Πανόραμα Φυλής

Πανόραμα Φυλής
Πανόραμα Φυλής e-mail : sillogos.panoramatos@gmail.com

Διαχειριστές του site.

Διαχειριστές του site έχουν οριστεί από το Δ.Σ. ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου.
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ-ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ " ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ " Διεύθυνση: Πλατεία Άνοιξης Πανόραμα Δήμου Φυλής Αττικης. Τα γραφεία του Συλλόγου θα είναι ανοιχτά : Κάθε Πέπτη από 19:00 έως 21:00 και Κυριακή 11:00 εώς 13:00.

Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Μετά από καιρό ,κάτι αλλάζει στο "" ΠΑΝΟΡΑΜΑ ""

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ

ΑΓΑΠΗΤΕΣ  ΦΙΛΕΣ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ

Είναι γεγονός πως για πολλά χρόνια , ο συνοικισμός που ζούμε ,οργανώνουμε την ζωή μας ,δραστηριοποιούμαστε , μεγαλώνουμε τα παιδιά μας και προσπαθούμε να βελτιώσουμε το βιοτικό μας επίπεδο , αφέθηκε στην τύχη του .
  Τόσο από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής διαχρονικά , το κυριότερο όμως,εγκαταλείφθηκε από τους ίδιους τους κατοίκους του ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ.
  
   Είναι αλήθεια επίσης, πως, οι εποχές άλλαξαν.Τα χρόνια πέρασαν. Αυτό όμως ,δεν θα πρέπει να μας κάνει να  αγνοήσουμε τον
αγώνα που έκαναν οι πρώτοι κάτοικοι- ΉΡΩΕΣ, θα έλεγα εγώ, για να ρθούν στην περιοχή μας το ΝΕΡΟ, η Δ.Ε.Η, ο Ο.Τ.Ε ,ανάγκες αυτονόητες για μας.Την σημερινή γενιά που έχει ξεχάσει το παρελθόν και βαδίζει στο Μέλλον χωρίς πυξίδα,χωρίς προσανατολισμό.
   Αξίζει λοιπόν να θυμηθούμε τους κόπους ,τις θυσίες ,τους αγώνες που έκανε όλη αυτή η γεννιά για να θεωρούμε εμείς οι νεώτεροι τα σημερινά ,"δεδομένα".
   Έτσι λοιπόν η σημερινή αναφορά σε όλους αυτούς τους ανθρώπους αποτελεί πιστεύω ενα ελάχιστο φόρο τιμής ,δείγμα σεβασμού και αναγνώρισης για όσα πρόσφεραν όλα αυτά τα χρόνια .
  Η εμπειρία τους και οι συμβουλές τους θα είναι για μας τους νεώτερους πολύτιμος σύμμαχος για να συνεχίσουμε και να κατακτήσουμε ένα καλύτερο αύριο , για κείνους , για τις οικογενειές μας αλλά και γι΄ αυτόν τον τόπο που  η ζώη μας έταξε να ζούμε, να φροντίζουμε και να προστατεύουμε με όλες μας τις δυνάμεις.
   Η προσπάθεια είχε ξεκινήσει από παλιά . Με την ίδρυση του πρώτου "ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ & ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ  "Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ"  αν δεν με απατά η μνήμη μου .
   Η προσπάθεια αυτή όμως εγκαταλείφθηκε ,δεν είχε διάρκεια,δεν άντεξε στο χρόνο.Και οι λόγοι ήταν πολλοί, δεν είναι όμως του παρόντος γιατί πολύ απλά δεν κοιτάμε στο παρελθόν αλλά θέλουμε με αισιοδοξία και με προσεκτικά βήματα να δημιουργήσουμε τις προυποθέσεις για ένα καλύτερο Μέλλον.Τα λάθη του παρελθόντος αποτελούν για μας παράδειγμα προς αποφυγή.
  Έτσι  λοιπόν   το κενό  που άφησε πίσω του  ο ανενεργός πρώτος ΣΥΛΛΟΓΟΣ της περιοχής μας  ήρθε να καλύψει μια νέα προσπάθεια  που στηρίζετε σε ένα μείγμα πολυσυλλεκτικό, ανανεωμένο με όρεξη  να προσφέρει πραγματικά σ αυτήν την περιοχή .
  Η φρεσκάδα της νεότητας συναντά την εμπειρία , παλιοί συνδημότες συναντούν τους νέους και όλοι μαζί κατορθώσαμε παρ΄ όλες τις αντιξοότητες ,παρ΄ όλες τις αδυναμίες μας  να δημιουργήσουμε έναν νέο σύλλογο τον " ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ & ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ  "" ΤΟ  ΠΑΝΟΡΑΜΑ "".
  Η ευθύνη είναι θεωρώ μεγάλη .Η χαρά της δημιουργίας είναι όμως μεγαλύτερη.
   Αυτός ο σύλλογος αποτελεί την απαρχή για κάτι νέο και δημιουργικό .Η προσπάθεια ειναι συλλογίκή , οι δυσκολίες και οι τρικλοποδίες αναπόφευκτες όμως έχουμε την διάθεση και την όρεξη να το παλέψουμε .Και θα το παλέψουμε.
   Στην προσπάθεια μας αυτή ,σας θέλουμε κοντά μας ,μόνο ενωμένοι και συγκεντρωμένοι στους στόχους μας θα πετύχουμε.
    Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ  ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ.
    ΑΣ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ,ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ, ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΑΣ, ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ ,ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.
    Μέσα από αυτήν την ιστοσελίδα θα αποκαταστήσουμε πιστεύω μια δημιουργική επικοινωνία και θα λύσουμε εν μέρει την δυσκολία ενημέρωσης που αντιμετωπίσαμε αρχικά σαν νέος σύλλογος.

 ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΑΣ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ .ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ
   Ο 
ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΔΑΔΑΝΗΣ