Πανόραμα Φυλής

Πανόραμα Φυλής
Πανόραμα Φυλής e-mail : sillogos.panoramatos@gmail.com

Διαχειριστές του site.

Διαχειριστές του site έχουν οριστεί από το Δ.Σ. ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου.
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ-ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ " ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ " Διεύθυνση: Πλατεία Άνοιξης Πανόραμα Δήμου Φυλής Αττικης. Τα γραφεία του Συλλόγου θα είναι ανοιχτά : Κάθε Πέπτη από 19:00 έως 21:00 και Κυριακή 11:00 εώς 13:00.

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -Δήμου Φυλής

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ 
ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ (ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ)
ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ ΑΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ
(Δ.Ε ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ ΚΑΙ Δ.Ε ΦΥΛΗΣ) ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΦΥΛΗΣ
Ο Δήμος Φυλής, στα πλαίσια της εντολής που έλαβε με την υπ΄αρ. 300/19 Δεκ. 2012 ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Φυλής, προέβει σε νομικές ενέργειες (προσφυγές) για ακύρωση της διαδικασίας κατασκευής των Εργοστασίων Διαχείρισης Αστικών Απορριμμάτων στον ΧΥΤΑ Φυλής σε χώρο της Δ.Ε. Άνω Λιοσίων και της Φυλής του Δήμου Φυλής, με κύρια νομικά επιχειρήματα όπως παρακάτω:
1. Οι προσβαλλόμενες πράξεις του ΕΔΣΝΑ, είναι παράνομες και ακυρωτέες, επειδή εξεδόθησαν κατά παράβασιν της περιβαλλοντικής νομοθεσίας και ειδικότερα, επειδή από τις προβαλλόμενες πράξεις για το διαγωνισμό εκτελέσεως των ενδίκων έργων, δεν εξασφαλίζεται η τήρηση των περιβαλλοντικών όρων, οι οποίοι έχουν εγκριθεί για το ίδιο έργο.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση, στην προκήρυξη του διαγωνισμού και συγκεκριμένα στην περιγραφή του έργου, αναφέρεται ότι η συνολική ετήσια ποσότητα των προς διαχείρισιν απορριμμάτων έχει εκτιμηθεί ενδεικτικώς 
από την Αναθέτουσα Αρχή και ότι η ακριβής ποσότητα θα προσδιορισθεί κατά τη διάρκεια του Ανταγωνιστικού Διαλόγου.  Στην προκήρυξη διευκρινίζεται επίσης, ότι η Αναθέτουσα Αρχή δεν προκρίνει την χρήση συγκεκριμένης τεχνολογίας επεξεργασίας των αποβλήτων.
Ωστόσο, με την υπ΄αρ. πρωτ. οικ. 195120/05.01.2011 Κοινή Υπουργική Απόφαση, έχουν ήδη εγκριθεί περιβαλλοντικοί όροι για το ένδικο έργο «Εργοστάσιο Μηχανικής Ανακύκλωσης ΙΙ (ΕΜΑ ΙΙ)».  Η Ε.Π.Ο. του έργου του έτους 2011 είναι πολύ συγκεκριμένη, τόσο ως προς την ετήσια ποσότητα των προς διαχείρισιν απορριμμάτων (400.000 τόνους ανά έτος, περίπου 1.500 τόνους ανά ημέρα), όσο και ως προς την τεχνολογία επεξεργασίας των απορριμμάτων (συγκρότημα Μηχανικής Διαλογής των εισερχομένων απορριμμάτων, σε συνδυασμό με αναερόβια χώνευση τμήματος των αποβλήτων για την ανάκτηση ανακυκλώσιμων υλικών, την παραγωγή δευτερογενούς καυσίμου (RDF), την παραγωγή κομπόστ και την παραγωγή ενέργειας από την αξιοποίηση του βιοαερίου) αποκλείοντας έτσι άλλες τεχνολογίες και δη την καύση.
2. Επίσης, παραβιάζονται οι διατάξεις του άρθρου 24 του Συντάγματος, η αρχή της βιωσίμου αναπτύξεως, οι αρχές και η νομοθεσία περί διαχειρίσεως αποβλήτων (σε επίπεδο κοινοτικού και εθνικού δικαίου) και οι διατάξεις περί στρατηγικής περιβαλλοντικής εκτίμησης (ΣΜΠΕ).
Ιδιαίτερη σημασία έχει, η παράβαση των διατάξεων του κοινοτικού δικαίου, ως προς τηνιεράρχηση των αποβλήτων.  Ήδη με την Οδηγία 2008/98, αλλά και με το νόμο με τον οποίο ενσωματώθηκε στο εσωτερικό δίκαιο, προβλέπεται:
«…Στη νομοθεσία και την πολιτική για την πρόληψη και τη διαχείριση των αποβλήτων, ισχύει ως τάξη προτεραιότητας η ακόλουθη ιεράρχηση όσον αφορά στα απόβλητα:
α) Πρόληψη
β) Προετοιμασία για επαναχρησιμοποίηση
γ) Ανακύκλωση
δ) Άλλου είδους ανάκτηση, όπως ανάκτηση ενέργειας και
Ε)Διάθεση»
Δηλαδή, θα έπρεπε, πριν να γίνει εργοστάσιο επεξεργασίας απορριμμάτων, να έχουν ολοκληρωθεί σε τοπικό επίπεδο (στους καθ΄έκαστον Δήμους), τα προηγούμενα αυτά στάδια.  Στην περίπτωση, δεν λειτουργεί στους Δήμους της Αττικής, ούτε ο διαχωρισμός των διαφόρων ειδών απορριμμάτων και η ανακύκλωση, ούτε και οι προβλεπόμενοι Σταθμοί Μεταφόρτωσης.
3. Οι προσβαλλόμενες εκτάσεις, είναι τέλος, παράνομες και ακυρωτέες, επειδή ο Ε.Δ.Σ.Ν.Α., δεν έχει καταστεί κύριος της εκτάσεως, επί της οποίας πρόκειται να υλοποιηθεί το ένδικο έργο, διότι δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία των απαλλοτριώσεων.
ΜΙΣΟ ΑΙΩΝΑ  κάναμε το καθήκον μας και συμβάλαμε στην ανάπτυξη της Περιφέρειας Αττικής και ολόκληρης της Ελλάδας,  αποδεχόμενοι, στην περιοχή μας μια υπερτοπική δραστηριότητα Εθνικού και Περιφερειακού χαρακτήρα, έχουμε ενημερώσει εγκαίρως τα τελευταία επτά χρόνια, όλους τους αρμοδίους και συναρμόδιους φορείς του κεντρικού κράτους, της περιφέρειας και της Α΄ τοπικής αυτοδιοίκησης.
Σήμερα πλέον έχουμε το δικαίωμα να έχουμε ΜΟΝΟ μια δράση τοπικού χαρακτήρα η οποία θα εντάσσεται βέβαια σε ένα εθνικό και περιφερειακό σχεδιασμό.

Ρίχνει το γάντι σε Βουλευτές, Σταυρούλα Δήμου και Άγγελο Λιόση ο Σάββας Σάββας

Να στρατευθούν στο πλευρό του Δήμου Φυλής οι Βουλευτές της Αττικής, η Αντιπεριφερειάρχης Σταυρούλα Δήμου και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Άγγελος Λιόσης, κατά της εγκατάστασης εργοστασίων καύσης στη Χωματερή, ζήτησε ο Δημοτικός Σύμβουλος κι επικεφαλής της παράταξης ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ, Σάββας Σάββας. Μιλώντας στο Δημοτικό
Συμβούλιο, την Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου , ο Δημοτικός Σύμβουλος έριξε το γάντι σε όσους εξελέγησαν με την ψήφο του Λαού των Άνω Λιοσίων. «Δεν είναι δυνατό να στηρίζουν τις αποφάσεις της Κυβέρνησης οι Βουλευτές και να ψηφίζουν στο Περιφερειακό Συμβούλιο ενάντια στα συμφέροντα του Δήμου Φυλής και των πολιτών που τους εξέλεξαν η Αντιπεριφερειάρχης κι ο Περιφερειακός Σύμβουλος», τόνισε χαρακτηριστικά ο Δημοτικός Σύμβουλος.  
Για την ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΣΑΒΒΑΣ Ι.ΣΑΒΒΑΣ

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ 2013

                                                                      ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΤΟ     ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ   ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ  ΤΟΥ  ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ  &  ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΥ  ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ   ΣΑΣ   ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ    ΝΑ  ΤΙΜΗΣΕΤΕ  ΜΕ  ΤΗΝ   ΠΑΡΟΥΣΙΑ  ΣΑΣ   ΤΗΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ   ΓΙΑ   ΤΗΝ  ΚΟΠΗ   ΤΗΣ    ΠΙΤΑΣ   ΠΟΥ  ΘΑ    ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ    ΤΗΝ

ΚΥΡΙΑΚΗ    03    ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ   2013  ΚΑΙ    ΩΡΑ   17:30 μμ     ΣΤΟ   5ο     ΔΗΜΟΤΙΚΟ

ΣΧΟΛΕΙΟ   ΑΝΩ  ΛΙΟΣΙΩΝ.   ΣΑΣ   ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ   ΟΛΟΥΣ   ΚΑΙ  ΟΛΕΣ   , ΦΙΛΟΥΣ  ΚΑΙ

ΜΕΛΗ  ΤΟΥ  ΣΥΛΛΟΓΟΥ   ΝΑ  ΠΟΥΜΕ  ΤΑ  ΧΡΟΝΙΑ  ΠΟΛΛΑ  ΚΑΙ  ΝΑ  ΑΝΤΑΛΛΑΞΟΥΜΕ

ΕΥΧΕΣ.

 ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΤΑΙ  ΠΡΟΣ  ΑΠΟΦΥΓΗ  ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΙΩΝ  ΠΩΣ  Η  ΕΚΔΗΛΩΣΗ   ΕΙΝΑΙ

ΑΝΟΙΚΤΗ   ΣΕ  ΟΛΟΥΣ   ΚΑΙ  ΔΕΝ  ΘΑ  ΣΤΑΛΟΥΝ     ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ..



                                                       ΓΙΑ  ΤΟ  Δ.Σ    ΤΟΥ    ΣΥΛΛΟΓΟΥ

                Ο   ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                     Η  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
          ΔΑΔΑΝΗΣ  ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ                                                         ΜΑΚΡΑΚΗ  ΕΛΕΝΑ

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΧΩΜΑΤΕΡΗΣ

Ο  ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ  ΚΑΙ  ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ   ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ  ΣΕ  ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ  ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ  ΠΟΥ  ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ  ΤΟΣΟ  ΣΤΟ  ΔΗΜΟΤΙΚΟ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ  ΤΟΥ  ΔΗΜΟΥ   ΦΥΛΗΣ   ΟΣΟ  ΚΑΙ  ΣΤΟ  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

http://panoramafilis.blogspot.gr/2011/06/blog-post_13.html

ΓΙΑ  ΤΟ  ΟΡΙΣΤΙΚΟ  ΚΛΕΙΣΙΜΟ  ΚΑΙ  ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ  ΤΗΣ  ΧΩΜΑΤΕΡΗΣ  ΑΠΟ  ΤΟΝ ΕΝΙΑΙΟ  ΠΙΑ  ΔΗΜΟ  ΦΥΛΗΣ   , ΣΤΗΡΙΖΕΙ  ΜΕ  ΚΑΘΕ  ΜΕΣΟ  ΚΑΙ  ΤΡΟΠΟ   ΚΑΘΕ  ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ   ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ  ΑΠΟ   ΟΠΟΥ  ΚΑΙ   ΑΝ   ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ     ΑΥΤΗ   ΚΑΙ  ΜΑΛΙΣΤΑ  ΟΠΩΣ   ΑΥΤΗ   ΕΚΦΡΑΣΤΗΚΕ   ΟΜΟΦΩΝΑ    ΣΕ    ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ  ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ   ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ   ΤΟΥ  ΔΗΜΟΥ   ΦΥΛΗΣ.


ΕΤΣΙ  ΛΟΙΠΟΝ  ΚΑΛΟΥΜΕ  ΟΛΟΥΣ   ΤΟΥΣ   ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ   ΤΟΥ   ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ   ΑΛΛΑ ΚΑΙ    ΟΛΟΥΣ     ΤΟΥΣ    ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ     ΠΟΛΙΤΕΣ    ΑΥΡΙΟ   29/01/2013    ΚΑΙ   ΩΡΑ  10:00   ΤΟ  ΠΡΩΙ  ΣΕ  ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ  ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ  ΕΞΩ  ΑΠΟ  ΤΑ  ΓΡΑΦΕΙΑ  ΤΟΥ  ΕΣΔΝΑ  ΟΠΟΥ  ΘΑ  ΚΑΤΑΤΕΘΟΥΝ  ΟΙ    ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ  ΑΠΟ     ΤΟΥΣ    ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ   ΑΝΑΔΟΧΟΥΣ    ΕΡΓΩΝ.

ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ  ΘΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΟΥΝ   9  ΤΟ   ΠΡΩΙ   ΑΥΡΙΟ   ΑΠΟ  ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ  ΠΛΑΤΕΙΑ  ΤΩΝ  ΑΝΩ  ΛΙΟΣΙΩΝ  ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΡΕΙΝΟ.

ΣΤΗΝ  ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ  ΑΥΤΗ  ΔΕΝ  ΧΩΡΑΝΕ  ΠΟΛΙΤΙΚΑ  ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ  ΚΑΙ  ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ   ΟΠΟΙΟΣ   ΕΠΙΔΩΘΕΙ   ΣΕ     ΤΕΤΟΙΑ  ΘΑ  ΛΑΒΕΙ  ΤΗΝ  ΑΠΑΝΤΗΣΗ  ΑΠΟ  ΤΟΝ  ΛΑΟ ΤΟΥ  ΔΗΜΟΥ   ΦΥΛΗΣ   ΣΤΙΣ   ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ    ΕΚΛΟΓΕΣ .

  ΟΠΟΙΟΣ   ΜΠΟΡΕΙ  ΑΥΤΗΝ  ΤΗΝ  ΩΡΑ  ΣΤΗΡΙΖΕΙ  ΚΑΙ  ΕΝΙΣΧΥΕΙ  ΚΑΘΕ  ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ  ΠΡΟΣ  ΑΥΤΗΝ  ΤΗΝ  ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ.

ΣΤΗΝ  ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ  ΑΥΤΗ   ΔΕΝ  ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ  ΝΑ  ΕΙΝΑΙ  ΚΑΝΕΙΣ  ΑΠΩΝ .

 ΠΟΛΛΩ  ΔΕ  ΜΑΛΛΟΝ  ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ   ΣΥΣΣΩΜΟ  ΤΟ  ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ  ΟΠΩΣ  ΚΑΙ  ΟΜΟΦΩΝΑ  ΠΑΡΘΗΚΕ  Η  ΑΠΟΦΑΣΗ  ΓΙΑ ΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ  ΚΛΕΙΣΙΜΟ  ΚΑΙ   ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ   ΤΗΣ   ΧΩΜΑΤΕΡΗΣ  ΑΠΟ  ΤΟΝ  ΤΟΠΟ    ΜΑΣ.

ΙΔΟΥ  ΠΕΔΙΟ ΔΟΞΗΣ   ΛΑΜΠΡΟ  ΓΙΑ  ΟΛΟΥΣ  ΜΑΣ.

                                                                ΓΙΑ ΤΟ  Δ.Σ
                                        ΤΟΥ  ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ  &  ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΥ
                                                ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ

                                                             Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

                                                     ΔΑΔΑΝΗΣ  ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ.


ΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ 29/01/2013 ΚΑΙ ΩΡΑ 10:00 ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΕΣΔΝΑ

Την Τρίτη 29/1 είναι η προσπάθεια  που ξεκινάει ο Δήμος Φυλής για να μπει  τέλος στον εφιάλτη των σκουπιδιών και των εκκολαπτόμενων εργοστασίων στην πόλη μας. 

Δεν πρέπει να λείπει κανείς από το συμβολικό αποκλεισμό των γραφείων του ΕΣΔΝΑ την Τρίτη 29/1 και την μεθεπόμενη Τρίτη 5/2 ημερομηνίες κατάθεσης προσφορών από τους υποψήφιους αναδόχουν των έργων - έγκλημα στον ΧΥΤΑ.



 Να είμαστε όλοι εκεί!


 Για την δωρεάν μεταφορά των πολιτών στις κινητοποιήσεις ο Δήμος Φυλής έχει ναυλώσει πούλμαν που θα αναχωρήσουν την Τρίτη 29/1 στις 9.00 το πρωί από την Πλατεία Ηρώων στα Άνω Λιόσια, από την πλατεία του βορεινού στην Ζωφριά και από την κεντρική πλατεία του Ζεφυρίου. 

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Πανελλήνιος Διαγωνισμός Χορού στη Ζωφριά.


Ένας πρωτότυπος διαγωνισμός χορού... όλων των ειδών, το Hellenic Dancesport Open, που θα έχει κοινωνικό χαρακτήρα θα διεξαχθεί το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013 στο Κλειστό Γήπεδο Ζωφριάς, στα Άνω Λιόσια.​
Πανελλήνιος Διαγωνισμός Αθλητικού Χορού είναι αναγνωρισμένος και αδειοδοτημένος από την Εθνική Χοροαθλητική Οµοσπονδία Ελλάδος (Ε.Χ.Ο.Ε.) και τα µέλη του World DanceSport Federation (W.D.S.F.). Η εκδήλωση θα έχει κοινωνικό χαρακτήρα και το ελληνικό κοινό θα έχει τη
δυνατότητα να δει τον αθλητικό χορό που ήδη γνωρίζει, να τον χορεύουν και με αναπηρικά αμαξίδια.
Επιπλέον, εκτός από τα προκαθορισμένα είδη αθλητικού χορού, σύμφωνα με τις προδιαγραφές της ΕΧΟΕ, στο πλαίσιο της ευρείας διάδοσης του KOREAN -KPOP DANCE και GANGNAM STYLE , δημιουργούνται για πρώτη φορά στην Ελλάδα οι αντίστοιχες αγωνιστικές κατηγορίες. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι μέλη της ΕΧΟΕ και να έχουν πραγματοποιήσει τις απαραίτητες αποπληρωμές προς αυτήν.
Όσοι επιθυμούν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 26 Ιανουαρίου.
Κατηγορίες Xορών
International style:
Solo Latin
All Ladies Latin
Class B’ and C’ Latin/Standard
Pro/Am, Latin/Standard
One dance Latin/Standard
Three dance Latin
Open Latin/Standard
Showdance Latin/Standard
WDSF Wheelchair
Λοιπές κατηγορίες:
Ελληνικοί χοροί
American Style
Argentine Tango
Salsa
Oriental
Zumba
Break Dance
Hip - Hop
KPOP Dance
Gangnam style
Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013
Κλειστό γήπεδο Ζωφριάς, Ανω Λιόσια
Διοργάνωση: Μαίρη Παπαδοπούλου, Δηµήτρης Φωκάς
(καβαλιέρος της Βάσιας Τριφύλλη στο Dancing with the stars), Πρωταθλητές και Κυπελλούχοι Ελλάδος στην κατηγορία Ευρωπαικών χορών (Professional Division)  
Πληροφορίες: 210 2317584, 6936898575, 6932258813, hellenicopen@gmail.com 
Η είσοδος στο γήπεδο θα είναι δωρεάν για τα άτομα με ειδικές ανάγκες και παιδιά έως 7 ετών.

50% έκπτωση εισητηρίου για τους άνεργους, (ενεργή κάρτα ΟΑΕΔ) και συνταξιούχους.

Νέα χρονιά νέα διάθεση φτηνών και ποιοτικών προιόντων.



ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΚΑΝΤΕ  ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ  LINK  ΝΑ  ΔΕΙΤΕ  ΠΡΟΙΟΝΤΑ - ΤΙΜΕΣ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

 http://paraponofylis.blogspot.gr/2013/01/blog-post_9537.html

 

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ

ΠΡΙΝ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΑΣ  ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ   ΓΕΙΤΟΝΑΣ  ΤΗΣ  ΠΕΡΙΟΧΗΣ  ΜΑΣ  ΟΤΙ  ΕΠΕΣΕ  ΘΥΜΑ  ΔΙΑΡΡΗΞΗΣ .

ΑΓΝΩΣΤΟΙ  ΔΙΕΡΡΗΞΑΝ  ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ  ΠΟΥ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΟΥΣΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.

ΤΕΛΙΚΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΤΟΝΕΣ ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΝ ΟΙ ΕΠΙΔΟΞΟΙ  ΛΗΣΤΕΣ   ΕΦΥΓΑΝ  ΑΠΡΑΓΟΙ.

     ΚΑΤΟΠΙΝ ΗΡΘΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΕ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ  ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ  ΕΜΕΙΝΑΝ ΜΕ ΤΟ ΣΟΚ  ΜΙΑΣ  ΕΙΣΒΟΛΗΣ  ΣΤΟΝ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ  ΧΩΡΟ  , ΣΤΟ  ΣΠΙΤΙ  ΤΟΥΣ.

 ΚΑΙ  ΟΛΑ ΑΥΤΑ  ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ    ΑΠΟΓΕΥΜΑ   ΜΟΛΙΣ  ΣΟΥΡΟΥΠΩΣΕ .ΤΟΣΟ ΠΙΑ ΕΧΟΥΝ  ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΕΙ  .ΟΥΤΕ   ΚΑΝ  ΝΥΧΤΑ ,ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ  .

ΤΟΝ  ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΕΞΑΡΣΗ  ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ  ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ , ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ  ΠΛΑΝΟΔΙΟΙ  ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ  ΣΤΙΣ  ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ  ΜΑΣ , ΕΝΩ ΔΙΑΡΡΗΞΕΙΣ ΣΠΙΤΙΩΝ  ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ  ΣΥΧΝΑ.

Σ ΑΥΤΟ  ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ  Η  ΕΛΛΕΙΨΗ  ΦΩΤΙΣΜΟΥ  ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ  , Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΩΝ  ΑΠΟ ΤΗΝ  ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣ  , ΕΝΩ  ΚΑΙ  ΟΙ  ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ  ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ  ΦΥΛΑΞΗΣ  ΔΕΝ   ΕΠΑΡΚΕΙ  Ή  ΔΕΝ  ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ  ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ  ΕΝΑΝ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΗΜΟ ΜΕ ΑΥΞΗΜΕΝΗ  ΠΙΑ  ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ.

ΕΔΩ  ΚΑΙ 2  ΧΡΟΝΙΑ  ΣΥΝΕΧΩΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ ΓΙ ΑΥΤΗΝ  ΤΗΝ  ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΑΝΗΣΥΧΕΙ   ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ , ΤΟΣΟ  ΜΕ  ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ,  ΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ  ΣΤΑ  ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ,   ΜΕ  ΕΠΑΦΕΣ  ΣΕ  ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ  ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ  ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ  ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ  ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ  ΤΟΥΣ  ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ  ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ  ΠΑΡΘΟΥΝ  ΜΕΤΡΑ  ΠΟΥ  ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

ΤΕΛΟΣ  ΕΦΙΣΤΟΥΜΕ  ΤΗΝ  ΠΡΟΣΟΧΗ   ΣΤΟΥΣ   ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ  ΤΟΥ   ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ :

  • ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ   ΚΑΙ   ΚΛΕΙΔΩΝΟΥΜΕ  ΤΙΣ   ΜΠΑΛΚΟΝΟΠΟΡΤΕΣ  ΠΡΙΝ  ΠΕΣΟΥΜΕ   ΓΙΑ ΥΠΝΟ
  • ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ  ΤΥΦΛΑ  ΣΗΜΕΙΑ  ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ  ΜΑΣ   ΠΟΥ  ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΣΗΜΕΙΑ  ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΑΠΟ  ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ  ΔΙΑΡΡΗΚΤΕΣ.
  • ΕΧΟΥΜΕ  ΠΡΟΧΕΙΡΟ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ  ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΑΣ  ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ  Ή ΚΑΛΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ  ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ  ΔΡΑΣΗ
  • ΕΧΟΥΜΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ  ΜΕ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ  Ή  ΦΙΛΟΥΣ  ΣΕ  ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ  ΜΟΝΑΧΙΚΩΝ - ΑΝΗΜΠΟΡΩΝ Ή   ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ  ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ
  • ΔΕΝ  ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ  ΣΕ  ΔΗΘΕΝ ΝΤΕΛΙΒΕΡΑΔΕΣ, ΠΛΑΣΙΕ , Ή  ΣΕ ΠΛΑΝΟΔΙΟΥΣ ΠΩΛΗΤΕΣ
  • ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ  ΤΟΝ  ΑΡΙΘΜΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ  ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΥΠΟΠΤΑ  ΣΤΗΝ  ΓΕΙΤΟΝΙΑ  ΜΑΣ
  • ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ  ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ  ΑΡΧΗ  ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΙ  ΠΟΥ  ΜΑΣ  ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΝΗΣΥΧΙΑ 
  • ΚΑΙ  ΤΕΛΟΣ   ΑΥΤΑ  ΔΕΝ  ΙΣΧΥΟΥΝ  ΜΟΝΟ  ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ  ΜΑΣ  ,ΑΛΛΑ  ΤΟ  ΙΔΙΟ  ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ  ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ  ΚΑΙ  ΓΙΑ  ΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ  ΜΑΣ.
ΜΕ  ΕΝΟΤΗΤΑ  , ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ , ΚΑΙ  ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗ   ΟΛΩΝ  ΜΑΣ  ΜΠΟΡΟΥΜΕ   ΝΑ  ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ  ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ  ΚΑΘΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΣΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ .ΑΡΚΕΙ  ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ  ΕΝΩΜΕΝΟΙ  ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Μπουραΐμης : Αυτό το ''έγκλημα'' σε βάρος του Δήμου Φυλής...Δεν θα περάσει!



Καυστικός απόλυτος και καταιγιστικός όσο ποτέ, είναι ο Δήμαρχος
Φυλής κ. Δημήτρης Μπουραΐμης για το περιβαλλοντικό έγκλημα που
συντελείται στον δήμο Φυλής.
Σε πρόσφατη δήλωσή του τόνισε τα εξής: 
 Σε καμία περίπτωση ο Δήμος Φυλής δεν θα αφήσει να τελεσφορήσει
αυτό το «περιβαλλοντικό έγκλημα» που έχουν σχεδιάσει κάποιοι εις
βάρος των κατοίκων όλης της περιοχής.
Είμαστε απόλυτοι και αποφασισμένοι να φτάσουμε στα άκρα εάν
χρειαστεί και αυτό φαίνεται και από την συμμετοχή του συνόλου των
αντιδημάρχων και των αρμοδίων υπηρεσιών που όλοι ενωμένοι σαν
μια γροθιά, έδωσαν ένα ηχηρό παρόν στο Περιφερειακό Συμβούλιο της
Τρίτης 22/1/2013.



Το ίδιο θα επαναληφθεί και στην επόμενη συνεδρίαση του
Περιφερειακού Συμβουλίου την προσεχή Τρίτη, αλλά και όσες φορές
χρειαστεί. Είμαστε τόσο πολύ αποφασισμένοι που για να προασπίσουμε
την υγεία των κατοίκων αυτής της πόλης και να προσφέρουμε
ένα καλύτερο μέλλον στα παιδιά μας θα αγωνιστούμε λυσσαλέα
σαν ''στρατιώτες πρώτης γραμμής'', ώστε να αποτρέψουμε και να
μηδενίσουμε τα σχέδια τους που έχουν κάνει για εμάς χωρίς καν να μας
ρωτήσουν.


Γι' αυτό καλούμε όλους τους δημότες και όλες τις δημοτικές
παρατάξεις, ανεξάρτητα με τα πολιτικά τους πιστεύω, να συνταχτούν στο
πλευρό μας στον αγώνα. Διότι πάνω απ' όλα είναι τίμιος αγώνας και το
δίκιο είναι ξεκάθαρα με το μέρος των κατοίκων του Δήμου Φυλής.

Τηρώντας τις δεσμεύσεις του ενώπιον των Δημοτών και του Δημ. Συμβουλίου, ο κ. Μπουραΐμης απευθύνει ανοικτή πρόσκληση σε όλους τους Δημότες, τους φορείς και στους συλλόγους του Δήμου Φυλής να μην επαναπαυθούν και να έρθουν όλοι αύριο Παρασκευή και ώρα 15:30  στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου όπου εκτός των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, θα γίνει ενημέρωση και συζήτηση για την μορφή των κινητοποιήσεων που θα γίνουν ενάντια στην απόφαση του ΕΣΔΝΑ για την κατασκευή των εργοστασίων στο ΧΥΤΑ.
Πρέπει να δώσουμε όλοι δυναμικό  παρών στα γραφεία του ΕΣΔΝΑ ώστε να αποτραπεί η εκτέλεση της θανατικής ποινής που θέλουν να επιβάλουν στον Δήμου Φυλής.
πηγή: pitsuni city

Συζήτηση για τις κινητοποιήσεις, στην Επιτροπή Διαβούλευσης, την Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου

ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΟΥΡΑΙΜΗ
ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΥΛΗΣ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013 ΚΑΙ ΩΡΑ 15:30 ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ, ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΟΠΟΥ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ –ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΔΣΝΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ ΣΤΟ ΧΥΤΑ, ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013 (ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ) ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΕΔΣΝΑ (ΑΝΤΕΡΣΕΝ 6 ΚΑΙ ΜΩΡΑΙΤΗ 90, ΨΥΧΙΚΟ).
 
πηγη: www.fylarhos.gr

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Απέστειλαν "ξεχασμένους" λογαριασμούς νερού σε κατοίκους στο δήμο Φυλής. ΕΔΕ διέταξε ο Νίκος Λιόσης

Ένορκη διοικητική εξέταση για την αποστολή φουσκωμένων λογαριασμών νερού σε καταναλωτές του δήμου Φυλής, για τους οποίους δεν είχαν εξακριβώσει ακόμα οι αρμόδιες υπηρεσίες αν υπήρχαν ή όχι λάθη στις μετρήσεις τους, διέταξε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Νίκος Λιόσης. Παράλληλα, αυτεπάγγελτη μήνυση ασκήθηκε κατά πολίτη, ο οποίος προκάλεσε φθορές στο τμήμα εσόδων όταν πήγε να διαμαρτυρηθεί έντονα για φουσκωμένο λογαριασμό νερού.
Η εντολή του κ. Λιόση ήταν σαφής: κανείς λογαριασμός δεν θα δοθεί στους δικαιούχους, πριν μετρήσουν οι υδρομετρητές και διαπιστωθεί αν υπήρξαν λάθη ή όχι στις μετρήσεις. Παρόλα αυτά, υπάλληλοι του τμήματος βρήκαν «ξεχασμένο» ένα κουτί με λογαριασμούς νερού του περασμένου εξαμήνου, τους οποίους απέστειλαν στους δικαιούχους!
Το γεγονός επιβεβαίωσε ο αντιδήμαρχος Νίκος Λιόσης, στο οποίο άλλωστε απευθύνθηκαν αρκετοί από τους κατοίκους. «Ήρθαν οι άνθρωποι να διαμαρτυρηθούν, τους εξηγήσαμε τι είχε συμβεί και κατάλαβαν. Δεν έπρεπε να αποσταλούν αυτοί οι λογαριασμοί πριν γίνει ο απαραίτητος έλεγχος. Τους λόγους για τους οποίους έγινε, θα τους καταδείξει η ένορκη διοικητική εξέταση» τονίζει ο κ. Λιόσης.
Να σημειωθεί, ότι υπάλληλοι του τμήματος εσόδων του δήμου «λαχτάρησαν» χθες, όταν εκνευρισμένος πολίτης, στον οποίο απεστάλη ένας από τους λογαριασμούς, μετέβη στην υπηρεσία και δημιούργησε, υπό άγνωστες συνθήκες, ένταση και φθορές. Οι υπάλληλοι ειδοποίησαν την αστυνομία και στον πολίτη ασκήθηκε αυτεπάγγελτη μήνυση.

Εξαρθρώθηκε σπείρα που λήστευε πελάτες τραπεζών στα Άνω Λιόσια

Σπείρα λήστευε πελάτες τραπεζών που μόλις είχαν κάνει ανάληψη μετρητών
Πρωινές ώρες της 16-1-2013 συνελήφθησαν στα Άνω Λιόσια, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, του Τ.Α. Άνω Λιοσίων και του Τ.Α. Αχαρνών, 3 ημεδαποί ηλικίας 31, 24 και 24 ετών, οι οποίοι διέπρατταν ληστείες σε βάρος πελατών
Τραπεζών που προέβαιναν σε αναλήψεις μετρητών. Αναζητούνται δύο (2) ακόμα συνεργοί τους.
Ειδικότερα οι δράστες είχαν συγκροτήσει εγκληματική ομάδα η οποία παρακολουθούσε πελάτες Τραπεζών, που μόλις είχαν προβεί σε ανάληψη μετρητών, τους ακολουθούσαν και σε σημείο που έκριναν κατάλληλο, με χρήση σωματικής βίας τους λήστευαν.
Όπως εξακριβώθηκε από την αστυνομική έρευνα οι δράστες κατά το τελευταίο επτάμηνο έχουν διαπράξει, με την ίδια μέθοδο δράσης, δέκα (10) ληστείες σε βάρος πελατών Τραπεζών στις περιοχές της Πετρούπολης, των Άνω Λιοσίων, των Αχαρνών και του Καματερού.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
 
 
πηγη: www.paraponofylis.blogspot.com

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Με ένα κατσαβίδι απειλούσε τον οδηγό ταξί να του δώσει την είσπραξη

Ενας 22χρονος Έλληνας συνελήφθη στα Άνω Λιόσια για ληστείες σε βάρος οδηγών ταξί.

Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τ.Α. Άνω Λιοσίων και τη συνδρομή αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε, ο 22χρονος Έλληνας, ο οποίος λίγο νωρίτερα στα Άνω Λιόσια, με απειλή κατσαβιδιού και χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσε από οδηγό ταξί χρηματικό ποσό και το όχημα.

Από την αστυνομική έρευνα εξακριβώθηκε ότι ο συλληφθείς μαζί με έναν ακόμα συνεργό του, που αναζητείται, είναι οι δράστες τεσσάρων ακόμη ληστειών σε βάρος οδηγών ταξί που έγιναν κατά το τελευταίο δίμηνο στην περιοχή των Άνω Λιοσίων.

Στην κατοχή του δράστη βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κοκαΐνης.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ ερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Ενημέρωση για τους γονείς και τους μαθητές.

Τα σχολεία της Α΄/βάθμιας και Β΄/βάθμιας εκπαίδευσης την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Νέα Ενημέρωση

ME AΠOΦAΣH TOY ΔHMAPXOY ΦYΛHΣ ΓIA ΛOΓOYΣ AΣΦAΛEIAΣ ΣYNEΠEIA

ΠAΓETOY TA ΣXOΛEIA ΠPΩTOBAΘMIAΣ KAI ΔEYTEPOBAΘMIAΣ EKΠAIΔEYΣHΣ TOY ΔHMOY AYPIO ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013 ΘA ANOIΞOYN ΣTIΣ 10 TO ΠPΩI



ΠΗΓΗ:  http://fyli.gr/

Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τους δήμους με επιτροπεία και πειθαρχία


Αυστηρή επιτροπεία, δημοσιονομική προσαρμογή και παρατηρητήριο εκτέλεσης των προϋπολογισμών φέρνει με το «καλημέρα», το 2013. Ήδη το υπουργείο Οικονομικών έχει υπογράψει τις σχετικές αποφάσεις ενώ σε επιστολή του προς τον πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), ο αναπληρωτής υπουργός Χρήστος Σταικούρας τονίζει πως οι δήμοι οφείλουν να επιδείξουν απόλυτη δημοσιονομική πειθαρχία.
Ισοσκελισμένοι πρέπει να είναι οι προϋπολογισμοί των δήμων ενώ τα έσοδα που προβλέπονται για το 2013 δεν θα πρέπει να είναι πάνω από 30% σε σχέση με το 2012. Επιπλέον, θα υποχρεώνονται σε περικοπές δαπανών μέσα σε 15 ημέρες, αν υπάρχει απόκλιση άνω του 10% ενώ τα έσοδα από ανταποδοτικά τέλη δεν θα πρέπει να καλύπτουν άλλες δαπάνες, παρά μόνο τους σκοπούς για τους οποίους θεσπίστηκαν.
«Κόκκινο» πανί για τους δημάρχους αποτελεί πάντως το καθεστώς επιτροπείας που εισάγεται στους υπερχρεωμένους δήμους, στους οποίους η δημοτική αρχή θα υποχρεώνεται να συντάσσει μηνιαίες εκθέσεις. Αν από αυτές διαπιστωθεί ότι ο δήμος παρεκκλίνει των στόχων, θα περικόπτονται οι ΚΑΠ και θα επιβάλλονται νέα τέλη. Επιπλέον, στο υπουργείο εσωτερικών δημιουργείται παρατηρητήριο εκτέλεσης του προυπολογισμού στους ΟΤΑ, μέσω του οποίου θα τίθενται σε έλεγχο τριμηνιαίοι δημοσιονομικοί στόχοι.
Αν παρατηρηθεί απόκλιση πάνω από 10%, το Παρατηρητήριο θα διαμορφώνει προτάσεις για το πώς μπορούν να συμμαζευτούν οι δαπάνες. Στο ενδεχόμενο να συνεχίζει να υπάρχει απόκλιση, μετά την πάροδο έξι μηνών, το υπουργείο θα απαντά με αυτόματη είσοδο του δήμου σε καθεστώς εξυγίανσης. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι ο δήμος θα πρέπει να αυξήσει τα έσοδά του, διεκδικώντας οφειλές από δημότες, αναστέλλοντας προσλήψεις και αυξάνοντας τα ίδια έσοδα από φόρους, τέλη και εισφορές.

Αναπληρωτές Δημάρχου και Αντιδημάρχων Δήμου Φυλής.



ΑΠΟΦΑΣΗ 2η - 2013


Άνω Λιόσια 2 Ιανουαρίου 2013
Αριθ.Πρωτ.: 2
ΑΠΟΦΑΣΗ 2η
Ο Δήμαρχος Φυλής
ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ
A. Ορίζει τους παρακάτω Δημοτικούς Συμβούλους που ανήκουν στην πλειοψηφία και έδωσαν τον κατά νόμο όρκο, ως αναπληρωτές – εκπρόσωπους Δημάρχου, ως αναπληρωτές αντιδημάρχους και εντεταλμένους συμβούλους του δήμου Φυλής από την υπογραφή της παρούσας, και τους μεταβιβάζει αρμοδιότητες ως εξής:

1. Το Δημοτικό Σύμβουλο Μηλιώνη Σωτήριο ως Αναπληρωτή Δήμαρχο - Εκπρόσωπο, αναπληρωτή Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος και ποιότητας Ζωής και εντεταλμένο για θέματα Πολεοδομίας (Δόμησης) και αρμόδιο για την ανάπλαση του Πάρκου Πόλης.
2. Το Δημοτικό σύμβουλο Χατζηλέρη Κυριάκο ως αναπληρωτή Δήμαρχο – Εκπρόσωπο, αναπληρωτή αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας και Τεχνικών Υπηρεσιών και εντεταλμένο για θέματα Τεχνικών Υπηρεσιών, για θέματα ενεργειακής εξοικονόμησης και αυτονομίας, τη μεταφορά, εγκατάσταση και οργάνωση του εργοταξίου του Δήμου Φυλής.
3. Το Δημοτικό Σύμβουλο Μανωλά Γεώργιο ως αναπληρωτή αντιδήμαρχο Διοικητικών Υπηρεσιών και εσόδων και εντεταλμένο για θέματα Δημοτικής Αστυνομίας, Φυλάκων και Φύλαξης του Δήμου Φυλής.
4. Το Δημοτικό Σύμβουλο Κατσίλα Κωνσταντίνο αναπληρωτή Τοπικό Αντιδήμαρχο Δημοτικής Ενότητας Φυλής και εντεταλμένο για την εκτέλεση του Τεχνικού Προγράμματος και του προϋπολογισμού, καθώς και την οργάνωση και λειτουργία του εργοταξίου στη Δ.Ε. Φυλής.
5. Το Δημοτικό Σύμβουλο Δρόλια Θεοδόση αναπληρωτή τοπικό Αντιδήμαρχο Δημοτικής Ενότητας Ζεφυρίου και εντεταλμένο για την εκτέλεση του τεχνικού προγράμματος, του προϋπολογισμου, και την οργάνωση και λειτουργία του εργοταξίου στη Δ.Ε. Ζεφυρίου. Και την επισκευή αποκατάσταση και συντήρηση του Δημοτικού Σταδίου ΔΕ Ζεφυρίου.
6. Το Δημοτικό Σύμβουλο Δρόλια Παναγιώτη ως εντεταλμένο για θέματα κοινωνικής προστασίας, παιδείας και πολιτισμού.
Β. Η παρούσα να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου.
Ο Δήμαρχος
Μπουραΐμης Δημήτριος

πηγή:www.fyli.gr/Ο-Δήμος/Δήμαρχος/Αποφάσεις-Δημάρχου/676-ΑΠΟΦΑΣΗ-2η-2013

Οι νέοι Αντιδήμαρχοι στο Δήμο Φυλής



ΑΠΟΦΑΣΗ 1η - 2013


Άνω Λιόσια 2 Ιανουαρίου 2013


Αριθ.Πρωτ.: 1
ΑΠΟΦΑΣΗ 1η
Ο Δήμαρχος Φυλής

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ
A. Ορίζει τους παρακάτω Δημοτικούς Συμβούλους που ανήκουν στην πλειοψηφία και έδωσαν τον κατά νόμο όρκο, ως αντιδημάρχους του δήμου Φυλής από την υπογραφή της παρούσας, και τους μεταβιβάζει αρμοδιότητες ως εξής:

1. Στο Δημοτικό Σύμβουλο Αβράμη Σταμάτη τα καθήκοντα του Τοπικού Αντιδημάρχου Δ.Ε. Φυλής με αρμοδιότητα, όλες τις τοπικές υποθέσεις, σε ότι αφορά τις αποκεντρωμένες υπηρεσίες που λειτουργούν στη Δ.Ε. Φυλής: Την καθαριότητα και ανακύκλωση, το περιβάλλον και το πράσινο, τη συντήρηση οδοποιίας και υποδομών, το Κοιμητήριο Φυλής, τα διοικητικά θέματα, τα θέματα κοινωνικής πολιτικής παιδείας και αθλητισμού, τα οικονομικά θέματα, για τα έσοδα και έξοδα της ΔΕ Φυλής και τα θέματα ΚΕΠ.
2. Στο Δημοτικό Σύμβουλο Γεωργιάδη Βασίλειο τα καθήκοντα του Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας και Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Φυλής με αρμοδιότητα: Το τμήμα περιβάλλοντος και πολιτικής προστασίας. Το αποχετευτικό και το δίκτυο όμβριων υδάτων ως προς τα θέματα της πολιτικής προστασίας του Δήμου Φυλής. Την επισκευή, αποκατάσταση και συντήρηση του παραθεριστικού κέντρου Μυρσίνης. Τον καθαρισμό των ρεμάτων και του περιαστικού πρασίνου και των δασών, τη συλλογή της βιομάζας. Την εποπτεία της λειτουργίας του ΧΥΤΑ και των εγκαταστάσεων του, αναλαμβάνοντας την αρμοδιότητα της φροντίδας και μεταφροντίδας του και την αποκατάσταση του Ζωτικού του Χώρου. Την αποκατάσταση των λατομείων και του Ζωτικού Χώρου των ενταγμένων στην ανακύκλωση του Δήμου μας.
3. Στο Δημοτικό Σύμβουλο Λιόση Νικόλαο τα καθήκοντα του Αντιδημάρχου Διοικητικών Υπηρεσιών και εσόδων του Δήμου Φυλής με αρμοδιότητα :Τη διεύθυνση των διοικητικών Υπηρεσιών .Τη διεύθυνση οικονομικών υπηρεσιών ως προς τα έσοδα. Τη διεύθυνση περιουσίας και προμηθειών και τη διεύθυνση ΚΕΠ του Δήμου Φυλής. Του συντονιστή και υπεύθυνου ως προς την υλοποίηση των εσόδων σε όλες τις αρμόδιες για τα έσοδα υπηρεσίες του Δήμου.
4. Στο Δημοτικό Σύμβουλο Μπρέμπο Αριστείδη τα καθήκοντα του Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής Δήμου Φυλής με αρμοδιότητα: Τη διεύθυνση καθαριότητας και ανακύκλωσης του Δήμου Φυλής εκτός των αποκεντρωμένων τμημάτων. Τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Πρασίνου εκτός του τμήματος περιβάλλοντος και πολιτικής προστασίας και των αποκεντρωμένων τμημάτων.
5. Στο Δημοτικό Σύμβουλο Ραφτέλη Γεώργιο τα καθήκοντα του Τοπικού Αντιδημάρχου Δ.Ε. Ζεφυρίου με αρμοδιότητα. όλες τις τοπικές υποθέσεις, σε ότι αφορά τις αποκεντρωμένες υπηρεσίες που λειτουργούν στη Δ.Ε. Ζεφυρίου: Την καθαριότητα και ανακύκλωση, το περιβάλλον και το πράσινο, τη συντήρηση οδοποιίας και υποδομών, τα διοικητικά θέματα, τα θέματα κοινωνικής πολιτικής παιδείας και αθλητισμού, τα οικονομικά θέματα, για τα έσοδα και έξοδα της ΔΕ Ζεφυρίου και τα θέματα ΚΕΠ. Αρμόδιος Αντιδήμαρχος για τα ΚΑΠΗ του Δήμου Φυλής.
Β. Η παρούσα να δημοσιευτεί μία φορά σε μία ημερήσια εφημερίδα του νομού ή σε μία εβδομαδιαία της πρωτεύουσας του Νομού και να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου.
-Ο-
Δήμαρχος Φυλής
Δημήτριος Σ. Μπουραΐμης
πηγή:http://fyli.gr/Ο-Δήμος/Δήμαρχος/Αποφάσεις-Δημάρχου/675-ΑΠΟΦΑΣΗ-1η-2013