Πανόραμα Φυλής

Πανόραμα Φυλής
Πανόραμα Φυλής e-mail : sillogos.panoramatos@gmail.com

Διαχειριστές του site.

Διαχειριστές του site έχουν οριστεί από το Δ.Σ. ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου.
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ-ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ " ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ " Διεύθυνση: Πλατεία Άνοιξης Πανόραμα Δήμου Φυλής Αττικης. Τα γραφεία του Συλλόγου θα είναι ανοιχτά : Κάθε Πέπτη από 19:00 έως 21:00 και Κυριακή 11:00 εώς 13:00.

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ - ΠΑΝΟΡΑΜΑ 2010

Οι Κινέζοι λένε πως μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις.
Αυτές ήταν οι εικόνες που είχαν οι δρόμοι κατά την νεροποντή.
Λίγα λεπτά αργότερα με εντολή  του αντιδημάρχου κ. Οικονομάκη (ο οποίος ήταν και αυτός παρών μετά την νεροποντή στην συνοικία μας)
όλος ο μηχανισμός του Δήμου μαζί με τον υπεύθυνο του έργου κατέβαλαν φιλότιμες προσπάθειες κατά την διάρκεια της νύχτας να κλείσουν όλες τις λακκούβες και τα ρήγματα στις γειτονιές του Πανοράματος.
Και επειδή οι καιροί είναι πονηροί ή λόγο των ημερών.. μπορεί να πει κάποιος, θα αναφέρουμε ότι τον Ιούλιο σε σχετική ερώτηση του Προέδρου και του Αντιπροέδρου του Συλλόγου μας προς τον Αντιδήμαρχο κ. Οικονομάκη τι θα γίνει σε μια ξαφνική νεροποντή; Η απάντηση του Αντιδημάρχου ήταν: “Θα είναι όλος ο Δήμος εκεί.”
Έτσι για να αποδίδουμε ""  ΤΑ ΤΟΥ ΚΑΣΣΑΡΑ ΤΩ  ΚΕΣΣΑΡΙ  ""                                                                               




Όμως το ότι τήρησε τον λόγο του ο κ. Αντιδήμαρχος πράγμα που τον τιμά δεν σημαίνει ότι η ανάγκη επίσπευσης της ολοκλήρωσης των σκαμμένων δρόμων μπαίνει στο περιθώριο. Απεναντίας καταδεικνύει πόσο σημαντικό είναι να μην υπάρχουν πολλά σκαμμένα σημεία, άλλα ένα ένα να ολοκληρώνεται ώστε να μην υπάρχουν πολλά ανοιχτά μέτωπα παρά μόνο όσα δεν ήταν δυνατόν να αποφευχθούν.