Πανόραμα Φυλής

Πανόραμα Φυλής
Πανόραμα Φυλής e-mail : sillogos.panoramatos@gmail.com

Διαχειριστές του site.

Διαχειριστές του site έχουν οριστεί από το Δ.Σ. ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου.
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ-ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ " ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ " Διεύθυνση: Πλατεία Άνοιξης Πανόραμα Δήμου Φυλής Αττικης. Τα γραφεία του Συλλόγου θα είναι ανοιχτά : Κάθε Πέπτη από 19:00 έως 21:00 και Κυριακή 11:00 εώς 13:00.

Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Στα γραφεία του συλλόγου ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Οικονομάκης.

  

   Τα γραφεία του συλλόγου επισκέφτηκε την Τετάρτη 25-2-14 ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Οικονομάκης ύστερα από πρόσκληση για να δει από κοντά τα προβλήματα της πλατείας Άνοιξης. 
  Τα προβλήματα τις πλατείας είχαν απασχολήσει τη Δημοτική Κοινότητα Άνω Λιοσίων στο προηγούμενο συμβούλιο της. Ο πρόεδρος Χρήστος Καματερός μαζί με τους υπόλοιπους συμβούλους της Δημοτικής Κοινότητα είχαν πάρει θετική απόφαση για την συντήρηση της πλατείας. Ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Οικονομάκης είχε ήδη ενημερωθεί για τις "παγίδες" της

Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Ο Σύλλογος Πανοράματος στις αποκριάτικες εκδηλώσεις



Φωτορεπορτάζ από την αποκριάτικη εκδήλωση που πραγματοποίησαν με επιτυχία στο κλειστό του Αγίου  Νικολάου  το Συμβούλιο της Δημοτικής Ενότητας Άνω Λιοσίων, η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Φυλής (ΚΕΔΗΦ) και ο Σύλλογος Αρβανίτικου Πολιτισμού «η Γρίζα», ο Σύνδεσμος Αιγαιοπελαγίτικου Πολιτισμού «Αιγέας» καθώς και οι Εξωραϊστικοί – Πολιτιστικοί Σύλλογοι, Πανοράματος, Λίμνης, Τσουκλιδίου, Δροσούπολης, Ζωφριάς και ο Γυμναστικός Σύλλογος «Αριστονίκη» .

http://paraponofylis.blogspot.gr/2015/02/blog-post_89.html#more
http://paraponofylis.blogspot.gr/2015/02/blog-post_911.html

Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Ευχαριστίες συλλόγου Λίμνης στο σύλλογο Πανοράματος & 5ου Δημοτικού

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ 5ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΡΜΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΣΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ

Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Διπλή η Πρωτοχρονιάτικη πίτα στο Πανόραμα.




   Έχει γίνει πλέον παράδοση αφού για τρίτη χρονιά ο Εξωραϊστικός-Πολιτιστικός Σύλλογος Πανοράματος μαζί με  τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων 5ου Δημοτικού Άνω Λιοσίων έκοψαν τις Πρωτοχρονιάτικες πίτες στο χώρο του σχολείου.
   Οι πρόεδροι των συλλόγων αφιέρωσαν τα κομμάτια τους,  στους κατοίκους του Πανοράματος ο Δημήτρης Κοψαχείλης ενώ στους μαθητές του 5ου Δημοτικού και του 5ου Νηπιαγωγείου η Αντωνία Μπλέτσα.  
  Στη συνέχεια  ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Νίκος Χατζητρακόσιας, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αργύρης Αργυρόπουλος, ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γιάννης Κρεμμύδας, η Αναπληρώτρια Δήμαρχος Τζένη Μπάρα  οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Θεοδόσης Δρόλιας και Γιώργος Αβράμης, η Περιφερειακή Σύμβουλος Αριστέα Βάβουλα, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Άνω Λιοσίων Χρήστος Καματερός και τα μέλη και Βαγγέλης Μοσχόπουλος και Λία Καψή,  η Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΗΦ Κατερίνα Ματρακούκα, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος της ΚΕΔΗΦ για το πρόγραμμα Βοήθεια στο σπίτι Χρήστος Καρνάτσος,  ο Πρόεδρος του Συλλόγου Λίμνης Μιχάλης Μιχαηλίδης και η Αντιπρόεδρος Κική Πάλλη, ο Πρόεδρος των Αρκάδων Θοδωρής Νικολάου, η Γραμματέας του Συλλόγου Θεσσαλών

Ανακοίνωση


   Ενημερώνουμε τους κατοίκους πως τα γραφεία του συλλόγου δε θα ανοίξουν την Τετάρτη 11-2 λόγω της συμμετοχής στην εκδήλωση "Ανάσα Αξιοπρέπειας" στην πλατεία Συντάγματος. 

Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Διπλή πρόσκληση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ 5ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ & ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΝ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 07 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015 ΚΑΙ ΩΡΑ 19:00 μ.μ. ΣΤΟ 5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ. 
ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΑΡΚΑΔΩΝ.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ, ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΕΥΧΕΣ.

ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΙΩΝ ΠΩΣ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΛΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ.



Ο πρόεδρος του Συλλόγου Η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων
Πανοράματος & κηδεμόνων 5ου Δημ. Σχολείου
Κοψαχείλης Δημήτρης Μπλέτσα Αντωνία

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να διεξαχθεί για 2η φορά στα Άνω Λιόσια η «Πολιτιστική Συνάντηση Δυτικής Αττικής»



Ένα βήμα πριν τη διοργάνωση, για μια ακόμα φορά, του μεγαλύτερου πολιτιστικού γεγονότος της ευρύτερης περιοχής, της «Πολιτιστικής Συνάντησης Δυτικής Αττικής» βρίσκεται ο δήμος Φυλής, καθώς η αξιοζήλευτη υποδομή του Ολυμπιακού σταδίου της Πάλης, φαίνεται πως είναι η μόνη που διαθέτει όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές.


Αυτό προέκυψε από την συνάντηση που είχε χθες βράδυ με εκπροσώπους των πολιτιστικών συλλόγων της Δυτικής Αττικής ο αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Βασιλείου, προκειμένου να θέσουν τις απόψεις και τις σκέψεις τους για τον προγραμματισμό του πολιτιστικού γεγονότος, το οποίο θα πραγματοποιηθεί τον προσεχή Οκτώβριο.
Το Κλειστό στάδιο της Πάλης υπέδειξε ως τον καταλληλότερο χώρο, ο πρόεδρος του συλλόγου Ηπειρώτων Άνω Λιοσίων Χρήστος Ρούσσας, τονίζοντας ότι πληρεί όλες τις προδιαγραφές. «Ένας σημαντικός πολιτιστικός

Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Παράπονα συνδημότη σχετικά με την μετακίνηση στάσης του Β12


   
Προς μεγάλη μας έκπληξη πριν δύο εβδομάδες περίπου είδαμε πως μας άλλαξαν την στάση των λεωφορείων στο αμαξοστάσιο Άνω Λιοσίων με κατεύθυνση προς Αθήνα.Ενώ εδώ και πόσα χρόνια περιμένουμε το Β12 έξω από το αμαξοστάσιο μετακίνησαν την στάση πιο κάτω εκθέτοντας μας σε κίνδυνο από τον αέρα, την βροχή, το σκοτάδι,την λάσπη, τα αυτοκίνητα  και τέλος στους αθίγγανους που τρέχουν και σπινιάρουν με φόβο να γίνει ατύχημα.
Όταν παραπονεθήκαμε στις 5.30 το πρωί στους κύριους εκεί,μας σήκωσαν τους ώμους 
αδιάφορα λέγοντάς μας ότι ο ΟΑΣΑ το αποφάσισε γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος από τα λεωφορεία που μπαινοβγαίνουν και η συμπεριφορά τους ήταν απαράδεκτη.
Μετακίνησαν μόνο την ταμπέλα χωρίς καν να έχουν φτιάξει ένα στοιχειώδες τσιμέντο να πατάμε ούτε επίσης μετακίνησαν το κουβούκλιο να προστατευτούμε από τον αέρα και την βροχή καθώς επίσης δεν υπάρχει ούτε κολόνα της ΔΕΗ στο σημείο να φωτίζει.
Τώρα ο κίνδυνος είναι πολύ μεγαλύτερος.
Σας παρακαλώ ενδιαφερθείτε για το γεγονός γιατί τα πρωινά περιμένουν στην στάση αυτή συνήθως γυναίκες και καταλαβαίνετε τον κίνδυνο.
Με εκτίμηση  ΑΘΑΝΑΣΙΑ.

Λειτούργησε το φανάρι στη διασταύρωση-καρμανιόλα



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Mετά από συντονισμένες ενέργειες των Αντιδημάρχων Θανάση Σχίζα και Μιχάλη Οικονομάκη, τέθηκε, στις αρχές της εβδομάδας, σε λειτουργία, το φανάρι στη διασταύρωση των οδών
Αχαρνών και Αιγαίου Πελάγους. 
Η λειτουργία του φαναριού αναμένεται να συμβάλει στη ρύθμιση της κυκλοφορίας σε ένα επικίνδυνο σημείο, στο οποίο έχουν προκληθεί αρκετά τροχαία ατυχήματα.