην  μαθήτρια και καλή  επάνοδο στις σχολικές τάξεις  για όλους τους μαθητές .
     Όσο  για τους υπεύθυνους  και τους αρμόδιους  ας  είναι  πιο σχολαστικοί  και πιο  αποτελεσματικοί μα προ πάντων  να προνοούν έτσι ώστε να μην ξανασυμβούν παρόμοια περιστατικά σε κανένα σχολείο .

   εκ μέρους του
         Δ.Σ
     ο  πρόεδρος
 Νικηφόρος Δαδάνης