Πανόραμα Φυλής

Πανόραμα Φυλής
Πανόραμα Φυλής e-mail : sillogos.panoramatos@gmail.com

Διαχειριστές του site.

Διαχειριστές του site έχουν οριστεί από το Δ.Σ. ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου.
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ-ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ " ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ " Διεύθυνση: Πλατεία Άνοιξης Πανόραμα Δήμου Φυλής Αττικης. Τα γραφεία του Συλλόγου θα είναι ανοιχτά : Κάθε Πέπτη από 19:00 έως 21:00 και Κυριακή 11:00 εώς 13:00.

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2011


ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ,

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ 2011 ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΕΤΟΥΣ , ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΠΙΟ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΥ, ΘΕΩΡΗΣΑΜΕ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ & ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ,ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ, ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΙ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ:

· ΑΣΚΗΣΑΜΕ ΠΙΕΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΔΡΩΣΗ ΜΕ ΙΑΤΡΙΚΟ –ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ Ι.Κ.Α ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΜΑΤΕΡΟ .

· ΠΡΟΩΘΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΛΛΑΜΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΟΣΩΝ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤOΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΦΥΛΗΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ.

· ΚΑΤΑΘΕΣΑΜΕ ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ –ΦΟΡΕΩΝ-ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΧΩΜΑΤΕΡΗΣ .ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΣΗΣ –ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ & ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.( ΑΡ. ΠΡΩΤ. 14722/19.4.2011)

· ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΜΕ ΣΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ – ΦΟΡΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ : «ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ » ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΓΓΡΑΦΟ –ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟΣΤΑΛΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΑ Α.Τ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ –ΖΕΦΥΡΙΟΥ.

ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ .

· ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΨΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ .ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ . ΟΠΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ( ΑΡ. ΠΡΩΤ. 1008/22/78-ε)

· ΚΑΤΑΘΕΣΑΜΕ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤ. 12184/06.04.2011 ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ ΟΠΩΣ Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΡΓΩΝ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ –ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ – ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΠΑΡΑΓΚΩΝ ΣΕ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ-ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΜΟΡΝΟΥ- ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΛΕΩΣ-ΟΔΟΣΗΜΑΝΣΗ- ΟΝΟΜΑΤΟΔΟΣΙΑ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΡΑΣΙΝΟΥ –ΠΛΑΤΕΙΩΝ & ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ- ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ & ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ-ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΜΠΑΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ- ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ κ.α.

· ΚΑΤΑΘΕΣΑΜΕ ΑΙΤΗΜΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ. 26758/08.06.2011 ΚΑΤΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΖΗΤΟΥΣΑΜΕ ΤΗΝ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΤΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ-ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΛΑΚΚΟΥΒΩΝ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ . ΘΕΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΒΑΛΑΜΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ .

· ΚΑΤΑΘΕΣΑΜΕ ΑΙΤΗΜΑ ΜΕ ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ. 58250/8.12.2011 ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΜΟΡΝΟΥ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΗΡΗ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΗ ΒΛΑΣΤΗΣΗ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗΣ.

· ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΝΟΙΞΗ –ΕΠΙΔΙΩΡΘΩΣΗ ΤΩΝ ΦΑΝΟΣΤΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΠΟΥ ΕΚΤΕΙΘΟΝΤΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ.

· ΚΑΛΕΣΑΜΕ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ 15 ΜΑΙΟΥ 2011 ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ – ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΣΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ.

· ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΟ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΤΕ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΣΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ (INTERNET), ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ.

· ΒΑΛΑΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΝΟΙΞΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΙΟΤΑΝ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΧΥΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΦΥΛΗΣ .

· Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΕΝΕΡΓΑ ΣΕ ΟΜΑΔΑ ΔΑΣΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΑΣΟΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ

· ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΑΜΕ ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΣΤΟ 5Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕ ΘΕΜΑ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ .

· ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΑΜΕ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ ΟΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ .

· ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΑΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΝΟΙΞΗ ΑΡΧΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΜΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΠ ΣΥΝΑΥΛΙΑ .

· ΣΤΙΣ 14.12.2011 ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΑΜΕ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΣ ΤΡΟΦΙΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ



ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ .

Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ , ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΠΙΕΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ .

ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΖΗΤΗΣΕΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠΟΨΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΠΙΛΥΣΟΥΝ.



ΟΛΟΙ ΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ , ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ, ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ



ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ –ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΥΓΕΙΑ –ΑΓΑΠΗ –ΕΥΤΥΧΙΑ-ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΥΗΜΕΡΙΑ





ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.







Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΔΑΔΑΝΗΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΙΟΛΑΚΗΣ

Συγκροτήθηκε ο νέος Φορέας Διαχείρισης Αποβλήτων για την Αττική

Η συγκρότηση σε όργανο του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ), του νέου φορέα διαχείρισης αποβλήτων πραγματοποιήθηκε σήμερα, 28 Δεκεμβρίου.

Όπως δήλωσε ο υπουργός ΠΕΚΑ, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ο νέος Φορέας Διαχείρισης αποβλήτων για την Αττική «αποτελεί σημαντικό
βήμα για την περαιτέρω προώθηση των απαραίτητων έργων για την διαχείριση των απορριμμάτων της Αττικής. Είναι ένα σημαντικό βήμα για την υλοποίηση του περιφερειακού σχεδιασμού για τα απορρίμματα της Αττικής, γιατί δημιουργείται το εργαλείο εκείνο που θα τον υλοποιήσει. Η διαχείριση απορριμμάτων αποτελεί προτεραιότητα γιατί αφορά την ποιότητα ζωής όλων μας, έχει σαφή περιβαλλοντικό προσανατολισμό και σημαντική επενδυτική δυναμική για όλη τη χώρα».

Ο Γ.Παπακωνσταντίνου υπογράμμισε ότι η διαχείριση των απορριμμάτων αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα περιβαλλοντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας. Σε αυτό το πλαίσιο, όπως ανέφερε ο υπουργός, βρίσκεται σε εξέλιξη μια συντονισμένη προσπάθεια, με τη συνεργασία των Υπουργείων Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (ΥΠΕΚΑ) και Εσωτερικών (ΥΠΕΣ) και της Περιφέρειας Αττικής, για την δημοπράτηση των έργων υποδομής για τη διαχείριση των απορριμμάτων της Περιφέρειας Αττικής, καθώς και την προώθηση ολοκληρωμένων λύσεων για την ανακύκλωση και την αξιοποίηση των απορριμμάτων.

«Αποδεικνύεται έτσι η αποφασιστικότητα των συναρμόδιων υπουργείων να επιλύσουν το μεγάλο αυτό πρόβλημα σε ουσιαστική συνεργασία με την αιρετή Περιφέρεια. Αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας είναι η δημοπράτηση τον επόμενο μήνα των μεγάλων διαγωνισμών για την κατασκευή και λειτουργία των έργων υποδομής διαχείρισης απορριμμάτων της Αττικής που περιλαμβάνονται στον Περιφερειακό Σχεδιασμό Διαχείρισης Αποβλήτων», σημείωσε ο κ. Παπακωνταντίνου.

Επιμέλεια:Xρήστος Μαζάνης

ΝIKOΣ ΧΑΤΖΗΤΡΑΚΟΣΙΑΣ «Θέλουμε να μη λείψει ποτέ το χαμόγελο από τα πρόσωπα των παιδιών μας »

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Άνω Λιοσίων και εκ των διοργανωτών, Νίκος Χατζητρακόσιας, έδωσε τις θερμές ευχές του για καλές γιορτές σε γονείς, εκπαιδευτικούς και μαθητές. «Οι πρωτοβουλίες μας έχουν στόχο να προσφέρουμε χαρά στα παιδιά μας. Το χαμόγελό τους είναι ότι πιο πολύτιμο για μας και θέλουμε να μην λείψει ποτέ από τα πρόσωπά τους» υπογράμμισε ο Νίκος Χατζητρακόσιας.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΧΙΖΑΣ «Κρατάμε τις δεσμεύσεις της Δημοτικής Αρχής για καλύτερη Παιδεία»

Τα θερμά του συγχαρητήρια στον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεοδόση Δρόλια, έδωσε ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Ζεφυρίου Θανάσης Σχίζας. «Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο για την όμορφη πρωτοβουλία να αναδειχθεί η Ερασιτεχνική Δημιουργία των παιδιών μας και να τους δοθεί η δυνατότητα να παρουσιάσουν τη δουλειά τους σε αυτή τη γιορτινή βραδιά. Χαιρόμαστε ως Ένωση Γονέων Ζεφυρίου που συμμετέχουμε κι ελπίζουμε να υπάρξουν και στο μέλλον αντίστοιχες πρωτοβουλίες. Ελπίζουμε, ακόμα, να υλοποιηθούν οι δεσμεύσεις του Θεοδόση Δρόλια για την βελτίωση των συνθηκών εκπαίδευσης, στο νέο Δήμο Φυλής. Εύχομαι, ολόψυχα, καλά Χριστούγεννα - Καλή χρονιά υγεία και ευτυχία σε όλους» κατέληξε ο Θανάσης Σχίζας.
 
 
 
ΠΗΓΗ: fylarhos.blogspot.com

ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ: Πετυχημένη η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Συλλόγου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΜε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, την Παρασκευή 16-12-2011 η μουσική εκδήλωση που διοργάνωσε ο σύλλογος ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ, με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων και ειδών για τη στήριξη οικογενειών στις οποίες οι σημερινές κοινωνικοοικονομικές συνθήκες (ανεργία, περικοπές μισθών και συντάξεων κ.λπ.) έχουν προκαλέσει σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Οι δημότες αγκάλιασαν την εκδήλωση και προσέφεραν είδη διατροφής και ελαφρώς μεταχειρισμένο ρουχισμό. Μέλη του συλλόγου μας, την Παρασκευή 23-12-2011 διένειμαν τα τρόφιμα σε αρκετές οικογένειες. Ευχαριστούμε αυτούς που μας τίμησαν και συνετέλεσαν στην επιτυχία του στόχου μας. Η προώθηση της αλληλεγγύης είναι ένας από τους βασικούς σκοπούς του συλλόγου μας. Κανένας μόνος του στη κρίση.
Για το Σύλλογο ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ
Η Πρόεδρος
Χρυσούλα Κουράση

ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ :ΗΜΕΡΑ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ: Το πρώτο βήμα έγινε

Με την ανάγκη να υπάρχει κατανόηση, αλληλοβοήθεια, αγάπη μεταξύ των πολιτών αυτές τις δύσκολες ημέρες συνταχθηκε η δημοτική παράταξη Φυλής ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ, μπροστάρης των πολιτικών παρατάξεων της περιοχήςς, και συμμετείχε στην εκδήλωση αλληλεγγύης που πραγματοποίησαν φορείς της πόλης μας.
Ο Σάββας Ι. Σάββας επικεφαλής της ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ δήλωσε σχετικά:
"Οι 'Aγιες μέρες που περνάμε έχουν ιδιαίτερο νόημα και είναι πάρα πολύ δύσκολες για τον ελληνικό λαό. Και πρέπει ο καθένας, αυτές τις μέρες, να δώσει αγάπη, κατανόηση, αλληλεγγύη, αλληλοβοήθεια όπου υπάρχει έλλειψη ακόμη και των βασικών αγαθών.
Είναι αυτές οι ώρες, που αποδεικνύουν ποιος πραγματικά αγωνιά και θέλει και μπορεί να αγωνίζεται για αυτόν τον απλό κόσμο, που δεν έχει σχεδόν κανέναν συμπαραστάτη. Και αυτή η εκδήλωση που έγινε, τιμά όσους συμμετείχαν, με όποιον τρόπο.
Ελπίζω να συνεχιστεί και μετά τις 'Aγιες ημέρες, η λήψη τέτοιων προσφορών από τον κόσμο, προκειμένου να τα μοιράσουμε στους άπορους, σε αυτούς που πραγματικά έχουν ανάγκη. Και στις δύσκολες ώρες πρέπει όλοι να νοιαστούμε, για εκείνους που δεν έχουν.
Και το ότι συγκεντρωθήκαμε το απόγευμα της Τετάρτης, 14 Δεκεμβρίου, στο Δημαρχείο Φυλής, όσοι βάζουμε ως πρώτη ευθύνη, την δυσκολία του άλλου είναι μια καλή αρχή. Πιστεύω όμως ότι αποτελεί επιτακτική ανάγκη, με την συμμετοχή του Δήμου και εθελοντών, η συγκρότηση ενός μηχανισμού στήριξης των αναξιοπαθούντων και των ανέργων."
Οι σύλλογοι που πήραν μέρος στην πρωτοβουλία, είναι οι εξής:

1) ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΙΩΝ ΖΕΦΥΡΙΟΥ
" Ο ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ"
2) ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ & ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΖΩΦΡΙΑΣ
3) ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ & ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ
4) ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ & ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
5) ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ & ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ
6) ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΙΩΝ ΦΥΛΗΣ
7) ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΚΑΔΩΝ " Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ
8) ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ " ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ"
9) ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ " Π.Α.Ο " ΦΥΛΗΣ
10) ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ
11) ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΖΩΦΡΙΑΣ
12) ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 3ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ
13) ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 5ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ Α.ΛΙΟΣΙΩΝ
14) ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 3ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΖΩΦΡΙΑΣ
15) ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΖΕΦΥΡΙΟΥ
" Ο ΑΓΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ"16) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΖΕΦΥΡΙΟΥ
"ΠΑΝΑΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡΟΥΣΑ"
17) ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΖΕΦΥΡΙΟΥ
18) ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΖΕΦΥΡΙΟΥ
19) ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΦΥΛΗΣ "ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ"
20) ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ « ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ »
22) ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ
23) ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
24) ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΥΛΗΣ
25) ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ 1ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΖΕΦΥΡΙΟΥ


ΠΗΓΗ:
Savvassavvas.blogspot.com

ΣΤΙΣ ΕΟΡΤΕΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΖΕΦΥΡΙΟΥ -ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Κ. ΔΗΜΟΥ


         
          

ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ
ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

Ελευσίνα, 23 Δεκεμβρίου 2011
Ταχ. Δ/νση:             Ταχ. Κώδικας:      Τηλέφωνο:            Τηλεομοιοτυπία:
Πληροφορίες:
Ηλεκτρ. Δ/νση: 
Ηρώων Πολυτεχνείου 78
192 00  -  ΕΛΕΥΣΙΝΑ
213 2047 060
210 5560807
Μηλιδάκης Ιωάννης













ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Στις εορτές των Ειδικών Σχολείων Ζεφυρίου και Ελευσίνας η Αντιπεριφερειάρχης κα Σταυρούλα Δήμου



Δείχνοντας έμπρακτα το δεδηλωμένο ενδιαφέρον της για τα άτομα και ιδίως για τα  παιδιά με διαφορετικότητα, η Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής κα Σταυρούλα Δήμου παρευρέθηκε στις χριστουγεννιάτικες γιορτές των ειδικών σχολείων Ζεφυρίου και Ελευσίνας.



«Το έργο που επιτελούν τα ειδικά σχολεία είναι πολύ δύσκολο αλλά και εξαιρετικά σημαντικό. Αρκεί να αναλογιστούμε ότι έχουν επιφορτιστεί με την ευθύνη να προετοιμάσουν εκείνους τους συνανθρώπους μας, που η φύση και οι καταστάσεις τους στέρησαν αυτό που οι υπόλοιποι θεωρούμε αυτονόητο, έτσι ώστε «αύριο» να μπορέσουν να συμμετέχουν ισότιμα στο κοινωνικό γίγνεσθαι», σημείωσε η Αντιπεριφερειάρχης, η οποία συνεχάρη τους εκπαιδευτικούς για το σπουδαίο έργο, καθώς και τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων.



Στο τέλος της εκδήλωσης η κα Δήμου συνομίλησε με έναν – έναν ξεχωριστά τους μαθητές και τις μαθήτριες, θέλοντας να τους μεταδώσει πέρα από τις εγκάρδιες ευχές της για τα  Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, μήνυμα αισιοδοξίας για να συνεχίσουν τις προσπάθειες και τις σπουδές τους. Επίσης τους προσφέρθηκαν τρόφιμα και παιγνίδια, τα οποία συνέλεξε η Αντιπεριφέρεια Δυτικής Αττικής από προσφορές των εταιρειών Χαρτεμπορική Cosmos-Copy AEBE, Γαλακτοβιομηχανία Ηπείρου “ΚΑΡΑΛΗΣ ΑΕ”, ΑΓΡΟΒΙΜ ΑΕ, GAEA – ΓΑΙΑ Τρόφιμα ΑΒΕΕ, OLIVELLAS AE και ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ ΑΒΕΕΤ.  




   






Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ


ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2011
«Προσπαθήστε να θυμηθείτε ότι η καρδιά των Χριστουγέννων είναι μια καρδιά προσφοράς, μια ανοιχτή καρδιά η οποία σκέφτεται πρώτα τους άλλους.

 Η γέννηση του Ιησού Χριστού είναι το πιο σημαντικό γεγονός στην ιστορία, επειδή συμβολίζει την εισαγωγή του καλύτερου γιατρικού, αυτού της αγάπης, σε έναν άρρωστο κόσμο. Ενός φάρμακου που γιατρεύει καρδιές για πάνω από 2000 χρόνια».

Με τα λόγια αυτά ο διάσημος αμερικανός αρθρογράφος Τζορτζ Μάθιου Άνταμς περιγράφει το μήνυμα που στέλνει η Γέννηση του Χριστού, που δεν είναι άλλο από την ανιδιοτελή προσφορά στον συνάνθρωπό μας.

Τούτες τις Άγιες Μέρες ας κάνουμε τον απολογισμό μας και ας αφήσουμε τον Θεάνθρωπο που θα γεννηθεί σε λίγες ώρες να ξεκλειδώσει την καρδιά μας και να την πλημυρίσει με αγάπη, αποτινάσσοντας από πάνω μας την θλιβερή μοναξιά που επιβάλει ο άκρατος εγωισμός.

Τότε, πίσω από τα φωτεινά λαμπιόνια θα δούμε θλιμμένα πρόσωπα παιδιών που υφίστανται κάθε μορφής κακοποίηση, γέροντες που έχουν απομείνει μόνοι, ανθρώπους να μένουν βυθισμένοι στην μοναξιά τους και στη φτώχεια τους.

Ας τους πλησιάσουμε για να τους προσφέρουμε μια ζεστή αγκαλιά, έναν τρυφερό λόγο, ένα χάδι από τα βάθη της καρδιάς. Μόνο με τα χρήματα δεν κλείνουμε τις πληγές της ψυχής, με αυτά μπορούμε να καλύψουμε κάποιες βασικές τους ανάγκες. Ας τους προσφέρουμε λίγα γλυκίσματα και ζεστό φαγητό από αυτό που ετοιμάσαμε στο σπίτι μας. Ας τους πούμε Χρόνια Πολλά.

Θα μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στα δύσκολα χρόνια που διανύουμε με το να είμαστε κοντά ο ένας στον άλλον, επιστρέφοντας στις ανθρώπινες αξίες και ενισχύοντας τους οικογενειακούς δεσμούς που αφήσαμε να ατονήσουν.

Αυτά τα Χριστούγεννα και το Νέο Έτος 2012 που «ανατέλλει» σε λίγες μέρες, είναι όσο ποτέ πιο επίκαιρη η ευχή «Επί Γης Ειρήνη».

To  Δ.Σ  του  ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ & ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ  σας εύχεται   ολόψυχα   υγεία και ευτυχία σε όλους  τους ΠΑΝΟΡΑΜΙΤΕΣ & ΠΑΝΟΡΑΜΙΤΙΣΕΣ  ,  σε  όλους  τους  φίλους   του  Συλλόγου μας  , σε όσους  συνεργάστηκαν  και συνεργαστήκαμε μαζί τους .


ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
                &
ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ  ΕΤΟΣ     

                                                                                      ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ 
                                                                  ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ     
                                                                                  Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
                                                                       ΔΑΔΑΝΗΣ  ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ   

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ( ΦΩΤΟ)


ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ ( Πρωτοβουλία Συλλόγων)    ΓΙΑ ΤΗΝ  ΗΜΕΡΑ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΤΗΝ 14η΅ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011,

Σε μια λιτή και σεμνή  εκδήλωση την 14η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 , πραγματοποιήθηκε , με πρωτοβουλία των Πολιτιστικών και Εξωραϊστικών Συλλόγων Ζωφριάς-  Πανοράματος και  Πελοποννησίων  Ζεφυρίου, με τη αρωγή της Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου μας , τη παρουσία: του Προέδρου του Δημ. Συμβουλίου κ. Ζαφείρη- του Δημάρχου Φυλής κ. Μπουραίμη- της Αντιπεριφερειάρχη  Δυτικής Αττικής  κ. Δήμου , της Δημοτ. Παράταξης  Ενότητας Πολιτών με τον κ.Σάββα Σάββα και μελών της ,της πρώην Δημάρχου Ζεφυρίου κ. Γιαννοπούλου , πολλούς Δημοτικούς –Τοπικούς Συμβούλους ,και  τη παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ.κ. Αθηναγόρα. 

Συγκεντρώθηκαν αρκετά τρόφιμα ,τα οποία μοιράστηκαν μέσω της Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου μας σε συνανθρώπους μας που τα είχαν ανάγκη και στις τρεις Δημοτικές Κοινότητες (Άνω Λιοσίων – Ζεφυρίου – Φυλής).  

Οι φορείς, οι σύλλογοι , Αθλητικά Σωματεία, τα καταστήματα  και οι παρατάξεις , που προσέφεραν τα είδη που μοιράστηκαν στους συνανθρώπους μας αναφέρονται παρακάτω ενώ συγκινητική και μεγάλη ήταν και η προσφορά πολλών συνανθρώπων  μας   που έδειξαν  ιδιαίτερη ευαισθησία,  πολλές  φορές,  χωρίς  να  θέλουν  να  δηλώσουν  την προσφορά  τους. 

Τους  ευχαριστούμε όλους και τους ευχόμαστε καλά Χριστούγεννα και καλή Χρονιά με Υγεία και Δύναμη γι΄ αυτούς και τις Οικογένειες τους.  























1.) ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΙΩΝ ΖΕΦΥΡΙΟΥ   " Ο ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ"
2.) ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ & ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΖΩΦΡΙΑΣ
3.) ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ & ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ
4.) ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ & ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ   «Η ΠΡΟΟΔΟΣ» 

5.) ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ & ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ

6.) ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ & ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
7.) ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΙΩΝ ΖΕΦΥΡΙΟΥ
8) ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΚΑΔΩΝ " Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ
9) ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ " ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ"

10.) ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 3ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ
11.) ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 5ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ Α.ΛΙΟΣΙΩΝ

12.) ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 3ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΖΩΦΡΙΑΣ          

13.) ΣΥΛΛΟΓΟΣ    ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ   ΖΕΦΥΡΙΟΥ

14.) ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ 1ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΖΕΦΥΡΙΟΥ

15.) ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΦΥΛΗΣ "ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ"

16.) ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ & ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 

17.) ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΦΥΛΗΣ << Η ΕΣΤΙΑ >>

18.) ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ  ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ

19.) ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ
20.) ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΖΩΦΡΙΑΣ
21.) ΑΘΛΗΤΙΚΗ  ΕΝΩΣΗ ΖΕΦΥΡΙΟΥ

22.) ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ  ΔΥΤΙΚΗΣ  ΑΤΤΙΚΗΣ  , (εκπροσώπηση με την Αντιπεριφερειάρχη κ. Δήμου)

23.) ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ  ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ <<ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΣ  ΣΙΑΠΕΡΑΣ >>

24.) ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ  « ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ »

25.) SUPER MARKET «LIDL»

26.) ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ «ΡΙΖΟΣ»

27.) ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ «ΠΛΑΙΣΙΟΥ» ΚΗΦΙΣΙΑΣ

28.) ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ «ΣΜΙΛΗ ΕΠΕ»

29.) ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ

30.) ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ κ. ΒΕΡΟΥΤΗ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ 

31)  ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ
 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ  ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗΣ  ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ  ΜΙΑ  ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ  ΟΤΙ  ΖΗΤΗΣΑΜΕ  ΤΗΝ ΕΜΠΡΑΚΤΗ  ΣΤΗΡΙΞΗ   ΑΠΟ  ΟΛΟΥΣ  :  

ΦΟΡΕΙΣ  -ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ  – ΣΩΜΑΤΕΙΑ- ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΒΙΟΤΕΧΝΕΣ- ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ  κ.α 

ΟΠΩΣ  ΕΠΙΣΗΣ  ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΚΑΜΕ   ΣΤΑ  ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ  ΤΡΟΦΙΜΩΝ  ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ  ΣΤΟΝ  ΔΗΜΟ  ΜΑΣ ,ΚΑΘΩΣ  ΣΕ  ΤΡΑΠΕΖΕΣ  ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ  ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ  ΟΠΩΣ  Π.Χ  ΔΕΠΑ , ΟΑΣΑ . 

ΔΥΣΤΥΧΩΣ  ΔΕΝ  ΠΡΟΣΗΛΘΑΝ  ΟΛΟΙ , ΣΕ  ΟΣΟΥΣ  ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΚΑΜΕ ΓΙΑ  ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ  ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΓΑΠΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ,ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ,  ΤΟΥΣ  ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ  ΕΥΠΑΘΕΙΣ  ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ   ΜΑΣ .

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ  ΜΠΟΡΟΥΜΕ  ΠΟΛΛΑ  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ  ΑΠΟ   ΟΤΙ  Ο  ΚΑΘΕΝΑΣ  ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. 

ΠΑΡΟΛΑ  ΑΥΤΑ  ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ   ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΕΦΤΑΣΕ  ΑΠΟ ΑΚΡΗ ΣΕ ΑΚΡΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΦΥΛΗΣ   ΚΑΙ ΤΟ  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΑΚΡΩΣ  ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ .
 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ  ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ  ΤΑ  ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΜΕΣΑ , ΤΟΝ ΕΝΤΥΠΟ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΥΠΟ, ΟΠΩΣ: 

ΣΚΑΙ 100,3

ΚΟΝΤΡΑ  CHANNEL

EΦΗΜΕΡΙΔΑ  «ΘΡΙΑΣΙΟ»


http//:doxthi.gr

http//: otyposnews.gr


  ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ  ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΕΒΑΛΛΑΝ  ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ  ΑΥΤΗ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ


 

ΣΑΣ  ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ – ΥΓΕΙΑ & ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ

                              ΕΥΤΥΧΕΣ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ

                                            2012