Πανόραμα Φυλής

Πανόραμα Φυλής
Πανόραμα Φυλής e-mail : sillogos.panoramatos@gmail.com

Διαχειριστές του site.

Διαχειριστές του site έχουν οριστεί από το Δ.Σ. ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου.
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ-ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ " ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ " Διεύθυνση: Πλατεία Άνοιξης Πανόραμα Δήμου Φυλής Αττικης. Τα γραφεία του Συλλόγου θα είναι ανοιχτά : Κάθε Πέπτη από 19:00 έως 21:00 και Κυριακή 11:00 εώς 13:00.

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Έργα Οδοποιίας στο Πανόραμα....Δεν φτάνουν όμως μόνο αυτά!



κανε click για μεγενθυση
 
Τα έργα που έχουν ξεκινήσει εδώ και μερικούς μήνες στην περιοχή μας αφορούν την οδοποιία του Πανοράματος  και πιο συγκεκριμένα: κατασκευή νέου δικτύου ύδρευσης, κατασκευή πεζόδρομων, ασφαλτοδρόμηση, κρασπέδων και πεζοδρομίων, επίσης κατασκευή αδιάνοιχτων δρόμων.

Πρόκειται για ένα  μεγάλο έργο αξίας   6 εκατομμυρίων ΕΥΡΩ περίπου   και για το οποίο υπήρξε μεγάλη καθυστέρηση στην έναρξη της υλοποίησης  του παρόλο που η μελέτη του είχε ολοκληρωθεί εγκαίρως .

Βεβαίως ο Σύλλογος εκφράζει την ευαρέσκεια  και την ικανοποίηση του για την έναρξη ενός τοσο σημαντικού έργου που θα αλλάξει την όψη και την προσωπικότητα της περιοχής μας.Και οφείλει να εξάρει τις προσπάθειες όλων όσων βοήθησαν καταλυτικά για την έναρξη αυτού του έργου όπως του Αντιδημάρχου κ. Οικονομάκη.
        Το ΠΑΝΟΡΑΜΑ όμως  εκτός αυτού του έργου που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη  χρήζει και άλλων έργων εξίσου της ίδιας σημασίας που θα βελτιώσουν την εικόνα της περιοχής μας και θα αναβαθμίσουν την καθημερινότητα μας όπως για παράδειγμα  τον καθαρισμό και διευθέτηση των ρεμμάτων  και ιδίως εκείνου που βρίσκεται μπροστά από το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΟΝΟΜΑΤΟΔΟΣΙΑ, ΓΥΜΝΑΣΙΟ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, ΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΣΤΕΓΑΣΤΡΑ  για όλην την περιοχή μας ,ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ με περισσότερους κάδουςΑνακύκλωσης ,ΗλΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΗ παντού, ΑΣΦΑΛΕΙΑ στις μετακινήσεις μας, Απομάκρυνση του Χοιροστασίου  κ.α
 Για όλα αυτά  εμείς ως Σύλλογος θα τα απαιτήσουμε με το ίδιο σθένος και αποφασιστικότητα  για όλους τους κατοίκους του   ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ


 Χρειάζεται λοιπόν   υπομονή     μέχρι την ολοκλήρωση του ήδη εν εξελίξει έργου ,εν όψει και του Χειμώνα .Και βεβαίως  ο  Σύλλογος θα  παρακολουθεί  από κοντά την εξέλιξη του και για κάθε νεώτερο θα σας ενημερώνει.




ΠΑΝΟΡΑΜΑ

ΠΑΝΟΡΑΜΑ


ΠΑΝΟΡΑΜΑ

ΠΑΝΟΡΑΜΑ

ΠΑΝΟΡΑΜΑ

ΠΑΝΟΡΑΜΑ

ΠΑΝΟΡΑΜΑ

ΠΑΝΟΡΑΜΑ