Πανόραμα Φυλής

Πανόραμα Φυλής
Πανόραμα Φυλής e-mail : sillogos.panoramatos@gmail.com

Διαχειριστές του site.

Διαχειριστές του site έχουν οριστεί από το Δ.Σ. ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου.
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ-ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ " ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ " Διεύθυνση: Πλατεία Άνοιξης Πανόραμα Δήμου Φυλής Αττικης. Τα γραφεία του Συλλόγου θα είναι ανοιχτά : Κάθε Πέπτη από 19:00 έως 21:00 και Κυριακή 11:00 εώς 13:00.

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Σοβαρά επεισόδια στο Μενίδι ύστερα από ληστεία εις βάρος ανηλίκων από αλλοδαπούς

 Πριν από μισή ώρα περίπου σημειώθηκε ένοπλη ληστεία στο Μενίδι από δύο αλλοδαπούς γεωργιανής καταγωγής εις βάρος δύο ανηλίκων από τους οποίους αφαίρεσαν χρηματικό ποσό. Ακολούθησαν έντονες διαμαρτυρίες από εξαγριωμένους κατοίκους που συγκεντρώθηκαν στο σημείο εναντίον άλλων αλλοδαπών με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν σοβαρά επεισόδια μεταξύ κατοίκων και αλλοδαπών κυρίως γεωργιανής καταγωγής.
Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και αναμένεται διμοιρία των ΥΑΤ (Υποδιεύθυνση Αποκατάστασης Τάξης) καθώς και ανώτατοι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ. Πάντως παρόμοια επεισόδια όπως το παραπάνω συμβαίνουν αρκετά συχνά στη συγκεκριμένη περιοχή. Σημειώνεται οι δύο ανήλικοι νοσηλεύονται στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα από τον άγριο ξυλοδαρμό που υπέστησαν από τους ληστές.

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ - ΠΑΝΟΡΑΜΑ 2010

Οι Κινέζοι λένε πως μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις.
Αυτές ήταν οι εικόνες που είχαν οι δρόμοι κατά την νεροποντή.
Λίγα λεπτά αργότερα με εντολή  του αντιδημάρχου κ. Οικονομάκη (ο οποίος ήταν και αυτός παρών μετά την νεροποντή στην συνοικία μας)
όλος ο μηχανισμός του Δήμου μαζί με τον υπεύθυνο του έργου κατέβαλαν φιλότιμες προσπάθειες κατά την διάρκεια της νύχτας να κλείσουν όλες τις λακκούβες και τα ρήγματα στις γειτονιές του Πανοράματος.
Και επειδή οι καιροί είναι πονηροί ή λόγο των ημερών.. μπορεί να πει κάποιος, θα αναφέρουμε ότι τον Ιούλιο σε σχετική ερώτηση του Προέδρου και του Αντιπροέδρου του Συλλόγου μας προς τον Αντιδήμαρχο κ. Οικονομάκη τι θα γίνει σε μια ξαφνική νεροποντή; Η απάντηση του Αντιδημάρχου ήταν: “Θα είναι όλος ο Δήμος εκεί.”
Έτσι για να αποδίδουμε ""  ΤΑ ΤΟΥ ΚΑΣΣΑΡΑ ΤΩ  ΚΕΣΣΑΡΙ  ""                                                                               




Όμως το ότι τήρησε τον λόγο του ο κ. Αντιδήμαρχος πράγμα που τον τιμά δεν σημαίνει ότι η ανάγκη επίσπευσης της ολοκλήρωσης των σκαμμένων δρόμων μπαίνει στο περιθώριο. Απεναντίας καταδεικνύει πόσο σημαντικό είναι να μην υπάρχουν πολλά σκαμμένα σημεία, άλλα ένα ένα να ολοκληρώνεται ώστε να μην υπάρχουν πολλά ανοιχτά μέτωπα παρά μόνο όσα δεν ήταν δυνατόν να αποφευχθούν.















Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Ανακοίνωση του Δήμου Άνω Λιοσίων για τα έργα στο Πανόραμα.

<<   Σε εξέλιξη έργα οδοποιίας, ύδρευσης, ηλεκτροφωτισμού και πεζοδρόμησης   >>

""  Χρήστος Παππούς « Η προσπάθεια που είχε ως αποτέλεσμα 79 έργα υποδομής μέσα σε μια τετραετία, θα συνεχιστεί με τους ίδιους ρυθμούς και στον Καλλικρατικό Δήμο Φυλής»

Στην τελική ευθεία, βρίσκονται τα έργα οδοποιίας στη συνοικία του Πανοράματος, σε γειτονιές που λίγα χρόνια πριν, η εφαρμογή του Σχεδίου Πόλης, έμοιαζε όνειρο «θερινής νυκτός».
Ωστόσο, από τις αρχές Ιουλίου ξεκίνησε πυρετωδώς η εφαρμογή του, με την διάνοιξη δρόμων σε δύσβατα σημεία της συνοικίας, με αποτέλεσμα σήμερα να βρίσκονται σε εξέλιξη τα έργα οδοποιίας, ύδρευσης, πεζοδρόμησης και ηλεκτροφωτισμού και δημιουργίας πεζοδρομίων, συνολικής έκτασης άνω των 10 χιλιομέτρων.
Όπως τόνισε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Ανδρέας Αζτάμπος, που την προηγούμενη εβδομάδα βρέθηκε στο σημείο των έργων, στις προτεραιότητες της Τεχνικής Υπηρεσίας ανήκει και η διευθέτηση του ρέματος «Κατερίνεζας» προκειμένου να αποφευχθεί το φαινόμενο πλημμυρών.
Οι δεσμεύσεις μας για την υλοποίηση έργων υποδομής και ανάπτυξης σε κάθε συνοικία της πόλης μας, έγιναν πράξη και συνεχίζουμε με αμείωτους ρυθμούς» δήλωσε σχετικά με το έργο ο Δήμαρχος Άνω Λιοσίων Χρήστος Παππούς, ο οποίος τόνισε ότι η προσπάθεια που έχει ξεκινήσει και είχε ως αποτέλεσμα την υλοποίηση 79 έργων υποδομής την προηγούμενη τετραετία, θα συνεχιστεί με τους ίδιους ρυθμούς και την επόμενη, στον Καλλικρατικό πλέον Δήμο Φυλής. ""


  Εμείς βεβαίως ώς Σύλλογος στο ΠΑΝΟΡΑΜΑ θα περιμένουμε  να μας επισκεφτεί και ο ίδιος ο Δήμαρχος στην γειτονιά μας και εκεί να αναπτυχθούν όλες οι λεπτομέρειες αυτού του έργου και να  λυθούν οι όποιες απορίες  έχουν οι κάτοικοι της περιοχής μας.
    Καλές  είναι  οι ανακοινώσεις  αλλά η  φυσική  παρουσία  πόσο  μάλλον και  της  ίδιας  της Δημοτικής Αρχής  στην  γειτονιά μας  είναι φυσικά  πολύ  καλύτερη.

  Ίδωμεν   λοιπόν..........

Πηγή : http://www.dimosliosion.gr/Articles.aspx?LangID=1&FolderID=00000000-0000-0000-0000-000000000000&EntityID=0a48e636-0f33-468f-a57e-e0e53099212d

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Νέα παρέμβαση για μπάρες ασφαλείας στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ

 Τον  τελευταίο καιρό ο Σύλλογος μας έχει  γίνει αποδέκτης  παραπόνων  για την κατάσταση που επικρατεί κατά την προσέλευση και αποχώρηση  των μαθητών  τόσο στο Νηπιαγωγείο όσο και στο Δημοτικό σχολείο .
  Πιο συγκεκριμμένα , κάθε πρωί , γίνεται ένας πανικός  ,ένα αλαλούμ , από αυτοκίνητα -γονείς-μαθητές που κατά τον γνωστό Ελληνικό τρόπο συνωστίζονται στην κύρια είσοδο των σχολείων με αποτέλεσμα να εγκυμονούν κίνδυνοι για την ασφάλεια των παιδιών μας .
   Ως  εκ θαύματος δεν έχει συμβεί ακόμα κάποιο ατύχημα .
  Για τον λόγο αυτόν εμείς ως Σύλλογος πήραμε την πρωτοβουλία και ενημερώσαμε τον Αντιδήμαρχο κ. Οικονομάκη υπεύθυνο σχολικών κτιρίων και ορθής λειτουργίας των σχολείων , τον Διευθυντή του Σχολείου , την Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και τον Σχολικό Φύλακα  έτσι ώστε να ληφθούν όλα τα κατάλληλα μέτρα προστασίας π.χ ΜΠΑΡΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ  στις εισόδους των 2 σχολείων ,έτσι ώστε να μην εισέρχονται αυτοκίνητα πέρα των εκπαιδευτικών, για την ασφάλεια των μαθητών .
   Αναμένουμε για τις κατάλληλες ενέργειες τους και θα επανέλθουμε στο θέμα αν παρατηρήσουμε αδράνεια από τους καθήλην αρμόδιους.

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Αναβάθμιση δικτύου Ο.Τ.Ε.

                                                                                            





                                                                          Παρελήφθησαν από τον Ο.Τ.Ε  τα έγγραφα που απεστάλησαν από τον Δήμο για την αναβάθμιση του δικτύου. Κατόπιν επικοινωνίας που είχαμε με τον προϊστάμενο Δυτικής Αττικής το αίτημα μας προωθήθηκε στην αρμόδια υπηρεσία Σχεδιασμού.

Εθελοντισμός και Πυρασφάλεια

                                                                                           Το καλοκαίρι που μας πέρασε ο Δήμος και συγκεκριμένα ο Αντιδήμαρχος  κος Οικονομάκης  σε συνεργασία με τον Σύλλογο μας, οργάνωσε ομάδα Πυρασφαλείας του Δήμου. Στην ομάδα συμμετείχαν κατά βάση μέλη του Συλλόγου του Πανοράματος, καθώς και ο ίδιος ο Αντιδήμαρχος. Καταλυτική ήταν η συμμετοχή του κου  Άγγελου Παλαβού που με πλήρωμα μια κοπέλα, την Εμμανουέλλα ανταποκρίθηκαν έμπρακτα και δυναμικά. Στην ομάδα παραχωρήθηκε πυροσβεστικό όχημα και είχε  σαν έδρα το Πανόραμα. Είναι μια εξαιρετική προσπάθεια εθελοντισμού που πρέπει να συνεχιστεί γιατί μας αφορά όλους . Ο Σύλλογος προετοιμάζοντας την επομένη καλοκαιρινή περίοδο περιμένει τις συμμετοχές σας .

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Έργα Οδοποιίας στο Πανόραμα....Δεν φτάνουν όμως μόνο αυτά!



κανε click για μεγενθυση
 
Τα έργα που έχουν ξεκινήσει εδώ και μερικούς μήνες στην περιοχή μας αφορούν την οδοποιία του Πανοράματος  και πιο συγκεκριμένα: κατασκευή νέου δικτύου ύδρευσης, κατασκευή πεζόδρομων, ασφαλτοδρόμηση, κρασπέδων και πεζοδρομίων, επίσης κατασκευή αδιάνοιχτων δρόμων.

Πρόκειται για ένα  μεγάλο έργο αξίας   6 εκατομμυρίων ΕΥΡΩ περίπου   και για το οποίο υπήρξε μεγάλη καθυστέρηση στην έναρξη της υλοποίησης  του παρόλο που η μελέτη του είχε ολοκληρωθεί εγκαίρως .

Βεβαίως ο Σύλλογος εκφράζει την ευαρέσκεια  και την ικανοποίηση του για την έναρξη ενός τοσο σημαντικού έργου που θα αλλάξει την όψη και την προσωπικότητα της περιοχής μας.Και οφείλει να εξάρει τις προσπάθειες όλων όσων βοήθησαν καταλυτικά για την έναρξη αυτού του έργου όπως του Αντιδημάρχου κ. Οικονομάκη.
        Το ΠΑΝΟΡΑΜΑ όμως  εκτός αυτού του έργου που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη  χρήζει και άλλων έργων εξίσου της ίδιας σημασίας που θα βελτιώσουν την εικόνα της περιοχής μας και θα αναβαθμίσουν την καθημερινότητα μας όπως για παράδειγμα  τον καθαρισμό και διευθέτηση των ρεμμάτων  και ιδίως εκείνου που βρίσκεται μπροστά από το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΟΝΟΜΑΤΟΔΟΣΙΑ, ΓΥΜΝΑΣΙΟ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, ΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΣΤΕΓΑΣΤΡΑ  για όλην την περιοχή μας ,ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ με περισσότερους κάδουςΑνακύκλωσης ,ΗλΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΗ παντού, ΑΣΦΑΛΕΙΑ στις μετακινήσεις μας, Απομάκρυνση του Χοιροστασίου  κ.α
 Για όλα αυτά  εμείς ως Σύλλογος θα τα απαιτήσουμε με το ίδιο σθένος και αποφασιστικότητα  για όλους τους κατοίκους του   ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ


 Χρειάζεται λοιπόν   υπομονή     μέχρι την ολοκλήρωση του ήδη εν εξελίξει έργου ,εν όψει και του Χειμώνα .Και βεβαίως  ο  Σύλλογος θα  παρακολουθεί  από κοντά την εξέλιξη του και για κάθε νεώτερο θα σας ενημερώνει.




ΠΑΝΟΡΑΜΑ

ΠΑΝΟΡΑΜΑ


ΠΑΝΟΡΑΜΑ

ΠΑΝΟΡΑΜΑ

ΠΑΝΟΡΑΜΑ

ΠΑΝΟΡΑΜΑ

ΠΑΝΟΡΑΜΑ

ΠΑΝΟΡΑΜΑ



Άνοιξε ο δρόμος προς την Ιερά Μονή της Ντάρδιζας.

                                                                                                                            Ο δρόμος, μήκους ενός περίπου χιλιομέτρου, που ξεκινάει από το τέρμα της οδού Ρόδων  και φτάνει ως το Μοναστήρι της Ντάρδιζας στη  Πάρνηθα, είναι πλέον ανοιχτός. Ανηφορίζοντας τον δρόμο ο οποίος ξεκινάει από το αθλητικό κέντρο Πάρνηθας, είτε με τα πόδια είτε με αυτοκίνητο,  μπορούμε να επισκεφτούμε την Μονή της Ντάρδιζας  και να απολαύσουμε μια ωραία διαδρομή μέσα στην φύση κοντά στην γειτονία μας.

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Ερώτηση στη βουλή για το ΙΚΑ Άνω Λιοσίων με βάση ρεπορτάζ της "Αττικής Περιφέρειας"

Ο βουλευτής Αττικής του ΛΑΟΣ κ.Βορίδης  κατέθεσε ερώτηση σχετικά με τις ελλείψεις στο ΙΚΑ  Ανω Λιοσιων  με βάση το σχετικό αναλυτικό ρεπορτάζ της Αττικης Περιφερειας στο φύλλο της 2ας Ιουλίου 2010.

Ειδικότερα ο κ.Βορίδης ζητεί  να πληροφορηθεί  για την κάλυψη των κενών θέσεων  των Ιατρών και του Νοσηλευτικού  προσωπικού , την τύχη των συμβασιούχων Ιατρών , καθώς και την αιτία της απουσίας διευθυντού  και οργανογράμματος από το συγκεκριμένο υποκατάστημα.

Οι συνταξιοδοτήσεις  και οι αποχωρήσεις γιατρών  μεγιστποιούν το ηδη υπάρχον πρόβλημα , ενώ το προσωπικό δεν μπορεί να ανταποκριθεί ούτε στοιχειωδώς στις υποχρεώσεις του , αφού αναγκάζεται  να εργάζεται σε δύο και τρία πόστα  ο καθένας

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΝΟΙΞΗΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ ΣΑΒΒΑ ΣΑΒΒΑ

Τον προεκλογικό κύκλο συζητήσεων με τους Δημότες του νέου ενοποιημένου  Δήμου  ΦΥΛΗΣ   ξεκίνησε  σήμερα στις  19:00 στην πλατεία  Ανοιξης  ο Υποψήφιος  Δήμαρχος  ΣΑΒΒΑΣ ΣΑΒΒΑΣ  με τον  συνδιασμό   "" ΕΝΟΤΗΤΑ  ΠΟΛΙΤΩΝ "".

Ο   Υποψήφιος Δήμαρχος    κ. ΣΑΒΒΑΣ  αφού τοποθετήθηκε  σε διάφορα   θέματα όπως η χωματερή και η παραβατικότητα των τσιγγάνων παρουσίασε τους συνυποψηφίους του  κ.ΓΚΑΡΑΒΕΛΑ και κ.ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΗ  ενώ απάντησε και σε ερωτήσεις των κατοίκων του ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ.

Ευχόμαστε  καλή επιτυχία  στην παράταξη  ΕΝΟΤΗΤΑ  ΠΟΛΙΤΩΝ",
στον  κ. ΣΑΒΒΑ   και  τους υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους  του.

Εμείς  ως Σύλλογος  ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ   θα παρεβρισκόμαστε σε όλες τις εκδηλώσεις των υποψηφίων Δημάρχων που θα γίνουν στην περιοχή μας,  θα θέτουμε τα ζητήματα που απασχολούν την περιοχή μας και ευρύτερα τον ΔΗΜΟ μας και θα διεκδικήσουμε την επομένη των εκλογών οι δεσμεύσεις που ακούσαμε να υλοποιηθούν , να γίνουν πράξη.


                                                                        Εκ μέρους
                                                                         του  Δ.Σ
                                                                              Ο
                                                                         πρόεδρος
                                                             ΔΑΔΑΝΗΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ


 

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ( ανανέωση )

Το   " ΠΑΝΟΡΑΜΑ"    εκτός  από τα διάφορα προβλήματα  που έχει   και που αγωνιζόμαστε όλοι μαζί για την επίλυση τους , έχει και μια νέα γεννιά , τα δικά μας παιδιά , που μας γεμίζουν με ελπίδα , με δύναμη  και  πάθος  να συνεχίσουμε και να κοιτάμε το μέλλον με αισιοδοξία.
  
 Έτσι  λοιπόν   3  παιδιά  απο το  ΠΑΝΟΡΑΜΑ
  • Ο  ΔΑΛΛΗΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ
  • Ο  ΜΠΑΡΔΗΣ   ΧΑΡΙΛΑΟΣ- ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ  και
  • Ο  ΚΑΜΗΛΟΣ  ΚΩΝ/ΝΟΣ
Στέφθηκαν   ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΔΥΤ.  ΑΤΤΙΚΗΣ στο  ΣΚΑΚΙ  στο πρωτάθλημα κάτω τον 8 ετών και έτσι βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας,
Εκ μέρους του Συλλόγου μας  τα πιο θερμά  συγχαρητήρια  στους 3 φίλους μας και τους καλούμε να συνεχίσουν έτσι με πάθος και όρεξη για νέες διακρίσεις και νέους τίτλους.
  Για να μην αδικήσουμε όμως και κάποια άλλα παιδιά που διακρίθηκαν τον ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ θα ανφέρουμε και αυτά και θα τους προτρέψουμε να συνεχίσουν έτσι ακούραστα για νέες διακρίσεις.
 Έτσι λοιπόν έχουμε στο 6ο Ατομικό ΔΥΤ.ΑΤΤΙΚΗΣ τους:
  • Μπαλαμώτη Κυριακή  --------> 2ο κορίτσι κάτω των 16
  • Μπαλαμώτης Βασίλης ---------> 10ος
  • Μπαλαμώτης Περικλής ---------> 140ς
  • Δάλλη     Ελένη ----------------->1ο κορίτσι κάτω των 16
  • Μπαρδής  Χαρίλαος & Μπαρδής Παναγιώτης ------> 2οι  άντρες κάτω των 10
  • Δάλλης  Ιωάννης -------------> 3ος κάτω των 8


   Συγχαρητήρια όμως  αξίζουν και στους γονείς τους,  που  παρόλες τις αντιξοότητες της καθημερινότητας και τα διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στέκονται στο πλευρό τους.
                                                          ΜΠΡΑΒΟ     ΣΑΣ   
                                                ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ


          Εκ μέρους
            του Δ.Σ
                Ο
          πρόεδρος
ΔΑΔΑΝΗΣ  ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΧΩΜΑΤΕΡΗΣ.



ΟΙ   ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΚΟΝΕΣ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑΙΝΙΑ  ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ

ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ  ,ΟΥΤΕ   ΕΞΕΛΛΙΣΟΝΤΑΙ  ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ  ΜΑΣ .

ΕΙΝΑΙ  ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ  ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ  ΜΕΡΙΚΩΝ  ΜΟΛΙΣ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ,  ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ 

ΜΑΣ , ΑΠΟ  ΤΙΣ  ΔΟΥΛΕΙΕΣ  ΜΑΣ, ΑΠΟ  ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ  ΜΑΣ.

Η ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ  ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΣ , Η ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ, Η ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ

ΤΟΥ  ΒΙΟΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ  ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΜΑΤΕΡΗΣ  ΕΠΙ ΤΟΣΑ

ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ  ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ,ΠΩΣ  Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ  ΠΑΙΡΝΕΙ ΩΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΜΑ

ΤΗΣ  ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΜΑΤΕΡΗΣ  ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟ  ΤΟ ΟΠΟΙΟ

ΚΑΙ  ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ  ΝΑ  ΚΑΤΑΝΕΜΕΙ  ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

ΟΜΩΣ  ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ  ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ .ΘΕΛΕΤΕ Η ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ; ΘΕΛΕΤΕ  ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ

ΦΑΓΟΠΟΤΙ; ΘΕΛΕΤΕ Η ΚΑΛΥΨΗ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΥΠΟ-

ΣΧΕΣΕΩΝ ; ΠΕΣΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ

ΕΡΓΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ,ΕΡΓΑ  ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ,  ΕΡΓΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑ-

ΠΤΥΞΗΣ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΤΗΣ ΧΩΜΑΤΕ

ΡΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΤΑΣΗ ΠΟΥ ΑΥΤΑ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΑΝ ΑΡΧΙΚΑ ΔΕΝ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ  Ή 

ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΠΛΑ  ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ.

ΟΜΩΣ  ΣΑΣ ΡΩΤΑΩ  ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΤΑΛΛΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ  ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ;  ΚΑΙ ΕΔΩ , ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΜΑΣ ΩΣ

ΠΟΛΙΤΕΣ  ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.

ΣΙΩΠΗΣΑΜΕ , ΔΕΝ ΠΙΕΣΑΜΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ

ΔΗΜΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.

ΑΠΛΩΣ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΗΝ  ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ  ΤΩΝ

ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΤΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ ,ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ. ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΛΟΚΑ-

ΡΟΥΝ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΧΩΜΑΤΕΡΩΝ. ΕΜΕΙΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΜΕ

ΝΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ.ΠΑΡΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ , ΠΑΡΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.

      ΟΙ  ΠΑΡΑΠΑΝΩ  ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ  , ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ,

ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΥΣΦΗΜΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΥΝ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟ-

ΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ . ΔΕΝ ΤΙΣ  ΕΠΕΛΕΞΑ ΤΥΧΑΙΑ  ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΑ

ΤΥΧΑΙΑ.
   ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ  ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ  ΚΑΙ  ΝΑ ΑΠΑΙΤΗ

ΣΟΥΜΕ  ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΖΩΗΣ.

ΤΕΡΜΑ  ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ,ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ, ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ  ΛΟΓΙΑ,

ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ  ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ  ΕΝΑ

ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ .

  ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ  ΠΩΣ  ΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΕΛΙΚΩΣ Η ΧΩΜΑΤΕΡΗ  ΘΑ ΚΟΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗ-

ΜΑΤΑ .ΙΣΩΣ ΜΕΙΩΘΟΥΝ  ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Ή ΔΕΝ  ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΝΤΑ-

ΠΟΚΡΙΘΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΙΣ ΣΥΜΒΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ. ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ

ΒΡΟΥΜΕ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ  ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΕΣΟΔΩΝ .ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΥΣΙΚΟ

ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΝΗΘΑΣ.

ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΜΕ. ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ  .ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ.

ΟΜΩΣ ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΤΑΛΛΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ

ΜΑΣ  ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ;;;;;

ΣΕ ΛΙΓΕΣ  ΜΕΡΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ

ΜΑΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ. ΑΣ  ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΑΣ ,ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΝΕ,

ΚΑΙ ΑΣ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΟ ΠΕΡ

ΙΒΑΛΛΟΝ  ,ΜΕ ΥΓΕΙΑ  ,ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.

ΟΛΟΙ  ΜΑΖΙ  ΜΠΟΡΟΥΜΕ .......
Η  ΥΓΕΙΑ  ΔΕΝ  ΕΧΕΙ  ΧΡΩΜΑ ΟΥΤΕ  ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ
Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ  ΔΕΝ ΕΠΙΛΕΓΕΙ  ΦΥΛΟ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ  ΔΕΝ ΔΩΡΙΖΕΤΕ  ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ  ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΚΤΕΙΤΑΙ ΜΕ ΚΟΠΟ.

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ  ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ  ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ  ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΤΗΣ ΧΩΜΑΤΕΡΗΣ  ΜΕ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ  ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΕΝΕΡΓΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ   .

Η ΣΙΩΠΗ ΚΑΙ Η ΑΠΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ  ΣΙΩΠΗΡΗ  ΕΝΟΧΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΑΡΑΙΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.





ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΑΥΤΕΣ  ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ  ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ .
ΕΙΚΟΝΕΣ  ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ,ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΚΑΙ ΓΑΛΗΝΗΣ.......

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Απεστάλησαν από τον Δήμο τα απαραίτητα έγγραφα στον Ο.Τ.Ε.


                                                 Απεστάλησαν από τον Δήμο τα απαραίτητα έγγραφα στην αρμόδια υπηρεσία του Ο.Τ.Ε  σχετικά με το αίτημα μας για αναβάθμιση του δικτύου του στην περιοχή μας.

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Κλειστό θα παραμείνει το γραφείο του συλλόγου κατά την διαρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. κλειστό θα παραμείνει το γραφείο του συλλόγου κατά την διαρκεια της προεκλογικής περιόδου έτσι ώστε να μην γίνει κανενός είδους προεκλογική εκμετάλλευση του Συλλόγου από τους υποψηφίους των Δημοτικών εκλογών.
Ο Σύλλογος θα συνεχίσει να λειτουργεί όλο αυτό το διάστημα. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε στο e-mail του Συλλόγου: sillogos.panoramatos@gmail.com είτε στα τηλέφωνα του Συλλόγου για οποιοδήποτε θέμα στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων μας.

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

« ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ »

Οι     δύσκολες  συνθήκες   της καθημερινότητας  , που  αντιμετωπίζουμε   όλοι
ανεξαιρέτως  , αλλά  και η  πρωτόγνωρη   οικονομική  κρίση ,που  έχει πλήξει  τα
χαμηλότερα  αλλά και τα μεσαία  οικονομικά  και  κοινωνικά  στρώματα των
κατοίκων  της περιοχής , μας  οδήγησε στην απόφαση , να ενώσουμε τις δυνάμεις μας
και να παλέψουμε από κοινού ,ενωμένοι, στην αντιμετώπιση των καθημερινών μας
προβλημάτων.
Με   γνώμονα , λοιπόν , την  αναβάθμιση   της ποιότητας  της ζωής μας ,καθώς και
την  ανάδειξη  αλλά και την αντιμετώπιση θεμάτων κρίσιμων για την βελτίωση
της καθημερινότητάς  μας, σε συνδυασμό με δράσεις   Πολιτιστικού  χαρακτήρα,
προχωρήσαμε   στην ίδρυση  « ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ».

Αναβάθμιση δικτύου Ο.Τ.Ε

3/10/2010     

                    
Προς  : ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
Θέμα: Αναβάθμιση  δικτύου Ο.Τ.Ε
Αξιότιμε κύριε αντιδήμαρχε, επί τη  ευκαιρία   έναρξης  των έργων οδοποιίας στην περιοχή του Πανοράματος θα  θέλαμε  να  σας  επισημάνουμε  την  ανάγκη  αναβάθμισης  του τηλεπικοινωνιακού  δικτύου  στην  περιοχή  του  πανοράματος. Δίκτυο το οποίο στο μεγαλύτερο  ποσοστό  του  είναι  φερέσυχνο  (PCM).Αξίζει  να  σημειωθεί  ότι  πλέον δεν  υπάρχει  ούτε  μια  ελεύθερη  γραμμή  για  σύνδεση  στο  διαδίκτυο,  παρά  μόνον  για  τηλεφωνικές  υπηρεσίες  μέσο  PCM.  Κατόπιν επικοινωνίας που είχαμε με  την  Υποδιεύθυνση  σχεδιασμού  του Ο.Τ.Ε και  συγκεκριμένα με  τον  Διευθυντή   ο  οποίος  στάθηκε  πολύ  θετικά  απέναντι  στο αίτημα μας, μας κατεύθυνε στον  Διαμερισματάρχη  Δυτικής Αττικής , στον οποίο πρέπει να στείλουμε σχέδιο της περιοχής που γίνονται τα έργα οδοποιίας  μαζί με επιστολή-αίτημα αναβάθμισης του δικτύου από τον Ο.Τ.Ε  παράλληλα με τα έργα οδοποιίας                                                                                         

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΩΝ – ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ 19.9.2010

Την 19.09.2010,  έγινε προγραμματισμένη συνάντηση των Εξωραιστικών – Πολιτιστικών Συλλόγων Ανω Λιοσίων στα γραφεία του Εξωραιστικού – πολιτιστικού Συλλόγου ‘’Το Πανόραμα’’, στην Πλατεία Άνοιξης του Δήμου Άνω Λιοσίων.
Συμμετείχαν εκπρόσωποι των Συλλόγων:
-       Αγ. Γεωργίου
-       Αγ. Δημητρίου
-       Αγ. Ιωάννη
-       Αγ. Νικολάου
-       Ζοφριάς
-       Τσουκλιδίου
-       Πανοράματος
(απουσίαζε λόγω εκτάκτου κωλύματος του Αγ. Ιωάννη)
 Συζητήθηκαν σημαντικά κοινά προβλήματα που απασχολούν γενικότερα τους κατοίκους των Ανω Λιοσίων, όπως:
  1. Παραβατικότητα και θέματα ασφάλειας – δημόσιας τάξης.
  2. Το θέμα της Χωματερής και του εργοστασίου ανακύκλωσης
  3. Υπολειτουργία των Υπηρεσιών του ΙΚΑ Άνω Λιοσίων
  4. Θέματα εντάξεων στο Σχέδιο Πόλης περιοχών του Δήμου
  5. Συγκοινωνιακά προβλήματα – σύνδεση με Προαστιακό
6.    Ελλιπής Σηματοδότηση – προβλήματα υποδομών
Για  όλα τα ανωτέρω ελήφθη ομόφωνα η εξής απόφαση :
    • Να προσκληθούν οι υποψήφιοι Δήμαρχοι του νέου Καλλικράτειου Δήμου, ο καθένας ξεχωριστά, σε συνάντηση με όλους τους εκπροσώπους των προεδρείων των Συλλόγων, όπου θα τεθούν τα σημαντικά προαναφερόμενα θέματα που απασχολούν τους κατοίκους των Άνω Λιοσίων.
Οι συναντήσεις αυτές θα προγραμματισθούν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα με φροντίδα τριμελούς επιτροπής που ορίσθηκε, αποτελούμενη από τους κ.κ. Ε. Κωβαίου, Ν. Δαδάνη και Γ. Δαραμούσκα.
Τέλος η επόμενη συνάντηση των εν λόγω Συλλόγων θα γίνει στη έδρα του Εξωραιστικού Συλλόγου Αγ. Δημητρίου κατά τον μήνα Δεκέμβριο.
Αποφασίσθηκε το παρόν Πρακτικό να δημοσιευθεί στον τοπικό Τύπο.

ΘΕΜΑ: ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΟΤΕ

Άνω  Λιόσια, 02-06-2010


Συλλογή υπογραφών από τους κατοίκους του Πανοράματος  για την προώθηση αιτήματος στις αρμόδιες υπηρεσίες του Ο Τ Ε  για την αναβάθμιση του  Τηλ/κού του δικτύου  στην περιοχή του ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ  ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ.

ΘΕΜΑ: ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ

Άνω  Λιόσια, 02-06-2010

Συλλογή υπογραφών από τους κατοίκους του Πανοράματος  για την προώθηση αιτήματος στις αρμόδιες υπηρεσίες (ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ- ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ)  για   εντατικότερη αστυνόμευση  ιδιαίτερα  σε ευαίσθητα  σημεία  της  περιοχής του ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ  όπου παρατηρείται αυξημένη παραβατικότητα

ΘΕΜΑ : ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΕΔΡΑΣ

Άνω  Λιόσια, 02-06-2010

Αξιότιμε Δήμαρχε,
Εκ μέρους των κατοίκων του Πανοράματος θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την παραχώρηση του οικήματος στην Πλατεία Άνοιξης, για την στέγαση των γραφείων του Συλλόγου μας.
Παρακαλούμε πολύ όπως προχωρήσετε στις απαιτούμενες ενέργειες, προκειμένου η παραχώρηση αυτή να οριστικοποιηθεί και σε επίπεδο Δημοτικού Συμβουλίου.
Προσβλέπουμε στη συνεχή και στενή συνεργασία μεταξύ του Συλλόγου μας και την Δημοτικής Αρχής.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την θετική αντιμετώπιση τους αιτήματός μας.
Με εκτίμηση

Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Μετά από καιρό ,κάτι αλλάζει στο "" ΠΑΝΟΡΑΜΑ ""

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ

ΑΓΑΠΗΤΕΣ  ΦΙΛΕΣ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ

Είναι γεγονός πως για πολλά χρόνια , ο συνοικισμός που ζούμε ,οργανώνουμε την ζωή μας ,δραστηριοποιούμαστε , μεγαλώνουμε τα παιδιά μας και προσπαθούμε να βελτιώσουμε το βιοτικό μας επίπεδο , αφέθηκε στην τύχη του .
  Τόσο από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής διαχρονικά , το κυριότερο όμως,εγκαταλείφθηκε από τους ίδιους τους κατοίκους του ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ.
  
   Είναι αλήθεια επίσης, πως, οι εποχές άλλαξαν.Τα χρόνια πέρασαν. Αυτό όμως ,δεν θα πρέπει να μας κάνει να  αγνοήσουμε τον
αγώνα που έκαναν οι πρώτοι κάτοικοι- ΉΡΩΕΣ, θα έλεγα εγώ, για να ρθούν στην περιοχή μας το ΝΕΡΟ, η Δ.Ε.Η, ο Ο.Τ.Ε ,ανάγκες αυτονόητες για μας.Την σημερινή γενιά που έχει ξεχάσει το παρελθόν και βαδίζει στο Μέλλον χωρίς πυξίδα,χωρίς προσανατολισμό.
   Αξίζει λοιπόν να θυμηθούμε τους κόπους ,τις θυσίες ,τους αγώνες που έκανε όλη αυτή η γεννιά για να θεωρούμε εμείς οι νεώτεροι τα σημερινά ,"δεδομένα".
   Έτσι λοιπόν η σημερινή αναφορά σε όλους αυτούς τους ανθρώπους αποτελεί πιστεύω ενα ελάχιστο φόρο τιμής ,δείγμα σεβασμού και αναγνώρισης για όσα πρόσφεραν όλα αυτά τα χρόνια .
  Η εμπειρία τους και οι συμβουλές τους θα είναι για μας τους νεώτερους πολύτιμος σύμμαχος για να συνεχίσουμε και να κατακτήσουμε ένα καλύτερο αύριο , για κείνους , για τις οικογενειές μας αλλά και γι΄ αυτόν τον τόπο που  η ζώη μας έταξε να ζούμε, να φροντίζουμε και να προστατεύουμε με όλες μας τις δυνάμεις.
   Η προσπάθεια είχε ξεκινήσει από παλιά . Με την ίδρυση του πρώτου "ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ & ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ  "Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ"  αν δεν με απατά η μνήμη μου .
   Η προσπάθεια αυτή όμως εγκαταλείφθηκε ,δεν είχε διάρκεια,δεν άντεξε στο χρόνο.Και οι λόγοι ήταν πολλοί, δεν είναι όμως του παρόντος γιατί πολύ απλά δεν κοιτάμε στο παρελθόν αλλά θέλουμε με αισιοδοξία και με προσεκτικά βήματα να δημιουργήσουμε τις προυποθέσεις για ένα καλύτερο Μέλλον.Τα λάθη του παρελθόντος αποτελούν για μας παράδειγμα προς αποφυγή.
  Έτσι  λοιπόν   το κενό  που άφησε πίσω του  ο ανενεργός πρώτος ΣΥΛΛΟΓΟΣ της περιοχής μας  ήρθε να καλύψει μια νέα προσπάθεια  που στηρίζετε σε ένα μείγμα πολυσυλλεκτικό, ανανεωμένο με όρεξη  να προσφέρει πραγματικά σ αυτήν την περιοχή .
  Η φρεσκάδα της νεότητας συναντά την εμπειρία , παλιοί συνδημότες συναντούν τους νέους και όλοι μαζί κατορθώσαμε παρ΄ όλες τις αντιξοότητες ,παρ΄ όλες τις αδυναμίες μας  να δημιουργήσουμε έναν νέο σύλλογο τον " ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ & ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ  "" ΤΟ  ΠΑΝΟΡΑΜΑ "".
  Η ευθύνη είναι θεωρώ μεγάλη .Η χαρά της δημιουργίας είναι όμως μεγαλύτερη.
   Αυτός ο σύλλογος αποτελεί την απαρχή για κάτι νέο και δημιουργικό .Η προσπάθεια ειναι συλλογίκή , οι δυσκολίες και οι τρικλοποδίες αναπόφευκτες όμως έχουμε την διάθεση και την όρεξη να το παλέψουμε .Και θα το παλέψουμε.
   Στην προσπάθεια μας αυτή ,σας θέλουμε κοντά μας ,μόνο ενωμένοι και συγκεντρωμένοι στους στόχους μας θα πετύχουμε.
    Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ  ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ.
    ΑΣ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ,ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ, ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΑΣ, ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ ,ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.
    Μέσα από αυτήν την ιστοσελίδα θα αποκαταστήσουμε πιστεύω μια δημιουργική επικοινωνία και θα λύσουμε εν μέρει την δυσκολία ενημέρωσης που αντιμετωπίσαμε αρχικά σαν νέος σύλλογος.

 ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΑΣ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ .ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ
   Ο 
ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΔΑΔΑΝΗΣ

Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Συμβολική κατάληψη γραφείων του ΙΚΑ από ασφαλισμένους

Συμβολική κατάληψη στα γραφεία του ΙΚΑ Άνω Λιοσίων πραγματοποίησαν το πρωί της Τετάρτης περίπου 100 ασφαλισμένοι, διαμαρτυρόμενοι για τις ελλείψεις σε προσωπικό, τόσο στον τομέα των γιατρών διαφόρων ειδικοτήτων, όσο και στο διοικητικό προσωπικό.

Σύμφωνα με εργαζόμενους στο υποκατάστημα, το τελευταίο διάστημα αποχώρησαν επτά άτομα, γιατροί και διοικητικοί, μετά τη λήξη των συμβάσεων εργασίας τους, οι οποίες δεν ανανεώθηκαν με αποτέλεσμα να παρουσιάζονται ελλείψεις στη λειτουργία του.

Οι διαμαρτυρόμενοι πολίτες, που πραγματοποίησαν την συμβολική κατάληψη, δήλωσαν ότι θα υπάρξει και συνέχεια.