Πανόραμα Φυλής

Πανόραμα Φυλής
Πανόραμα Φυλής e-mail : sillogos.panoramatos@gmail.com

Διαχειριστές του site.

Διαχειριστές του site έχουν οριστεί από το Δ.Σ. ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου.
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ-ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ " ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ " Διεύθυνση: Πλατεία Άνοιξης Πανόραμα Δήμου Φυλής Αττικης. Τα γραφεία του Συλλόγου θα είναι ανοιχτά : Κάθε Πέπτη από 19:00 έως 21:00 και Κυριακή 11:00 εώς 13:00.

Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Για να μάθει ο κόσμος τους πραγματικούς λόγους αποκλεισμού της Δυτικής Όχθης

   

  Ο Σύλλογος Πανοράματος Δήμου Φυλής θεωρεί ανεπιθύμητους και τους διαγράφει από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του όσους δεν καλύπτουν πραγματικά τα γεγονότα και τα παρουσιάζουν με τρόπο που εξυπηρετεί τους σκοπούς και τα συμφέροντά τους. 
Ταπεινό ένστικτο είναι η προσπάθεια έντυπων και ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης να μειώσουν τις προσπάθειες ενός Συλλόγου να προσφέρει στην συνοικία του .
Ο Σύλλογος Πανοράματος Δήμου Φυλής δεν είναι και δεν θα γίνει ποτέ σκαλοπάτι κανενός για πολιτικά παιχνίδια.
Ο Σύλλογος Πανοράματος Δήμου Φυλής  δεν ανήκει και δεν εξυπηρετεί καμία πολιτική παράταξη , άλλωστε οι δημοτικές εκλογές τελείωσαν πριν ένα χρόνο .
Επίσης  αυτό το αποδείξαμε καλώντας στα γραφεία του συλλόγου μας όλους τους υποψήφιους Βουλευτές από το δήμο μας προεκλογικά χωρίς εξαιρέσεις ή αποκλεισμούς.
Ο Σύλλογος Πανοράματος Δήμου Φυλής δεν "κατάργησε " την άδεια λειτουργίας της Δυτικής Όχθης ώστε να στερηθούν οι πολίτες της συνοικίας μας την "σφαιρική" ενημέρωση της.
Οι πολίτες της συνοικίας Πανοράματος Δήμου Φυλής διαβάζουν ελεύθερα αυτό που τους ενδιαφέρει χωρίς να τους κατευθύνει κανείς σε αυτό. 
Σε έναν σύλλογο όλοι γνωρίζουμε πως οι αποφάσεις παίρνονται συλλογικά. 
Η απόφαση λοιπόν για την διαγραφή της Δυτικής Όχθης από το Facebook του συλλόγου έγινε στις 08-03-2015. Το τεράστιο λοιπόν ενδιαφέρον της Δυτικής Όχθης για το Πανόραμα είναι πως ανακάλυψε την διαγραφή της ενάμισι σχεδόν μήνα αργότερα!!!
Και επιτέλους ο Σύλλογος λειτουργεί δημοκρατικά και δεν λεει 'ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΝΟΥΜΕ" όπως ήταν η απάντηση που πήραμε από το συγκεκριμένο έντυπο (ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΓΡΑΦΩ). H απάντηση αυτή ήρθε  όταν ρωτήσαμε γιατί στην κοπή πίτας των Συλλόγων "ξέχασε " να βάλει την φωτογραφία της πίτας του Πανοράματος  αλλά αντιθέτως  πρόβαλε συγκεκριμένα άτομα στο ρεπορτάζ της και όχι όλους τους παρευρισκομένους , που τιμητικά για εμάς ήταν πάρα μα πάρα πολλοί από όλες τις δημοτικές παρατάξεις καθώς από την Περιφέρεια Αττικής.ΕΔΩ
Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που η Δυτική Όχθη δίνει τόση σημασία στο Πανόραμα και ενδιαφέρεται για τα προβλήματα του ....στα λόγια. Τώρα λοιπόν που θα περάσει πόρτα πόρτα από τα 630 σπίτια της συνοικίας για να μοιράσει τις εφημερίδες ( όπως ανέφερε στο άρθρο της) να φροντίσει να λάβει γνώσει και για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή που από ότι φαίνεται αγνοεί.
Για αποφυγή νέων παρεξηγήσεων οι αποφάσεις των δελτίων τύπου πάρθηκαν συλλογικά το Σάββατο το βράδυ σε έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ για το θέμα.



Από θαύμα δε θρήνησε μια οικογένεια στο Πανόραμα




Από θαύμα δε θρήνησε μια οικογένεια στο Πανόραμα Δήμου Φυλής όταν τραυματίστηκε από μαχαίρι στο πόδι ο εντεκάχρονος γιος τους.
Το παιδί βγήκε να παίξει το πρωί της Παρασκευής στην γειτονιά του όταν συνάντησε τον  μαθητή γυμνασίου και γείτονα του. 
Ο συγκεκριμένος κυκλοφορούσε με το μαχαίρι όλη την εβδομάδα που τα σχολεία ήταν κλειστά επιδεικνύοντας το στα παιδιά της γειτονιάς .
Έβαλε τον εντεκάχρονο να διανύσει τρέχοντας σε συγκεκριμένο χρόνο μια απόσταση σαν 'στρατιωτική άσκηση"απειλώντας τον πως αν αποτύχει θα τον μαχαιρώσει!!
Στην συνέχεια του ζήτησε να κάνει κάποια άλλη άσκηση και όταν ο μικρός αρνήθηκε γιατί είχε κουραστεί του πέταξε το μαχαίρι .
Η άμεση αντίδραση του μικρού να αναπηδήσει από το έδαφος για να το αποφύγει ίσως και να του έσωσε τη ζωή , αφού τον πέτυχε στο πόδι.
Το παιδί μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων όπου και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες κάνοντας του 7 ράμματα στο πόδι.
Ακόμη νωπές οι μνήμες από την τραγική κατάληξη στην Γαλακτοκομική σχολή των Ιωαννίνων και τα φαινόμενα καλά κρατούν..
Το συγκεκριμένο παιδί έχει δημιουργήσει στο παρελθόν προβλήματα με την άκρως επιθετική συμπεριφορά του στο Δημοτικό σχολείο της περιοχής του καθώς και στο Γυμνάσιο όπου φοιτεί τώρα.

Σχετικά με την επιστολή του Δαδάνη Νικηφόρου προς το σύλλογο



    Για την άδικη και αναίτια "επίθεση" που δέχτηκε ο Σύλλογος Πανοράματος από τον πρώην πρόεδρο του , Δαδάνη Νικηφόρο,  θα θέλαμε να τον ενημερώσουμε για τα παρακάτω:
1. Τις απαντήσεις για τα ερωτήματα που θέτει θα τις βρει στο site  του συλλόγου (που μάλλον δεν το διαβάζει).
2. Θα ήταν ενήμερος επίσης αν επισκεπτόταν τα γραφεία του συλλόγου που είναι ανοικτά κάθε Τετάρτη 6.30-9.00(που δεν τον έχουμε ξαναδεί μετά από την παραίτησή του ).
3. Ο σύλλογος λειτουργεί συλλογικά και η απάντηση  θα έρθει μετά την έκτακτη συνάντηση του Δ.Σ που ζήτησε ο πρόεδρος Κοψαχείλης Δημήτρης και θα πραγματοποιηθεί εντός της εβδομάδας.

Επιστολή του Δαδάνη Νικηφόρου με αιχμές για το σύλλογο Πανοράματος μέσω facebook

Οταν η αδυναμία για πράξεις & έργα γίνεται άλλοθι ! ! !

To τελευταίο  διάστημα  παρατηρώ  μια  ιδιότυπη  κόντρα να βρίσκεται  σε  εξέλιξη μεταξύ του Πολιτιστικού & Εξωραιστικού Συλλόγου Πανοράματος και  ενός ηλεκτρονικού & έντυπου μέσου ( Δυτική Όχθη ) της  περιοχής  μας .

Δεν θα ασχοληθώ , πραγματικά , καθόλου για  τα αίτια  που προκάλεσαν αυτή  την  κόντρα , γιατί  φαντάζομαι  ότι   δεν  Ενδιαφέρουν   και  δεν  Απασχολούν  κανέναν  και  ιδιαίτερα  τους κατοίκους του  Πανοράματος

Θλίβομαι  όμως  γιατί  σαν  πρώην  Πρόεδρος του συλλόγου  Πανοράματος  και  ιδρυτικό μέλος αυτού,  διαπιστώνω  ότι  ο   Σύλλογος  της    περιοχής    μας   έχει   χάσει   τον   στόχο  και  τον Προσανατολισμό  της  δράσης  και  του  ρόλου  που  καλείται  να  διαδραματίσει .

Τον  κίνδυνο  αυτόν , τον  είχα  επισημάνει  εγκαίρως  αμέσως  μετά  τις  εκλογές  του  συλλόγου  μας για  την  προσπάθεια  που  έπρεπε  να  γίνει  ,  να  μην  κομματικοποιηθεί  ο  σύλλογος  ώστε  να  μην άγεται  και  φέρεται  ανάλογα  με το  ποιός  είναι  στην  Διοίκηση  του  Δήμου  κάθε  φορά .

  Ενώ  η   συμβιβαστική  πρόταση  του  νυν  Προέδρου  και  Τοπικού  Σύμβουλου με  την  " ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ "  να  μπει   επικεφαλής  στον  σύλλογο  μας  πρόσωπο  που  δεν  είχε εμπλακεί  με  τις  Δημοτικές  Εκλογές  και  θα  εξασφάλιζε  την Ενότητα του συλλόγου  και  την Ανεξαρτησία  του τελικά  δεν  προχώρησε  ,αφού  ο  ίδιος μετά  από  πιέσεις  που  δέχθηκε , την  πήρε   πίσω .

Μόνο ένας  Ανεξάρτητος  σύλλογος  μπορεί να  διεκδικήσει  και να απαιτήσει  με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο  λύσεις  για τα προβλήματα της συνοικίας μας .

Αυτά  όμως  ανήκουν  στο  παρελθόν .

Από  κει  και  πέρα  θα περίμενα  από τον  Σύλλογο  Πανοράματος , να  ασχοληθεί  πραγματικά  με τα  σοβαρά   προβλήματα  τις  περιοχής  μας  και  να  μας  ενημερώσει  για  τις ενέργειες  που  έχει κάνει  γι  αυτά  .

Αλήθεια  κ. Πρόεδρε  &  Τοπικέ Σύμβουλε  της  Διοίκησης  , ποιές  ενέργειες  έχουν  γίνει :
  • Για την συνέχιση  των  έργων της  ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ  ΤΟΥ  ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ  που είχε ξεκινήσει  επί  Δημαρχίας  του  κ. Παππού ; ;    ΔΕΣ   ΕΔΩ

  • Ποιές ενέργειες  έχουν  γίνει  μετά  την απάντηση του ΟΑΣΑ  για την  συγκοινωνία  στο ΠΑΝΟΡΑΜΑ ; Για  παράδειγμα ο  Σύλλογος  Ζωφριάς αντέδρασε  άμεσα  ΔΕΣ   ΕΔΩ  , Εμείς ; ;

  • Αλήθεια ποιές ενέργειες  έχουν γίνει  για το Καταπατημένο Οικόπεδο που ανήκει στον Δήμο ΑΝΩ  ΛΙΟΣΙΩΝ  από το  2001, στην περιοχή του μόρνου  ,  από  Τσιγγάνους  ; 
Αλήθεια το συγκεκριμμένο  οικόπεδο  έχει  δηλωθεί από τον Δήμο μας στο  ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ; 

 ΜΗΠΩΣ  ΈΧΕΙ  ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΠΟ  ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ  ΤΗΣ  ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ  ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ   ΣΤΟΥΣ    ΔΗΜΟΤΕΣ  ΤΟΥ ; 

Δεν  θα μιλήσω  για  την  Ονοματοδοσία  των  δρόμων -  Την  επέκταση  του  σχεδίου  Πόλης κτλ κτλ κτλ . 

Αυτά  είναι   ψιλά  γράμματα.  Αλλά  για  τα  σημαντικά  θέματα  που  συνεχίζουν  να ταλαιπωρούν τους  συμπολίτες μας , γι  αυτά  θα περιμέναμε  να  Ενημερωθούμε .  Για  τα  σημαντικά  και  τα σοβαρά  θέματα  της  περιοχής  μας .   Γι  αυτά  θα  δούμε  κάποιο  Δελτίο  Τύπου ;

  • Ποια απ  τα  παραπάνω θέματα έχετε φέρει στο Τοπικό Συμβούλιο  στο  οποίο  έχετε  εκλεγεί για  να  δωθεί   κάποια  λύση  ; ; ; 

Θα  δούμε κάτι  να αλλάζει στην   περιοχή  μας   προς  το   καλύτερο   και   να   βελτιώνει  τις συνθήκες  διαβίωσης  των  κατοίκων  του  Πανοράματος .......

Αυτά  μας ενδιαφέρουν στο  Πανόραμα .

 Αυτός  είναι ο ρόλος του  Συλλόγου,  να  Απαιτεί , να Διεκδικεί , να  Αναδεικνύει  τα προβλήματα της συνοικίας μας  ,να  Αναζητά λύσεις και  να  φέρνει  τους  υπευθύνους  προ  των  ευθυνών  τους.

Δύσκολη  δουλειά  το  ξέρω  καλά .

Θέλει  κόπο ,  θέλει  τρέξιμο , θέλει  δουλειά  και  γερό στομάχι . Mα πάνω απ όλα χρειάζεται θέληση  και  αγάπη γι αυτήν  την περιοχή  που ζούμε .

Αυτός  ο Σύλλογος  αναστήθηκε  από το  Μηδέν , από  ανθρώπους με  Μεράκι  και  Αγάπη για την περιοχή μας . Κρατήθηκε  με  νύχια  και  με  δόντια  ζωντανός για  να εξυπηρετήσει  τα συμφέροντα  των  κατοίκων  του  Πανοράματος  και  δεν  πρόκειται να  τον  εγκαταλείψουμε στην  κατρακύλα , στην  αδράνεια  και  στις  σκοπιμότητες .

Ας το  γνωρίζουν  καλά  αυτό  ,όσοι   εμπλέκονται  και  δραστηριοποιούνται  με  τα  κοινά .


           Με τιμή 
 Δαδάνης  Σ. Νικηφόρος 
     Ιδρυτικό Μέλος 
Συλλόγου Πανοράματος
πηγή:http://dadanis.blogspot.gr/2015/04/blog-post.html

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟY ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΟΧΘΗ



ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ



Κακή δημοσιογραφία
Στράτος Παπάνης, Ακαδημία των Πολιτών

Κακή δημοσιογραφία είναι να ονομάζεις τη βροχούλα και το χιόνι του χειμώνα 'ακραία καιρικά φαινόμενα', για να τρομάξεις τον κόσμο.. Κακή δημοσιογραφία είναι να επιλέγεις από εκατό καλές ειδήσεις την μία άσχημη, για να δημιουργήσεις θέμα..να γίνεσαι εισαγγελέας, κινδυνολόγος, συνωμότης, βιαστής της γλώσσας, της σύνταξης, της ορθογραφίας και να αναπαράγεις από άλλα δίκτυα το συμβάν που πουλά, μόνο και μόνο επειδή πρωτο-δημοσιεύθηκε σε μια δήθεν αξιόπιστη πηγή. Κακή δημοσιογραφία είναι να σταχυολογείς από το διαδίκτυο, χωρίς να σηκώνεσαι να πας για ρεπορτάζ και να μεταφέρεις τα λόγια χωρίς το πλαίσιο στο οποίο ειπώθηκαν..Να καμώνεσαι πως είσαι ειδήμων, πολιτικός αναλυτής, κριτικός τέχνης, τη στιγμή που μετά βίας τελείωσες το Λύκειο και με το ζόρι διάβασες ένα βιβλίο. Κακή δημοσιογραφία είναι να παρεμβαίνεις ανάμεσα στο κοινό και την είδηση, αλλοιώνοντας με ενοχλητικό θόρυβο την αλήθεια. Να παίζεις με ελπίδες, φόβους, πόθους και ενοχές, για

Σάββατο 18 Απριλίου 2015

«Φιμώνει» ο σύλλογος Πανοράματος τη ΔΥΤΙΚΗ ΟΧΘΗ



Σε μια ακατανόητη όσο και απαράδεκτη, για εξωραϊστικό σύλλογο, ενέργεια προχώρησαν μέλη του ΔΣ του συλλόγου Πανοράματος Φυλής, διαγράφοντας από το facebook και χαρακτηρίζοντας ως spam (ανεπιθύμητο) τη ΔΥΤΙΚΗ ΟΧΘΗ, το μοναδικό έντυπο και ηλεκτρονικό μέσο μαζικής ενημέρωσης (site) της περιοχής. Ο λόγος; Επειδή στην κοινή κοπή της πίτας του συλλόγου Πανοράματος και του συλλόγου γονέων του 5ου δημοτικού Άνω Λιοσίων δε μπήκαν οι φωτογραφίες δυο μελών της διοίκησης του Χρήστου Παππού!!
Ενεργώντας με τα πιο ταπεινά ένστικτα, μέλη του ΔΣ ενός συλλόγου –τα οποία υποτίθεται ότι είναι απαλλαγμένα από κομματικές ταυτότητες και υπάρχουν για να εξυπηρετούν ΜΟΝΟ τα συμφέροντα της συνοικίας τους – απέκλεισαν ένα ΙΔΙΩΤΙΚΟ μέσο ενημέρωσης , επειδή δεν πρόβαλε τους παραταξιακούς εκλεκτούς τους: τον αντιδήμαρχο πολεοδομίας Νίκο Χατζητρακόσια και το γενικό γραμματέα του δήμου Αργύρη Αργυρόπουλο!
Στην πραγματικότητα, βέβαια, εκείνο που θέλησαν ήταν να στερήσουν τη δυνατότητα στους κατοίκους μιας ολόκληρης συνοικίας να έχουν σφαιρική ενημέρωση, από την οποία οι ίδιοι θα επιλέξουν τι θα κρατήσουν και τι

Παρασκευή 10 Απριλίου 2015

Ευχές από το Δ.Σ.για τις Άγιες Μέρες του Πάσχα



Το Δ.Σ. του Συλλόγου σας εύχεται ολόψυχα το Άγιο Φως της Ανάστασης να κατευνάσει τις ψυχές όλων μας και να φέρει ευλογία σε κάθε βήμα μας στο ταξίδι της ζωής. 
Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση!

Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

Επίσκεψη του Αναπληρωτή Δημάρχου Νίκου Χαντζητρακόσια



     Τα γραφεία του συλλόγου επισκέφτηκε την Κυριακή 5/4/15 ο Αναπληρωτής Δήμαρχος  Πολεοδομίας κύριος Χαντζητρακόσιας Νικόλαος .
    Ο κύριος Χατζητρακόσιας ενημέρωσε τα μέλη του Δ.Σ. σε ποια κατάσταση βρίσκονται τα ερωτήματα με προβλήματα αρμοδιότητά του   που του έχουν τεθεί από το Σύλλογο Πανοράματος. Ακολούθησε ολιγόλεπτη ενημέρωση σχετικά με το γνωρίζει για την απόφαση του ΟΑΣΑ σχετικά με τα δρομολόγια των λεωφορειακών γραμμών της περιοχής . 
   Η συνάντηση ολοκληρώθηκε  με ενημέρωση από τον κύριο Χατζητρακόσια,με την ιδιότητα του Προέδρου της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων , σχετικά με τα  προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στο 5ο Δημοτικό Σχολείο.

Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

Mε μεγάλη επιτυχία η παράσταση «Έγκλημα και τιμωρία», που συνδιοργανώθηκε από 16 φορείς της πόλης μας


Έγινε την Παρασκευή, 3/4, με μεγάλη επιτυχία η θεατρική παράσταση που συνδιοργανώθηκε με ελεύθερη είσοδο από 16 Σωματεία και Συλλόγους της περιοχής.

Η θεατρική παράσταση παρουσιάστηκε στο 2ο Γυμνάσιο Άνω Λιοσίων σε πάνω από 130 κατοίκους του Δήμου, που απόλαυσαν πραγματικά το έργο και τους καθηγητές - ερασιτέχνες ηθοποιούς. Αυτοί ανήκουν στην

Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Μια ευχή για το Πάσχα!


Ας ευχηθούμε το Πάσχα αυτό να είναι το τελευταίο που οι συνάνθρωποί μας και κυρίως τα μικρά παιδιά θα εχουν την αναγκη όλων μας για να γιορτάσουν τις Αγιες Μέρες Η συλλογη τροφιμων¨για τους συνανθρώπους μας ηταν μια πολύ ωραία πρωτοβουλία όσων οργάνωσαν όλη αυτή την κίνηση. Είναι ευχάριστο να βοηθάς συνανθρώπους, όπως είναι μοναδικό και το συναίσθημα να ξέρεις ότι έχεις βοηθήσει ένα παιδί να χαμογελάσει. Γιατί τα παιδιά πρέπει να χαμογελάνε, να παίζουν, να είναι πάντα χαρούμενα... .

Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Παράδοση τροφίμων για τους άπορους



Ο  Σύλλογος Πανοράματος, συμμετείχε ενεργά σήμερα στην προσπάθεια συγκέντρωσης τροφίμων για τους απόρους και για το Κοινωνικό Μαγειρείο. 
Τους ευχαριστούμε πολύ και σίγουρα η βοήθειά τους είναι πολύτιμη !

Αίτημα για καταπατημένο οικόπεδο


Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Όλοι μαζί μπορούμε

 
Ο εθελοντισμός είναι ο δείκτης του πολιτισμού μιας κοινωνίας, βασικό στοιχείο του κοινωνικού ιστού κι ένα μέσο για βελτίωση της ποιότητας ζωής.
Με δεδομένο ότι στις μέρες μας ο εθελοντισμός δεν έχει πλαίσια και όρια πρέπει να πιστέψουμε στο "'όλοι μαζί μπορούμε'"...Ας βοηθήσουμε λοιπόν κ εμείς αυτό το Σαββατοκύριακο από τα λίγα που έχουμε στην μεγάλη προσπάθεια του Δήμου μας και των φορεων του. Ο Σύλλογος συμμετέχει στην συλλογή τροφίμων και φαρμάκων όπου για πρώτη φορά γίνεται μια τόσο μεγάλη προσπάθεια να συγκεντρωθούν τρόφιμα και φάρμακα στα Άνω Λιόσια, τα οποία θα μοιραστούν στη συνέχεια σε οικογένειες που ζήτησαν βοήθεια από την Κοινωνική Υπηρεσία & στο Κοινωνικό Μαγειρείο το οποίο καθημερινά μοιράζει φαγητό σε οικογένειες του δήμου μας, ενώ παράλληλα θα ενισχυθούν άμεσα οικογένειες μαθητών σχολείων των Άνω Λιοσίων που έχουν παρατηρηθεί σημάδια υποσιτισμού.
Κυριακή από τις 10.30 π.μ. - 1.00 μ.μ στα γραφεία του Συλλόγου.

Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Πρόσκληση σε δωρεάν θεατρική παράσταση


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
 
Αγαπητοί φίλοι,

Με χαρά σας προσκαλούμε στη θεατρική παράσταση, που θα γίνει την Παρασκευή, 3/4, στις 8μμ, και τη συνδιοργανώνουμε 16 Σωματεία και Σύλλογοι της περιοχής.

Η θεατρική παράσταση θα παρουσιαστεί στο 2ο Γυμνάσιο Άνω Λιοσίων στη Δροσούπολη (Αράχθου και Πηνειού) μετά από πρωτοβουλία της