Πανόραμα Φυλής

Πανόραμα Φυλής
Πανόραμα Φυλής e-mail : sillogos.panoramatos@gmail.com

Διαχειριστές του site.

Διαχειριστές του site έχουν οριστεί από το Δ.Σ. ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου.
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ-ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ " ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ " Διεύθυνση: Πλατεία Άνοιξης Πανόραμα Δήμου Φυλής Αττικης. Τα γραφεία του Συλλόγου θα είναι ανοιχτά : Κάθε Πέπτη από 19:00 έως 21:00 και Κυριακή 11:00 εώς 13:00.

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Νέα παρέμβαση για μπάρες ασφαλείας στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ

 Τον  τελευταίο καιρό ο Σύλλογος μας έχει  γίνει αποδέκτης  παραπόνων  για την κατάσταση που επικρατεί κατά την προσέλευση και αποχώρηση  των μαθητών  τόσο στο Νηπιαγωγείο όσο και στο Δημοτικό σχολείο .
  Πιο συγκεκριμμένα , κάθε πρωί , γίνεται ένας πανικός  ,ένα αλαλούμ , από αυτοκίνητα -γονείς-μαθητές που κατά τον γνωστό Ελληνικό τρόπο συνωστίζονται στην κύρια είσοδο των σχολείων με αποτέλεσμα να εγκυμονούν κίνδυνοι για την ασφάλεια των παιδιών μας .
   Ως  εκ θαύματος δεν έχει συμβεί ακόμα κάποιο ατύχημα .
  Για τον λόγο αυτόν εμείς ως Σύλλογος πήραμε την πρωτοβουλία και ενημερώσαμε τον Αντιδήμαρχο κ. Οικονομάκη υπεύθυνο σχολικών κτιρίων και ορθής λειτουργίας των σχολείων , τον Διευθυντή του Σχολείου , την Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και τον Σχολικό Φύλακα  έτσι ώστε να ληφθούν όλα τα κατάλληλα μέτρα προστασίας π.χ ΜΠΑΡΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ  στις εισόδους των 2 σχολείων ,έτσι ώστε να μην εισέρχονται αυτοκίνητα πέρα των εκπαιδευτικών, για την ασφάλεια των μαθητών .
   Αναμένουμε για τις κατάλληλες ενέργειες τους και θα επανέλθουμε στο θέμα αν παρατηρήσουμε αδράνεια από τους καθήλην αρμόδιους.